Elhunyt Törőcsik András

Elhunyt Törőcsik András

2022. július 9. 15:00

Több forrásból származó, megbízható információk szerint hatvanhét éves korában elhunyt Törőcsik András, az Újpesti Dózsa korábbi 45-szörös válogatott labdarúgója. A Nemzeti Sport kérdésére a család is megerősítette a hírt, miszerint a futballista szombaton a Honvédkórházban hunyt el, tüdőgyulladás következtében.

Részletek
Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

2022. július 5. 14:00

Az elmúlt két hétben az iskolás gyermekeknek megkezdődött a vakáció, ami egyenes arányosságot jelent azzal, hogy dübörög a triatlonszezon. Nem volt ez másként a Jogging Plus Sportegyesület sportolói életében sem. A fiatalok teljes gőzzel készültek és utaztak a ROLLSPED Kft. segítségével Zalaegerszegre, majd egy hét múlva Bajára. Előbbi a Zalatriatlon Sprint 2022 E-ON Utánpótlás Ranglistaverseny volt. Helyszíne a Gerébi-tó, ahol gyönyörű környezetben, igazi zöldövezetben tudták próbára tenni magukat az elszánt sportolók. Valódi elszántságra volt szükség, mert az időjárás kánikulai meleggel jutalmazta meg a jelenlévőket.

Részletek
Strandbirkózásban is jók a félegyháziak

Strandbirkózásban is jók a félegyháziak

2022. július 4. 16:01

Olimpiai sportág lesz 2028-tól a strandbirkózás, egyre népszerűbb a sportolók és a közönség körében is. Egyszerűek, könnyen követhetőek a szabályok és izgalmas mérkőzéseken dől el a végeredmény.

Részletek
Extrém hőség és bokáig érő homok

Extrém hőség és bokáig érő homok

2022. július 4. 16:00

A IUSTITIA Sport és Kulturális Egyesület a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságával közösen szervezte meg az idei Futó-homok Félmaratont július 2-án, a bugaci homoktengerben. A verseny igazi embert próbáló futás, extrém körülmények között. Célja az egészséges életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének népszerűsítése, valamint a futás örömeinek megismertetése korra és nemre való tekintet nélkül. Versenylehetőség az amatőr sportolók részére. Nem utolsó sorban pedig a Kiskunsági Nemzeti Park tevékenységének megismertetése.

Részletek
Sikeres évet zártak az Astra Kiskunfélegyházi Bulls SE utánpótláscsapatai

Sikeres évet zártak az Astra Kiskunfélegyházi Bulls SE utánpótláscsapatai

2022. július 3. 08:00

A 2021/2022-es évadban hat korosztályban versenyeztettük utánpótláscsapatainkat. Az idei évre is elmondható, hogy folyamatosan növekszik a taglétszámunk, mintegy 60 igazolt játékossal rendelkezik az Astra félegyházi alközpontja. Különösen a Bozsik-korosztályokban emelkedett a létszámunk a 9-11 évesek körében. A téli időszakban sikerült elérnünk, hogy minden korosztályunk edzhetett teremben.

Részletek