Forgalomkorlátozás

Forgalomkorlátozás

2015. március 12. 13:30

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, hogy 2015. március 14-én szombaton kb. 18 h és 18.45 h között a Kossuth L. u. teljes hosszában - MÁV-állomástól a Polgármesteri Hivatalig - a Fáklyás Felvonulás biztosítása érdekében lezárásra fog kerülni. A felvonulók elhaladása után az adott útszakaszok feloldásra kerülnek.

Részletek
Életmentő odafigyelés

Életmentő odafigyelés

2015. március 12. 10:35

Egy hétig nem evett, és vizet is csak az ásott kútból tudott merni az a férfi, akit végletekig legyengült állapotban találtak meg az V. kerületi tanyájában a mezőőrök. A mezőőröket a szomszéd riasztotta, mondván, hogy napok óta nem látnak mozgást Laci bácsi portáján.

Részletek
Őrizetben a szalámitolvaj

Őrizetben a szalámitolvaj

2015. március 11. 16:25

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette T. Ferenc 51 éves kaposvári lakost tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi kedden, 20 óra körüli az egyik kiskunfélegyházi áruházban több szalámit lopott el, cselekménye közben tetten érték.

Részletek
Miniszterelnöki biztos Félegyházán

Miniszterelnöki biztos Félegyházán

2015. március 11. 13:10

Félegyházán járt március 10-én, kedden Héjj Dávid miniszterelnöki biztos, aki Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Csányi József polgármester meghívására érkezett, hogy a város legégetőbb problémáinak lehetséges megoldásairól tárgyaljanak.

Részletek
Bács-Kiskun remekei Németországban

Bács-Kiskun remekei Németországban

2015. március 11. 14:15

Globalizálódó világunkban a magyarsághoz kötődő értékek megismertetése a határon túli nemzetiségek számára kiemelten fontos. Az egymáshoz való közeledést, az egymás kultúrájának, szokásainak bemutatását, a mindennapjaikba való betekintést elő kell segíteni.

Részletek