Helyi hírek 2017. augusztus 8. 14:00

EzVíz!

Képgaléria
EzVíz!
Újjáéledt a félegyházi Pi-víz üzem. A kedvező egészségügyi hatással is bíró vizet több mint tíz esztendővel kezdték el gyártani és palackozni a városban, majd különböző gazdasági problémák miatt leállt a termelés. Az elmúlt évben azonban az új tulajdonosoknak, Kovács Imrének és Kucsora Péternek köszönhetően felújították az üzemet, és újra megkezdődhetett a nagyon sokak által már megkedvelt ivóvíz gyártása, palackozása. Új külsőt és nevet (EzVíz) is kapott a termék. A félegyháziak mintegy 30 kiskereskedelmi üzletben juthatnak hozzá. De a sokak által „életvíznek” is nevezett italra máris sok megrendelés érkezik Bács-Kiskun, Csongrád, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is.

A Pi-víz az egész családnak hasznos lehet. Az eljárásnak köszönhetően élénkítő hatású, és segíthet a mindennapi stressz könnyebb leküzdésében, nem terheli az immunrendszert a nem kívánt káros elemek kiválasztásával (klór, hormon, vegyszer, feleslegesen sok ásványi anyag tartalom). Növeli a koncentráció képességet – állítja Kovács Imre tulajdonos, aki a vállalkozás megkezdése előtt rendszeres fogyasztója volt a víznek, és személyesen is megtapasztalta kedvező hatásait.

Az ügyvezető elmondta: az üzem saját, 230 méter mélységű kúttal rendelkezik. Az innen nyert víz már önmagában is ivóvíz minőségű. Ez zárt rendszeren érkezik az üzembe és nem kerül hozzá semmiféle adalék, tartósítószer, vagy utólagos ásványi anyag. Szűrik, tisztítják és pi-technikával kezelik. Hozzátette az EzVíz nem csodaszer, de rendszeres fogyasztóit fittebbé teszi, energiával tölti fel.

 

Kövessen minket a Facebookon is!