Helyi hírek 2017. november 21. 14:30

Új karrier Magyarországon

Új karrier Magyarországon
Új karrier Magyarországon címmel online állásbörzét szervez az EURES Magyarország-hálózat a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály bevonásával. A rendezvény fókusza a hazai állásajánlatokon alapul, azzal a hosszú távú céllal, hogy az uniós foglalkoztatási szolgálatok bekapcsolásával a jelenleg külföldön dolgozó magyar munkavállalók számára is láthatóvá tegyék a hazai elhelyezkedésben rejlő értékeket.

Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?

A rendezvényre elsősorban az IT, gyártás, vegyipar, gyógyszeripar, szolgáltatások terén tevékenykedő munkáltatók regisztrációját és részvételét várják, de szeretnék, ha jelentkezne minden olyan cég, ahol nyitottak egy ilyen típusú rendezvényen való részvételre.

Az esemény remek alkalom cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók, karrierlehetőségek népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze sokat segíthet abban, hogy képzett, gyakorlattal és idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a megyehatárokon túl, a hazánkban, vagy akár az unió más tagállamaiban élő, hazatérést tervező munkavállalókat is megszólíthassanak általa.


Mit kínál a börze az álláskeresők számára?

Az online esemény egyedülálló találkozási lehetőséget kínál magyarországi cégekkel és megpályázható karrierlehetőségeikkel az új kihívásokat keresők részére: egyszerre lehetnek jelen több cég meghallgatásán anélkül, hogy otthonukat elhagyták volna.


Mi a teendőjük?

A részvételhez csupán regisztrálni kell a www.europeanjobdays.eu weboldalon kiállítóként vagy álláskeresőként a november 22-i „New Carrer in Hungary” eseményhez. Az online börzén való részvétel minden regisztrált vállalat illetve álláskereső számára teljesen költségmentes.

Bővebb információ:

Molnárné Hegyi Eszter
GINOP 5.1.1 EURES-tanácsadó
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal
Foglalkoztatási Főosztály
6000 Kecskemét, Klapka utca 34.
Tel.: 06 76 795 675
Email: [email protected]

 

Kövessen minket a Facebookon is!