Helyi hírek 2019. október 6. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 27. vasárnap – 2019. október 6.      

1. Hétfőn Rózsafüzér királynőjének emléknapja, kedden Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya főünnepe, pénteken pedig Szent XXIII. János pápa emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Szombaton, a Szent István Templomban, az este 6 órai szentmise keretében és azt követően tartják a Szentségimádás iskolája című kurzus következő összejövetelét, szeretettel hívnak mindenkit, hogy elmélyültebben és személyesebben gyakorolhassák imaéletüket az Oltáriszentség előtt.

5. Októberben, hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt ½ 6-kor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását egyházért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségért.

6. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

7. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!