Helyi hírek 2020. szeptember 25. 11:05

Rendőröknek mondott köszönetet a képviselő-testület

Képgaléria
Rendőröknek mondott köszönetet a képviselő-testület
Szeptember 24-én, csütörtökön tartotta soros ülését Kiskunfélegyháza képviselő-testülete. Még mielőtt megtárgyalták volna a 21 napirendi pontot a városatyák, azoknak a rendőröknek a munkáját ismerték el, akik sokat tettek a külterületen élők közbiztonságáért.

Csányi József polgámester köszönetet mondott és elismerést adott át azoknak a rendőröknek, akik elfogták a nyári hónapokban Kiskunfélegyháza külterületén garázdálkodó és az ingatlanoknál lévő autókból értékeket eltulajdonító tolvajt. Fekete Tamás és Papp Krisztián rendőr őrmesterek, Peres Péter címzetes rendőr főtörzsőrmester, Somogyi Tamás rendőr törzsőrmester, Szeri Tamás rendőr őrmester, Tapodi Antal címzetes rendőr főtörzsőrmester munkáját a város nevében átadott jelképes ajándékkal köszönte meg a polgármester.

A képviselők ezt követően többek között arról határoztak, hogy a koronavírus-járvány ellenére a tavalyihoz hasonló összeggel, 4 millió forinttal támogatja a város a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszeren keresztül a felsőoktatási intézményben tanulókat. Mivel a Kiskun Múzeum, a Móra Ferenc Művelődési Központ és a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó intézmény jelenlegi igazgatójának megbízása lejár, ezeknek az intézményeknek a vezetői állására kiírt pályázatokat is véleményezte a képviselő-testület. Elfogadták továbbá azt a rendeletet, ami a köztemetők rendjét és a közterületek használatát szabályozza újra.
 

Kövessen minket a Facebookon is!