Astra játékosokkal volt sikeres a válogatott

Astra játékosokkal volt sikeres a válogatott

2019. december 13. 11:15

Amint arról már beszámoltunk nagyszerűen szerepelt a magyar női felnőtt futsal válogatott az elmúlt időszakban. Ősszel kétszer is legyőzte a szerbeket, legutóbb pedig a csehországi visegrádi Nemzetek Tornáján diadalmaskodott a házigazdák mellett a szlovákokat is megverve. A szövetségi kapitány Dombó János mellett három Astrás játékos, Ganczer Hajnalka, Beke Adrienn és Urbán Anett volt tagja a válogatottnak. Előbbi csapatkapitányként két gólt is szerzett a szlovákok ellen.

Részletek
A legendás testnevelőre emlékeztek

A legendás testnevelőre emlékeztek

2019. december 12. 18:00

A legendás testnevelő tanár, Bódi Tivadarné emlékére rendeznek évről évre kosárlabda tornát a Közgazdasági Szakgimnáziumban a középiskolásoknak. Éva néni még a Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskolában indította el diákolimpiai döntős kosárlabdacsapatát és a nemzetközi bajnokság döntőjében is szereplő Vasas gárdáját. Tornászai is rendszeresen a diákolimpiák élmezőnyében végeztek. Most december 11-én, Karácsonyi Kupával emlékeztek rá.

Részletek
Ezüstérem a felnőtt ökölvívó magyar bajnokságon

Ezüstérem a felnőtt ökölvívó magyar bajnokságon

2019. december 15. 15:00

Kiválóan szerepelt a Budapesten megrendezett felnőtt női ökölvívó magyar bajnokságon Sáfrán-Szalai Mónika (25), a Papp László Ökölvívó Akadémia félegyházi versenyzője. Mónika hosszú kihagyás után tért vissza az ökölvíváshoz és immár többgyermekes anyukaként szerzett ezüstérmet +81 kilogrammban. Felkészítő edzője: Ramocsa Sándor.

Részletek
Nagyot küzdött a KKC

Nagyot küzdött a KKC

2019. december 9. 09:00

Megszakadt az öt mérkőzésből álló győzelmi sorozata, nagy csatában 82-71-re alulmaradt hazai pályán a Kiskunfélegyházi KC a Nyíregyháza csapata ellen az NB II-es felnőtt férfi kosárlabda bajnokság 8. fordulójában. A felsőházi rangadón sokáig nem találta a jól védekező Nyíregyháza ellenszerét a KKC, amely a hajrában izgalmassá tette a mérkőzést, de ez végül kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

Részletek
Első helyen végzett a félegyházi férfi vegyes váltó

Első helyen végzett a félegyházi férfi vegyes váltó

2019. december 8. 20:30

2019 utolsó ranglista versenyét rendezték meg a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetségének úszói számára Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika uszodájában. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE nyolc fővel képviselte Kiskunfélegyházát.

Részletek
Elkezdődtek a Bozsik-program termi foglalkozásai

Elkezdődtek a Bozsik-program termi foglalkozásai

2019. december 8. 16:30

Az őszi szabadtéri edzések befejezését követően a téli rendezvényekkel folytatódott a Bozsik Intézményi Program kiskunfélegyházi körzetének sorozata. December 8-án, a Constantinum Sportcentrumban várták a gyermekeket az U-13-as és az U-11-es korosztályban. A Félegyházi Térségi Sportiskola mellett az Astra HFC, a Bugac, a Lakitelek és a Kunszállás csapatai vettek részt a foglalkozásokon.

Részletek
Kiskunfélegyházán folytatódott az U-13-as gyermekkézilabda-bajnokság

Kiskunfélegyházán folytatódott az U-13-as gyermekkézilabda-bajnokság

2019. december 8. 15:30

Három helyszínen, köztük a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban tartották meg az U-13-as fiú gyermekkézilabda-bajnokság C csoportjának mérkőzéseit december 8-án. A KHTK korosztályos csapata mellett a Szentesi FKC, a Petőfi DSE Túrkeve, a Csongrádi KSE Tigrisek, a Kecskeméti Junior SN és a Szolnoki KCSE látogatott városunkba. A játéknapot a KHTK fiataljai kezdték, akik magabiztos játékkal 23-13-ra legyőzték a Szentes csapatát. A fordulót ugyancsak a KHTK együttese zárta. Fekete Krisztián csapata a Szolnok ellen maradt alul 9-12-es félidőt követően ,15-24-re.

Részletek