Az idén hatezer órát járőröztek a polgárőrök

Az idén hatezer órát járőröztek a polgárőrök

2014. december 2. 20:00

Ebben az évben eddig közel hatezer óra szolgálatot teljesítettek a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület tagjai. Az önkéntesek ellátták az önkormányzati rendezvények őrző-, védő és rendezői feladatait, de részt vettek az egyházi rendezvények biztosításában is. Szolgálati idejük nagy részét azonban a város közbiztonságának őrzésére használták. Erről Marcényi Csaba elnök számolt be az egyesület évzáró közgyűlésén.

Részletek
A Télapóval is találkoztak az ovisok a moziban

A Télapóval is találkoztak az ovisok a moziban

2014. december 2. 17:40

A Bogyó és Babóca film vetítésével kedveskedik a Petőfi Mozi a város óvodásainak az ünnepek előtt. A mai filmvetítés után a város mikulása is meglátogatta az apróságokat, hogy egy kis szaloncukorral és csokimikulással ajándékozza meg őket. Krampuszok híján a város polgármestere is segédkezett az ajándékozásban a megfáradt télapónak. Azok az óvodások, akik nem jutottak el ma a moziba, nem maradtak le semmiről. Holnap és szerdán ismét lesz filmvetítés, és a mikulás azt is megígérte, hogy minden gyermek - egy kis közös éneklés és versmondás után – kap apró ajándékot. A nagyszakállú pénteken 17 órakor pedig mindenkit szeretettel vár a Petőfi téren a város karácsonyfája alatt.

Részletek
Változott a leletkiadás időpontja

Változott a leletkiadás időpontja

2014. december 2. 12:30

December 1-jétől megváltozott a félegyházi városi kórházban a laborleletek kiadásának időpontja – tájékoztatta a Közlönyt dr. Körtvélyessy András igazgató. Hétfőnként 14-17, kedden és szerdán 14-15, csütörtökön 14-17, pénteken 11-13 óra között vehetik át a betegek laborleleteiket.

Részletek
2 kuka a szemétnek

2 kuka a szemétnek

2014. december 12. 09:00

2 kukás gyűjtési rendszert vezetett be december 5-étől Kiskunfélegyháza egyes körzeteiben a térség hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, az FBH-NP Nonprofit Kft. A részletekről Balla Lászlót kérdeztük.

Részletek