Hirdetés
Hőség és zivatar - óvatosan közlekedjünk!

Hőség és zivatar - óvatosan közlekedjünk!

2014. augusztus 3. 14:30

Az időjárási előrejelzések alapján, az elkövetkező napokban országos hőség várható 30 fok feletti csúcshőmérséklettel, sok helyen felhőszakadással, zivatarral. A közlekedés résztvevőinek is nagyobb figyelemre, türelemre van szüksége.

Részletek
Megalakult a Bugaci Gazdakör

Megalakult a Bugaci Gazdakör

2014. augusztus 3. 09:00

A bugaci határban lévő Gál tanyán gyűltek össze azok a helyi gazdálkodók, akik több éves próbálkozást követően végre be tudták jegyeztetni a Bugaci Gazdakört. Az eseményen az agrárkamara megyei elnökén Domján Gergelyen kívül Jakab István, az országgyűlés alelnöke és a jövő évtől letelepedő új kecskeméti vidékfejlesztési államtitkárság helyettes államtitkára Viski József is részt vett.

Részletek
Hogyan telik a nyár?

Hogyan telik a nyár?

2014. augusztus 2. 14:53

Optimista megközelítésben a nyár harmada még ezután következik. Körkérdésünkkel arra kerestük választ: milyen volt eddig, s mi várható még? Azaz: Hogyan telik?

Részletek
Golfpálya épül Kecskeméten

Golfpálya épül Kecskeméten

2014. augusztus 2. 14:00

Várhatóan szeptember 6-án helyezik el az új kecskeméti golfpálya alapkövét. Az új golfpályához szükséges területet a Bácsvíz Zrt-től bérli majd 37 hektáron a Golf Menedzsment Magyarország Kft.

Részletek
A költő visszatér...

A költő visszatér...

2014. augusztus 1. 14:00

Többek között ezt a dalt énekelte augusztus 31-én a Felvidékről érkezett Sikabonyi Polgári Társulás énekkara Félegyháza főterén Petőfi Sándor halálának 165. évfordulójára emlékezve. A költő szobra előtt Kapus Krisztián polgármester mondott megemlékező beszédet. Juhász István tanár úr, Kiskunfélegyháza díszpolgára a költőóriás Dalaim című versét adta elő. A beszédek és a műsort követően az önkormányzat, a város intézményeinek és szervezeteinek képviselői, Petőfi tisztelői helyeztek el koszorúkat, virágokat a szobornál.

Részletek
Tanyáról akart lopni

Tanyáról akart lopni

2014. augusztus 1. 11:00

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. július 31-én 10 órakor lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Sz. Zoltán 39 éves kiskunfélegyházi lakost.

Részletek