Sport 2022. május 2. 15:00

Egy döntetlen, egy győzelem

Egy döntetlen, egy győzelem
A megyei első osztályban a 22., a megye kettőben a 20. fordulót rendezték meg a hétvégén. Az első osztályban szombaton három, a megye kettő Déli csoportjában kettő, az Északi csoportban négy mérkőzést játszottak le.

Megyei I. osztály 

Kiskunfélegyháza – Bácsalmási PVSE: 0 – 0
Kiskunfélegyháza, 150 néző, vezette: Tóth Róbert (Berger Tibor, Baranyai Dávid Mihály). 

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Nagy D. (Erős 63.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Bálint 72.), Ábel (Nagy V. 46.), Kanyó, Urbán, Kulcsár, Nemesvári. Játékos-edző: Némedi Norbert.

Bácsalmás: Koncsok – Horváth, Miles, Snyehola, Csanádi, Szűcs, Crkvenjakov, Szabó A., Cs. Tóth, Balázs, Zsoldos. Edző: Teslic Igor. 
Sárga lap: Valkai 67., Nagy V. 90., Erős 95. perc. 

Némedi Norbert: – Talán a legindiszponáltabb mérkőzésünk volt ez tavasszal. Nem találtuk a mérkőzés ritmusát, főleg az első félidőben. Adódott pár nagyobb lehetőségünk, de ezen a napon rossz megoldásokat választottunk, van ilyen meccs. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert a végén akár kontrából az ellenfél is elmehetett volna, de szereztünk egy pontot. Próbálunk javítani a jövő héten. 

Teslic Igor: – Örülünk a döntetlennek, hiszen az éllovas otthonában szereztünk pontot úgy, hogy hét játékosunk hiányzott. Az első félidő kiegyenlített volt, nekünk adódott több lehetőségünk. A másodikra elfáradtunk, a hazaiak többet birtokolták a labdát, de nagy helyzetük nem adódott, a 70. percben véleményem szerint egy jogos büntetőt nem adtak meg nekünk. Ezzel együtt az összkép alapján reális a döntetlen.


Megye II., Északi csoport 

Városföldi SE – Kiskunfélegyháza II.: 1 – 5 (0 – 3)
Városföld, 90 néző, vezette: Béleczki László (Tasnádi Dávid, Péter-Szabó Ottó). 

Városföld: Kovács R. – Nagy L., Kertész, Lóczi, Fekete L., Szabó G., Kiss Sz., Kovács Zs. (Kriss 58.), Fekete D. (Malomsoki 46.), Kuklis (Herczeg 64.), Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt. 

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Horváth B. (Palásti 46.), Sánta, Keresztesi, Szabó T. (Kadosa 83.), Makány, Huber D., Kurgyis B. (Szabovik 65.), Kurgyis K., Polgár Sz., Fricska. Edző: Lapsánszki Tamás.
Gól: Kiss Sz. 66., ill. Kurgyis K. 17., Sánta 39., Horváth B. 44., Szabovik 74., 89. percben.

                     

Kövessen minket a Facebookon is!