Kirgizisztán – Hegyek, hágók, jurták, emberek

Kirgizisztán – Hegyek, hágók, jurták, emberek

2023. január 25. 14:00

A Földrajzi szabadegyetem sorozat január 26-i vendége Radics Tamás geológus, túravezető, aki 17 órától Kirgizisztán – Hegyek, hágók, jurták, emberek címmel tart előadást a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A szakember beszélgetőpartnere Bense Zoltán hegymászó, földrajztanár lesz. Az eseményt a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Részletek
Kedden ismét Betűbölcsi

Kedden ismét Betűbölcsi

2023. január 23. 14:00

Lengyel Magdolna, a LeManni Szépség- és Divatstúdió tulajdonosa Nőiesen édesanyaként is címmel előadást tart január 24-én, kedden a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár Betűbölcsi programján. A 10 órakor kezdődő eseményen ezúttal a nőiesség megéléséről, sminkelési tanácsokról, praktikus és csinos öltözködési tippekről lesz szó. Az összejövetel végén mindenki felteheti a személyre szabott kérdéseit az adott témával kapcsolatban. 

Részletek
Egész napos rendezvénnyel várja a PIM a látogatóit

Egész napos rendezvénnyel várja a PIM a látogatóit

2023. január 11. 16:00 | Petőfi-emlékévek

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából új állandó kiállítással köszönti a Petőfi Irodalmi Múzeum névadóját. A kiállítással együtt a felújított közönségforgalmi terek és a Károlyi-kerttel egybenyitott múzeumi udvar is megnyílik, valamint január 14-én egész napos, ingyenes program várja a látogatókat – közölte az intézmény az MTI-vel.

Részletek
100 éves jubileumi koncert a DISNEY-től

100 éves jubileumi koncert a DISNEY-től

2022. december 26. 16:00

Budapest is bekerült a Disney 100 éves évfordulóját ünneplő koncertsorozat helyszínei közé. 2023. október 15-én, vasárnap 19:30-tól az Arénában elevenednek meg a mindenki által ismert lenyűgöző mese- és filmjelenetek a Hollywood Sound Orchestra és sztárszólisták közreműködésével.

Részletek
Adventi tér – Kiskőrös

Adventi tér – Kiskőrös

2022. december 14. 17:00

Háromnapos kulturális fesztivált tartanak Kiskőrösön, Adventi tér címmel a Petőfi-téren, december 16-án, 17-én, és 18-án. A látogatókat gyermekműsorok, fúvószenekari koncert, mézeskalács-készítés számos más színes program várja.

Részletek