A természet pillanatai

A természet pillanatai

2019. december 9. 13:00

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt Koncz-Bisztricz Tamás kiállítására és előadására december 12-én, csütörtökön 14.30-ra a Hattyúházba.

Részletek
A költőóriásra emlékezünk

A költőóriásra emlékezünk

2019. december 28. 16:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel hív és vár mindenkit december 31-én, kedden a Petőfi Sándor születésének 197. évfordulója tiszteletére rendezendő ünnepségre.

Részletek
Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren

Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren

2019. december 10. 16:00

December 13-án, pénteken ünnepelni hívnak minden magyart a nemzet karácsonyfája alá, az ópusztaszeri Magyarok Karácsonyára. A program a Magyar Kormány támogatásával valósul meg.

Részletek
Karácsonyi énekek

Karácsonyi énekek

2019. december 4. 17:30

Ünnepi műsort ad az Újtemplomban december 21-én, szombaton, a 18 órás szentmise után a Barátság Nyugdíjas Énekkar. A műsorban karácsonyi énekeket adnak elő. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Részletek
Idősek karácsonya

Idősek karácsonya

2019. december 17. 07:30

December 18-án, szerdán délután fél 5-kor rendezik meg az immár hagyományos idősek karácsonya ünnepséget a Göllesz Viktor Általános Iskola (volt Bajcsy iskola) tornatermében. A bensőséges alkalomra mindenkit szeretettel invitál Balla László alpolgármester, önkormányzati képviselő.

Részletek
Klímaváltozás és kertészet

Klímaváltozás és kertészet

2019. december 2. 14:30

A Zöld Könyvtár díjjal 2019-ben kitüntetett Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Közép-Európa Klub szeretettel vár mindenkit a Zöld könyvtári esték rendezvénysorozat újabb előadására december 3-án, kedden 17 órára a Hattyúházba.

Részletek
Adventi hangverseny a Szent István Templomban

Adventi hangverseny a Szent István Templomban

2019. december 14. 16:30

A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete szeretettel hív minden érdeklődőt Adventi hangversenyére december 15-én, vasárnap 16 órára a Szent István Templomba. Fellép a Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusa: Bolla Julianna – zongora, Karácsonyi Melinda és Takácsné Medveczki Zsuzsanna – szólóének, Molnár Elvira – altfurulya, Takó Lajos – dob. Vezényel: Szatmári Imre. A karácsonyi előkészületben, rohanásban álljunk meg egy órára és töltődjünk fel lelkileg, hangolódjunk karácsonyra közös zenei élménnyel!

Részletek
Ma nyit a jégpálya

Ma nyit a jégpálya

2019. december 1. 10:30

Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a kiskunfélegyházi jégpálya, amely a megszokott helyen, a városi könyvtár melletti parkoló területén várja a korizni vágyókat. A városvezetés ügyelve az igényekre, az E5-ös felé eső részen jelölte ki a jégpályát, így a könyvár bejárata és a Szalay Gyula utca közötti járdaszakaszon nagyobb tér marad, nem akadályozván a gyalogosforgalmat. Az a hivatalos megnyitó ma, december elsején, 14 órakor lesz. A nyitvatartás nem változik: hétfőtől-vasárnapig 10-től 13-ig, illetve 14 óra és 20 óra között várják a korcsolyázókat.

Részletek
Adventi keresztállítás Kiskunfélegyházán

Adventi keresztállítás Kiskunfélegyházán

2019. november 29. 16:30

A Jobbik Kiskunfélegyházi Szervezete szeretettel hív mindenkit december 1-jén, vasárnap 11 órára az adventi keresztállításra. A műsor előtt 10.45-től Vesztergám Miklós tárogatózik. A Petőfi-szobor előtti téren tartandó ünnepségen felszólal Kollár László önkormányzati képviselő. Közreműködik Kiss Ákos Jenő, Ficzkó-Juhász Zoltán, Toldi Níla énekkel, és Nagy Tünde verssel.

Részletek