Ficsór Józsefre emlékeznek

Ficsór Józsefre emlékeznek

2022. december 21. 13:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület szeretettel meghív mindenkit december 22-én, csütörtökön 10 órára a városháza alulájában Ficsór József polgármester halálának 10. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezésre. Beszédet mond Laczkóné dr. Szabó Klára, városunk díszpolgára. Koszorúzás lesz az emléktáblánál, majd a koszorúkat elhelyezik a Felsőtemető díszsírhelyén.

Részletek
December 18-án pótolják a Waldorf iskola elmaradt műsorát

December 18-án pótolják a Waldorf iskola elmaradt műsorát

2022. december 17. 12:00

A kiadott programban december 10-én, szombaton 18 órai kezdettel mutatta volna be a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda saját pásztorjátékát, azonban az esős időjárás miatt elmaradt a program. A szervezők tájékoztatása szerint a műsort december 18-án, vasárnap 16 órától mutatják be a Petőfi-téren, a Betlehem előtt.

Részletek
Ismét Félegyházán Pusker Júlia

Ismét Félegyházán Pusker Júlia

2022. december 6. 15:00

Újra Kiskunfélegyházán köszönthetjük a kiváló hegedűművészt, Pusker Júliát. Ezúttal december 8-án, csütörtökön 17 órától ad hangversenyt a Balázs Árpád Művészeti Iskola Jankovszki Ferenc Koncerttermében. A program ingyenes, minden zenekedvelőt szeretettel várnak.

Részletek
Városi Mikulás a Béke-téren

Városi Mikulás a Béke-téren

2021. december 6. 12:00

Szeretettel várnak kicsiket és nagyokat ma, kedden 17 és 18 óra között a Béke-térre, a városi karácsonyfához. Közös éneklés, tánc vár mindenkit a Mikulás megérkezéséig. Eső esetén a városháza árkádjai alatt tartják meg a programot.

Részletek
Láng van szívemben

Láng van szívemben

2022. november 30. 14:00 | Petőfi-emlékévek

A Láng van szívemben sorozat keretében Juhász István nyugalmazott pedagógus, Kiskunfélegyháza díszpolgárának előadása lesz Közelebb Petőfihez! – Petőfi Sándor emberi kapcsolatai címmel a városi könyvtárban. Az irodalmi est december 1-jén, csütörtökön 17 órakor kezdődik.

Részletek