Egy gól döntött a városi derbin

Egy gól döntött a városi derbin

2019. október 13. 09:00

Alsóházi rangadó keretében találkozott egymással a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK és a Kiskunfélegyházi HTK II. Előbbi legutóbbi öt mérkőzését elveszítette, míg utóbbi az előző fordulóban szerezte meg első győzelmét. A feljebb zárkózás a KHTK II. csapatának sikerült. A mindent eldöntő gólt Valkovics Gábor szerezte a 44. percben. A Vasutas SK maradt a 11., míg a KHTK II. fellépett a 9. helyre a tabellán.

Részletek
Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

2019. október 13. 09:30

Az ötös győzelmi sorozatban lévő Kalocsai FC volt az ellenfele hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK-nak a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A megyei rangadón 2-1-es félegyházi siker született.

Részletek
Kiskunfélegyházán kezdtek az U12-es kosárcsapatok

Kiskunfélegyházán kezdtek az U12-es kosárcsapatok

2019. október 15. 09:00

Félegyházi rangadóval indult az U12-es bajnokság október 12-én. Az FTSI Fiú 2. és az FTSI Leány csapat mérkőzését ezúttal a lányok nyerték. A folytatásban is jól szerepelt a leány csapat, amely a második körben a Bátaszéki Oroszlánokat múlta felül 57-36-ra.

Részletek
Ismét józsefes sikerek a Mészáros Gyula emlékversenyen

Ismét józsefes sikerek a Mészáros Gyula emlékversenyen

2019. október 9. 11:30

Kiemelkedően szerepeltek a József Attila Általános Iskola diákjai a már hagyományosan megrendezett Mészáros Gyula emlékversenyen. Több számban egyénileg is előkelő helyezéseket értek el a tanulók. Így az iskolák közötti atlétikai csapatbajnokság összesített versenyén az I. helyet szerezték meg. A Platán utcai tagintézmény tehetséges sportolói szintén remekeltek, így a II. helyen végeztek.  Felkészítő testnevelők: Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Kurucz Kornélia, Nádasdi Péter és Rekedt-Nagy Zoltán.

Részletek
Lendületben a megújult Astra

Lendületben a megújult Astra

2019. október 7. 09:00

Zsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg a női futsal NB I-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttes ezúttal Kiskunfélegyházán, a Constantinum Sportcentrumban múlta felül 4-0-ra a jó erőkből álló Tolna-Mözst.

Részletek
Megszorongatta ellenfelét a KKC

Megszorongatta ellenfelét a KKC

2019. október 8. 09:00

A kupamérkőzést követően az NB II. keleti csoportjában is megkezdte a bajnoki szereplést a Kiskunfélegyházi KC. Hazai pályán a jó erőkből álló Békéscsabai KK ellen nem várt könnyű feladat a KKC játékosaira. Az első két negyed vendégfölényét követően a félegyházi csapat magára talált, hátránya egy részét ledolgozva a harmadik negyedben tíz pont környékére is felzárkózott. Megszorongatva ellenfelét, és a nagyszünetet követően több pontot elérve végül 75-93-ra maradt alul. A második félidei játék bíztató a jövőt illetően.

Részletek
Tízgólos győzelem Kazahsztán ellen

Tízgólos győzelem Kazahsztán ellen

2019. október 6. 15:00

Tíz góllal győztük le a kazah válogatottat a szombathelyi Eb-selejtező labdarúgó minitornán. Öt magyar is betalált, ezzel biztossá vált, hogy válogatottunk ott lesz a tavaszi elitkörben.

Részletek