Astra siker a TFSE otthonában

Astra siker a TFSE otthonában

2019. november 11. 09:30

Nagy skalpot gyűjtött be Budapesten a Vasas Sportcsarnokban az Astra Kiskunfélegyházi Bulls női első osztályú futsalcsapata. Az együttes az NB I. 8. fordulójában a házigazda és második helyezett TFSE csapatát múlta felül 4-2-re. Ezzel a tabellán is megelőzte, így ezüstérmes pozícióból várhatja a listavezető DEAC elleni szuperrangadót.

Részletek
Fölényesen nyert a Kecskeméti FS DSE I.

Fölényesen nyert a Kecskeméti FS DSE I.

2019. november 11. 14:00

Nem termett sok babér a házigazda Kecskeméti FS DSE I. otthonában a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapatának. A megyei bajnokság 8. fordulójában az esélyesebb Kecskemét kiütéses győzelmet ért el. A szünetben már 24-11-re vezetett és végül kétszer annyi gólt dobva 44-22-re nyert. A P&P Kiskunfélegyházi HTK legközelebb hazai pályán javíthat. A Tiszaalpári SE ellen alsóházi rangadót játszik november 17-én, vasárnap 17 órától a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Kiváló félegyházi éremhalmozók

Kiváló félegyházi éremhalmozók

2019. november 11. 09:00

Kiválóan szerepeltek a Kiskun-vízi és Szabadidő SE. versenyzői a november 9-én és 10-én megrendezett XVI. Hódmezővásárhelyi Szenior Nemzetközi Úszóversenyen. Úszóink egyéniben 4 arany, 9 ezüst és 5 bronzérmet nyertek. A váltókban is eredményesek voltak, ahol két ezüst és egy bronzérmet hozhattak haza.

Részletek
Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

2019. november 10. 15:40

Megkezdte szereplését az NB II. Tóth László csoportjában a Félegyháza - Csongrád. Az előző szezon 8. helyén zárt együttes játékosai november 10-én Kecskeméten a TÁKISZ SE otthonában ültek asztalhoz. A partikat 7,5 - 4,5 arányban a hazaiak nyerték. A Félegyháza – Csongrád 4,5 pontot gyűjtött, mindezt úgy érve le, hogy a 12 játékból 9 végződött döntetlennel. A remikért egyaránt fél-fél pontot osztottak.

Részletek
Hozta a kötelezőt az FKSC

Hozta a kötelezőt az FKSC

2019. november 10. 09:00

A ligautolsó Tiszaalpári SE otthonába látogatott a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 8. fordulójában. Az esélyesebb FKSC hozta a papírformát, már az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát. A szünetben 21-11-re vezetett és végül 39-21-re nyert. Ezzel a sikerrel a tabellán is feljebb lépett az együttes, amely már a hetedik.

Részletek
Pontmentés az utolsó percben

Pontmentés az utolsó percben

2019. november 9. 19:00

A Honvéd Sporttelep első pályájának felázása miatt a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban fogadta a Szabadszállás csapatát a Kiskunfélegyházi HTK november 9-én. A megyei I. osztályú bajnoki villanyfényben játszódott, amit némi meglepetésre kis híján majdnem elveszített a KHTK.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2019. november 9. 17:15

Zsinórban négy megnyert mérkőzést követően 2-1-es vereséget szenvedett Kiskunmajsán a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjában.

Részletek
Előnyről veszített a Vasutas SK

Előnyről veszített a Vasutas SK

2019. november 9. 17:00

Izsákon vendégszerepelt a 12. fordulóban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában, november 9-én. A két csapatot előzetesen 6 pont és egy hely választotta el egymástól. Az alsóházi rangadót a Vasutas SK kezdte jobban, a 20 éves Virág Pál Boldizsár góljával bő negyedórát követően előnybe került. Az Izsáki SSE azonban fordított a szünetig és a második félidőben fölényessé téve előnyét, 5-1-re győzött. Az őszi szezonból már csak egy mérkőzés van hátra, a Kiskunfélegyházi Vasutas SK hazai pályán a Kiskunmajsai FC ellen fejezi be az évet november 16-án, szombaton 13 órától.

Részletek
Világbajnok lett erőemelésben Szabó Tamás

Világbajnok lett erőemelésben Szabó Tamás

2019. november 9. 16:30

Kiváló formának örvend a félegyházi fekvenyomó és erőemelő bajnok, Szabó Tamás. Az idei esztendő EB aranyát követően októberben a szlovákiai Érsekújváron megrendezett GPC erőemelő világbajnokságon mérettette meg magát. Erőemelésben (fekvenyomás, felhúzás, guggolás) összetett 635 kilogrammal világbajnoki címet szerzett október 24-én. Három nappal később fekvenyomásban világbajnoki ezüstérmet ért el, így tovább gyarapította egyre hosszabb és sikeresebb eredménysorát.

Részletek
Sokan ragadtak íjat a jótékonysági versenyen

Sokan ragadtak íjat a jótékonysági versenyen

2019. november 10. 08:30

Huszonnégy lőállás, ötletes és szépen felépített célok várták a versenyzőket a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztálya által szervezett megmérettetésen november 9-én, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek