Kecskeméten játsszák a bajnoki mérkőzést

Kecskeméten játsszák a bajnoki mérkőzést

2019. november 8. 16:00

A Honvéd pálya talajának alkalmatlansága miatt nem hazai pályán, hanem a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján játsszák le a november 9-i, szombati KHTK I. – Szabadszállás megye I. osztályú bajnoki mérkőzést, 16.30-kor, így szokatlan módon villanyfényes mérkőzés vár a csapatokra. Mindenkit szeretettel várunk, a meccs megtekintése díjtalan. A főmérkőzés előtt 14.15-kor tartják a két egyesület ifi gárdáinak összecsapását is. Hajrá Félegyháza! Hajrá KHTK!

Részletek
Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában

Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában

2019. november 8. 09:00

Címvédőként a 2. forduló küzdelmeibe kapcsolódott be a női futsal magyar kupában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. November 7-én az ELTE SE várt az Astrára. A mérkőzés fölényes, 9-1-es Astra győzelemmel zárult.

Részletek
Huszka József Íjász Emlékverseny

Huszka József Íjász Emlékverseny

2019. november 7. 12:00

Jótékony célú íjászversenyt rendez a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály november 9-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A rendezvény bevételéből Huszka József tiszteletére készülő emlékhely megvalósítását támogatják.

Részletek
Sportos élet konferencia

Sportos élet konferencia

2019. november 15. 16:00

Újabb előadást rendez a Szegeden tevékenykedő Gyermeksport Egészségügyi Csapattal (GYEC) a Jogging Plus Sportegyesület a sport iránti elkötelezettségének tükrében indított rendezvénysorozata keretében november 26-án, kedden 17 órától a Vállalkozók Ipartestülete székházában (Kiskunfélegyháza, Móra Ferenc tér 9.). A konferenciát a rendezvény védnöke, Balla László alpolgármester nyitja meg. Belépési díj: egy mosoly!

Részletek
XIX. Lakiteleki Filmszemle – döntött az előzsűri

XIX. Lakiteleki Filmszemle – döntött az előzsűri

2019. november 9. 10:00

116 film érkezett a XIX. Lakiteleki Filmszemlére hazai és határon túli alkotóktól. Az előzsűri október 15-én és 16-án értékelte a beküldött alkotásokat, amelynek eredményeképpen 31 filmet javasoltak a szemle versenyprogramjába. A filmszemle döntője november 26-a és 29-e között lesz a Lakitelek Népfőiskolán. Az előzsűri döntése, illetve a döntőbe jutott filmek listája megtekinthető a népfőiskola honlapján.

Részletek
Kétgólos vereség

Kétgólos vereség

2019. november 2. 16:35

Tovább nyújtotta nyeretlenségi szériáját a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi Vasutas SK. Az alsó régióhoz tartozó félegyházi csapat ezúttal a Lakiteleki TE ellen maradt alul hazai pályán 2-0-ra. Az 5. percben született meg az első találat, Kele Martin öngóljával korán vezetéshez jutottak a vendégek. Az előnyt Erős Gergő duplázta meg a 40. percben. A Vasutas SK maradt a 11. pozícióban, míg a Lakiteleki TE átmenetileg az 5. helyre lépett előre a tabellán.

Részletek
Győzelmi sorozatban a KHTK II.

Győzelmi sorozatban a KHTK II.

2019. november 2. 18:25

5-1-re kiütötte az Izsáki SSE csapatát, így sorrendben a negyedik mérkőzését nyerte meg a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjának 11. fordulójában.

Részletek
Megvédték diákolimpiai bajnoki címüket a józsefes súlylökők

Megvédték diákolimpiai bajnoki címüket a józsefes súlylökők

2019. október 29. 14:30

Október 19-én, Kecskeméten rendezték meg az Atlétika Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Diákolimpia Országos Döntőjét. A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola fiú és lány súlylökő csapata immár három egymást követő évben vehette át az első helyezettnek járó aranyérmet. A lány távolugró csapat az előkelő negyedik helyen végzett.

Részletek