Három diákolimpiai bajnok birkózó

Három diákolimpiai bajnok birkózó

2019. október 29. 11:30

Kiemelkedő eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői Kaposváron. A leány diákolimpiai bajnokság résztvevő csapatai közül egyedül a félegyháziak tudtak három bajnoki aranyérmet szerezni, mellette három bronzérmet és egy ötödik helyezést is sikerült elhozni a somogyi megyeszékhelyről.

Részletek
Kiváló eredmények a duatlon diákolimpiai döntőn

Kiváló eredmények a duatlon diákolimpiai döntőn

2019. október 29. 10:00

Október 26-án, Marcaliban rendezték meg a 2019/2020. tanévi duatlon diákolimpia döntőt. A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából tartott versenyen mintegy 700-an vettek részt. A Jogging Plus Sportegyesület utánpótlás-nevelés programjának köszönhetően 14-en is képviselték Kiskunfélegyháza iskoláit az „A” kategóriában.

Részletek
Félegyházi K1-es sikerek

Félegyházi K1-es sikerek

2019. október 28. 18:00

Sikeresen szerepeltek a KHSE versenyzői Provics Gergő és Nagy Krisztián az elmúlt időszakban. A 16 éves Provics Gergő a WFC K1 Országos bajnokságon méretette meg magát, ahol két kategóriában is magyar bajnoki címet szerzett 71 kilogrammban a kadétok között. Eközben Nagy Krisztián az EM Legend Superfight Series K1 gálán lépett ringbe Kecskeméten, ahol a kínai Wang Aoanggal csapott össze. A 2018-as nemzetközi Wushu bajnokság 85 kg-os győztesének eddig kevés legyőzője akadt. Nagy Krisztiánnak azonban sikerült fölé kerekednie, egy alkalommal földre is küldte, amivel kiharcolta a győzelmet.

Részletek
Kimaradó ziccerek, vendég győzelem - videóval

Kimaradó ziccerek, vendég győzelem - videóval

2019. október 28. 10:30

Hatodik mérkőzését játszotta a 2019/20-as szezonban a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata. Az együttes ellenfele ezúttal hazai pályán a Kecskeméti FS DSE II. volt a megyei bajnokságban, október 27-én. A találkozót a rutinosabb vendégek nyerték meg 34-27-re.

Részletek
Értékes pontot szerzett a Félegyházi KSC

Értékes pontot szerzett a Félegyházi KSC

2019. október 27. 17:30

A nyolcadik és a hatodik helyezett csapott össze a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban. A Félegyházi Kézilabda SC a Kecskeméti FS DSE I. együttesét látta vendégül a Constantinum Sportcentrumban október 27-én. Az utolsó pillanatig izgalmas találkozón többgólos hátrányból állt fel az FKSC és a győzelemért is támadhatott, végül azonban 34-34-es döntetlennel zárta a mérkőzést. Az FKSC a sírból mentette meg az egyik pontot.

Részletek
Megkezdte a felzárkózást a KHTK II.

Megkezdte a felzárkózást a KHTK II.

2019. október 27. 16:30

Egyre jobb formába lendül a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. Az együttes zsinórban a harmadik mérkőzésén győzött 2-0-ra október 27-én. Ezúttal a Lakiteleki TE volt a szenvedő fél a 10. játéknapon.

Részletek
Győzelmi sorozatban a KKC

Győzelmi sorozatban a KKC

2019. október 27. 14:00

Két győzelemmel a háta mögött az utolsó helyezett Gyulai Color KE csapatát fogadta a Kiskunfélegyházi KC az NB II. keleti csoportjának 4. fordulójában. A kosárlabda mérkőzést ezúttal a Constantinum Sportcentrumban rendezték meg. A KKC fölényes, 124-69-es győzelmet aratott, így átmenetileg fellépett a negyedik helyre a tabellán.

Részletek
Hazai győzelem a Félegyházi ASI ellen

Hazai győzelem a Félegyházi ASI ellen

2019. október 27. 12:00

A 6. fordulót rendezték meg a férfi extraligában, aminek október 26-i játéknapján a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Mosonmagyaróvári TE 1904 otthonában vendégszerepelt. Mindkét együttesre ráfért volna a győzelem, ez végül a hazaiaknak sikerült.

Részletek
Hatgólos döntetlen Böszörményben

Hatgólos döntetlen Böszörményben

2019. október 27. 09:00

A két csapat történelme alapján rangadónak számított a Hajdúböszörményi TE és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls összecsapása, hiszen a legutóbbi bajnoki döntőt is e két együttes játszotta a női futsal felnőtt első osztályban. Az átalakuló erőviszonyoknak köszönhetően a címvédő böszörményiek még nyeretlenül álltak a bajnokságban, míg az Astra legutóbbi három mérkőzésén egyaránt győzni tudott. A találkozó végül 3-3-as döntetlennel ért véget.

Részletek
Hosszabbításban dőlt el a rangadó

Hosszabbításban dőlt el a rangadó

2019. október 26. 17:50

Izgalmas végjáték után a Jánoshalmi FC szerezte meg a győzelmet Kiskunfélegyházán a KHTK ellen a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján. A listavezető vendégek kerültek először előnybe, de a KHTK gyorsan kiegyenlített (1-1). A hosszabbítás legvégén végül ismét a jánoshalmiak örülhettek, akik az utolsó utáni pillanatban érték el a győztes gólt (1-2).

Részletek