Ismét jól szerepeltek a félegyházi dartsosok

Ismét jól szerepeltek a félegyházi dartsosok

2019. augusztus 4. 14:00

Augusztus 3-án rendezték meg Kecskeméten a IV. Hírös Hunok Amatőr Darts Versenyt. A Félegyházi Darts Club-ot Horváth Zsolt, Pecz István, Valkovics István, Mészáros József, valamint Horváth Tibor képviselte. Huszonkilenc versenyző állt a táblák elé, hogy összemérje tudását. A csoportkörök vegyesen sikerültek. Zsolt csoportelső lett, Tibor és Valkovics másodikként vághatott neki a legjobb 16-nak. Pecz István és Mészáros József nem jutott tovább, így ők kvalifikálták magukat a Lucky Looser versenyre, amit a csoportból kieső játékosoknak szerveztek. Zsolt, Valkovics és Tibor is jól szerepeltek a 16-os főtáblán, így gyorsan a legjobb 8 között találták magukat. Eközben a Lucky Looser versenyen Pecz és Mészáros a döntőbe jutásért játszott egymás ellen, ahol Pecz jött ki jobban és mehetett a döntőbe, amit meg is nyert. A főversenyen Horváth Tibor és Valkovics nem bírt tovább lépést tartani, így ötödikek lettek. Zsolt a döntőbe jutásért játszott, amit elveszített koncentráció hiány miatt 3-1-re, viszont a bronzmeccsre összeszedte magát és megnyerte 4-1 arányban, így végül 3. helyezett lett.

Részletek
Tököli dupla, KHTK továbbjutás

Tököli dupla, KHTK továbbjutás

2019. augusztus 3. 19:50

Első tétmérkőzését játszotta a 2019/2020-as labdarúgó-szezonban a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú csapata, amely augusztus 3-án a Magyar Kupa első fordulójában a megyei II. osztály északi csoportjában szereplő kecskeméti SC Hírös-ÉP vendége volt. A KHTK színeiben a 19 éves Antman Joshua és az együttes sztárigazolása, a 43 éves többszörös magyar NB I-es gólkirály, Tököli Attila is bemutatkozott. A vezetést ugyan a hazaiak szerezték meg, de a második félidő elején bő tíz perc alatt 4 gólt vágott a Félegyháza. Előbb Antman Joshua egyenlített, majd pedig Tököli Attila duplázott; a negyedik találatot ugyancsak Antman Joshua szerezte. A hajrában az SC Hírös-ÉP még szépített, de a KHTK esélyeshez híven kiharcolta a továbbjutást.

Részletek
Nyáron is osztják a pofonokat

Nyáron is osztják a pofonokat

2019. augusztus 4. 10:00

A májusi Tesco Kupát követően nyáron sem maradtak edzések nélkül a Hideg László Boksz Egyesület tagjai. A legügyesebbek Helvécián ragadtak kesztyűt és jelenleg az augusztus végi szegedi nemzetközi bokszgálára készülnek. A tréningeken 10-15 fő vesz részt és ügyelve a változatosságra közös kesztyűzést szerveznek más egyesületekkel. Július végén a kiskőrösi Kiskunsági Ökölvívó Egyesület tagjai látogattak városunkba, a Darvas Iskolában együtt készültek a félegyházi bunyósokkal. Hideg László vezetőedző elmondta, a terveik szerint az őszi korosztályos magyar bajnokságokra is neveznek versenyzőket, akik a támogatók jóvoltából a legjobbak között is kipróbálhatják magukat.

Részletek
Mozgalmasan telik a nyár a vízilabda egyesület számára

Mozgalmasan telik a nyár a vízilabda egyesület számára

2019. augusztus 3. 11:00

A korosztályos bajnokságok végét követően 7. alkalommal rendezte meg nagysikerű, egyben hagyományos „Csobbanó Delfinek” táborát a DMTK-KVSE Aquasport vízilabda szakosztálya. A kéthetes foglalkozásnak ezúttal is a Félegyházi Termál Parkfürdő adott otthont. Idén segítve a hátrányos helyzetű családokat hetente 5-5 gyermek ingyenesen táborozhatott, így megismerkedhetett az úszás, illetve a vízilabdázás alapjaival. Ezt követően július utolsó napjaiban a németországi SV Augsburg látogatott városunkba. Egyhetes edzőtábort szervezett a DMTK-KVSE Aquasport vízilabda szakosztállyal, illetve részt vett a mezőtúri Invictus SC-vel karöltve a 10. Mezei Zoltán emléktornán.

Részletek
Mozgalmas edzések a DMTK nyári táboraiban

Mozgalmas edzések a DMTK nyári táboraiban

2019. augusztus 5. 11:00

Három úszótábor, két vízilabdatábor, egy triatlontábor, német-magyar közös egyhetes vízilabda edzőtábor és négyhetes intenzív úszóoktatás várta és várja a fiatal vízszerelmeseit a nyári szünidő alatt a DMTK-KVSE Aqausport Egyesületnél.

Részletek
Tököli Attila a KHTK bombaigazolása

Tököli Attila a KHTK bombaigazolása

2019. július 30. 17:30

Hétfőn délelőtt került pecsét arra a papírra, amelynek a jóváhagyása azt jelenti, hogy a Kecskeméti TE-vel Magyar Kupa-győztes Tököli Attila ősztől a megyei első osztályú Kiskunfélegyházi HTK színeiben folytatja a pályafutását.

Részletek