Dobogón telelnek az U-19-es labdarúgók

Dobogón telelnek az U-19-es labdarúgók

2019. november 18. 14:00

November 17-én fejeződött be a Bács-Kiskun megyei U-19-es első osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonja. A Félegyházi TSI az utolsó körben szabadnapos volt, számukra már november 9-én véget ért a bajnokság. Balog Huba edző csapata a Kiskunhalasi FC és a Kiskőrösi LC mögött a harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Részletek
Megszerezte első győzelmét a P&P KHTK - videóval

Megszerezte első győzelmét a P&P KHTK - videóval

2019. november 18. 09:00

A teljes csapat újjáépítését és megfiatalítását követően első sikerét aratta a megyei felnőtt férfi bajnokságban a P&P Kiskunfélegyházi HTK. Az együttes a Tiszaalpári SE gárdáját győzte le 27-22-re. A fiatalok szép számú félegyházi publikum előtt önbizalom növelő győzelmet értek el, így bizakodva várhatják a folytatást.

Részletek
Négy pontot szereztek a sakkozók

Négy pontot szereztek a sakkozók

2019. november 17. 17:05

A második fordulóval folytatódott a sakkcsapatbajnokság, amelynek az NB II. Tóth László csoportjában a Félegyháza-Csongrád a TLSE Kecskemétet látta vendégül. Az első táblákon Solymosi András és Világos Nándor ért el döntetlent. Mellettük Nagy József, Kelemen Sándor, Hideg Ferenc Bendegúz és Nagy Noémi remizett hazai oldalon. A félegyházi csapat egyetlen győzelmét az utolsó táblán Hideg Gergő Benedek szerezte.

Részletek
Megszorongatta az éllovast az FKSC

Megszorongatta az éllovast az FKSC

2019. november 17. 16:20

Az első helyezett Soltvadkert csapatát fogadta a Constantinum Sportcentrumban a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi bajnokság 9. fordulójában. A középmezőnyhöz tartozó FKSC szépen helytállt, egészen a második félidő elejéig tartotta a döntetlen állást. Az emberelőnyös és a hétméteres szituációk végül a vendégeknek kedveztek, akik ha nehezen is, de behúzták a mérkőzést.

Részletek
Továbbra is népszerű a Bozsik - program

Továbbra is népszerű a Bozsik - program

2019. november 17. 15:00

November 17-én, vasárnap délelőtt zárult a Bozsik Intézményi Program kiskunfélegyházi körzetének őszi sorozata az U11-es és az U13-as torna megrendezésével. A kiskunfélegyházi csoporthoz hét csapat tartozik. A regisztrált játékosok száma az U7-es korosztályban 51 fő, az U9-ben 74 fő, az U11-ben 95 fő. Az U13-as korosztályba 5 csapat nevezett és a regisztrált játékosok száma eléri a 77 főt.

Részletek
Bajnokesélyest fogadott az asztalitenisz-csapat

Bajnokesélyest fogadott az asztalitenisz-csapat

2019. november 20. 09:00

A 7. fordulót bonyolították le a férfi extraligában november 17-én. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata a legmagasabb osztály egyik bajnokesélyesét, a CVSE együttesét fogadta. Eddig minden mérkőzésüket megnyerték a vendégek, akik most sem kegyelmeztek. Párosban az Erdélyi Szabolcs - Pengő Gábor duó 3-1-re alulmaradt a Fazekas Péter – Szita Márton összetételű vendég páros ellen. Egyéniben Szita Márton és Fazekas Péter mellett Kriston Dániel is megnyerte minden játékát.

Részletek
Majsai ötös Félegyházán

Majsai ötös Félegyházán

2019. november 16. 16:25

A dobogós helyezésekért harcban lévő Kiskunmajsai FC csapatát fogadta a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának őszi szezonzáró fordulójában. Az alsóházhoz tartozó Vasutas SK nem tudta megnehezíteni az esélyesebb vendég együttes dolgát. Az első majsai találat a 12. percben született, amit további négy követett. A vendégcsapat könnyedén nyert 5-0-ra, míg a Vasutas SK újabb vereséget könyvelhetett el a szezonban.

Részletek
Kiütéses sikerrel zárta az évet a KHTK II.

Kiütéses sikerrel zárta az évet a KHTK II.

2019. november 16. 18:55

A sereghajtó Helvéciai SE csapatát látta vendégül a Honvéd Sporttelep hátsó pályáján a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának őszi utolsó fordulójában. Némi meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, de a félegyházi csapatnak sikerült fordítania.

Részletek
Eredményes játéknapot zárt az FTSI U14

Eredményes játéknapot zárt az FTSI U14

2019. november 22. 10:30

Kiskunfélegyházán rendezték meg a nemzeti fiú serdülő kosárlabda bajnokság alapszakaszának 3. fordulóját a délkeleti régió D csoportjában. A Félegyházi TSI csapata jól szerepelve magabiztos játékkal legyőzte a Szentesi KK együttesét az elődöntőben. A fináléban szoros mérkőzésen maradt alul a Nagykőrösi Sólymokkal szemben.

Részletek