Halason maradt a kettő pont

Halason maradt a kettő pont

2019. november 23. 18:30

Újabb nehéz mérkőzés várt a Félegyházi KSC csapatára a megyei felnőtt férfi bajnokság 10. fordulójában. Legutóbb a listavezető Soltvadkertet szorongatta meg hazai pályán az FKSC, most pedig a második helyezett Kiskunhalas UKSC otthonába utazott. Az első félidőben jelentős előnyre tett szert a hazai csapat. A félegyházi együttes támadásban halványnak bizonyult. A második félidő már szorosabban alakult, de a Kiskunhalas UKSC így is magabiztosan győzött 36-22-re.

Részletek
Színvonalas birkózó diákolimpiát rendeztek városunkban

Színvonalas birkózó diákolimpiát rendeztek városunkban

2019. november 23. 20:00

A tavalyi évben leány, idén pedig fiú szabadfogású országos diákolimpiát tartottak Kiskunfélegyházán a II-es korcsoportban, november 23-án. A Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Birkózó Szövetség közös versenyének megvalósításában a félegyházi önkormányzat és a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület vállalt szerepet. Több mint 180 birkózó lépett szőnyegre. A korosztályok legjobbjai között 12 félegyházi birkózó kapott helyet. Ők korábban a területi döntőn kvalifikálták magukat a fináléba.

Részletek
Első helyen zárták az őszt az FTSI U14 „A” labdarúgói

Első helyen zárták az őszt az FTSI U14 „A” labdarúgói

2019. november 23. 19:00

Kiválóan szerepeltek az őszi szezonban a Félegyházi TSI U14-es korosztályának labdarúgói, akik Lénárt Máté edző irányításával az első helyen fejezték be a 2019-es évet. Tíz mérkőzésből kilencet megnyertek, mindössze a KLC „B” ellen maradtak alul még szeptemberben. Az impozáns mérleghez sok gól is társult, 89 találat mellett csupán 12 gólt kaptak. A liga góllövőlistáját Deák Zalán vezeti, a 13 éves játékos 40 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

Részletek
Dózsás siker a futsal diákolimpián

Dózsás siker a futsal diákolimpián

2019. november 22. 09:30

A IV. korcsoportos fiú futsal diákolimpia körzeti döntőjét bonyolították le november 21-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A területi döntőn négy félegyházi (József Attila Ált. Isk., Darvas, Constantinum, Dózsa Gy. Ált. Isk.), valamint a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola csapata vett részt. A mérkőzések izgalmasan alakultak, a győzelmet nagy csatában a dózsások szerezték meg, így ők jutottak be a déli régió területi döntőjébe.

Részletek
A Koppányok novemberi eseményei

A Koppányok novemberi eseményei

2019. november 22. 11:30

Budapestre és Szentendrére utazott csapatépítő tréning jellegű kirándulásra a Turul Koppányok 55 fős csapata, november 9-én. Célja az volt, hogy az egyesületben a csapattársi viszonyok erősödjenek és finomodjanak, mert ezek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához.

Részletek
Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

2019. november 21. 11:00

2019. november 16-án rendezték meg a TEK BUDO- és Küzdősport Gálát, amelyen a belügyi és a rendvédelmi szervek küzdősportolói vettek részt. A versenyre az alábbi kategóriákban lehetett nevezni: WAKO K1 amatőr full contact, WKF Karate Kata és Kumite, Knock Down Kyokushin Karate Kata és Kumite, Judo és Grappling. A Nemzeti Védelmi Szolgálatot a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, versenyzője Nagy Krisztián r. főhadnagy képviselte -80 kg kategóriában WAKO K1 kategóriában.

Részletek
Félegyházi sportolók fotóit, adatait várják

Félegyházi sportolók fotóit, adatait várják

2019. november 30. 11:30

A Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Programirodája szeretné összegyűjteni, és a városi sportcsarnokban bemutatni az elmúlt évtizedek Európa- és világbajnokságain részt vett kiskunfélegyházi sportolókkal kapcsolatos képeket, versenyinformációkat.

Részletek
Jótékony futás az óvodásokért

Jótékony futás az óvodásokért

2019. november 22. 16:00

Rajzpályázatot hirdetett a Kirándulás a természetben, Szeretem az állatokat, Én és a kamion témákban Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Jogging Plus Sportegyesület. A pályázatra 132 pályamű érkezett be, amelyet óvodai foglalkozás keretében öt-, hat- és hétéves gyermekek rajzoltak.

Részletek
Fiú országos birkózó diákolimpia

Fiú országos birkózó diákolimpia

2019. november 21. 15:30

Ismét a birkózók népesítik be a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot, november 23-án, szombaton 11 órától. A 10-11 éves fiúk mérik össze tudásukat szabadfogásban a diákolimpia országos döntőjén. A sporteseményre kitelepül a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztő Iroda.

Részletek