Négy győzelemmel kezdett a teniszcsapat

Négy győzelemmel kezdett a teniszcsapat

2014. május 17. 17:24

8-1-re győzött május 17-én az Országos Csapatbajnokság másodosztályában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A félegyháziak ezúttal a fővárosi Építők TC-t győzték le hazai pályán. A teniszezők jelenleg százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot és esélyük van a csoportjuk megnyerésére.

Részletek

Nyert a Híd SC, de továbbra is a Kiskunfélegyházi HTK áll a tabella élén

2014. május 15. 10:27

Május 14-én pótolták a megyei I. osztály 25. fordulójából elmaradt Híd SC - Kecskeméti LC mérkőzést. A Nagybaracskán megvívott találkozó a Kiskunfélegyházi HTK számára is fontos volt, a Híd SC ugyanis egy győzelem esetén pontszámban beérhette a félegyháziakat. Az összecsapást végül 2-1-re a Híd SC nyerte meg, de jobb gólaránya miatt továbbra a Kiskunfélegyházi HTK vezeti a bajnokságot.

Részletek
Döntetlennel fejezte be a bajnokságot a Félegyházi ASI

Döntetlennel fejezte be a bajnokságot a Félegyházi ASI

2014. május 14. 19:40

Az elmúlt évekhez képest szerényebben teljesítményt nyújtva, de bennmaradt a Férfi Extra Ligában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes tagjai az utolsó- számukra már tét nélküli – bajnoki fordulóban a Pénzügyőr SE I. ellen értek el 5-5-ös döntetlent. A találkozóra május 14-én a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában került sor.

Részletek
Az NBII-ben marad a sakkcsapat

Az NBII-ben marad a sakkcsapat

2014. május 13. 09:53

Amint arról már beszámoltunk, az utolsó, 12. helyen végzett ebben az idényben az NBII Tóth László csoportjában szereplő Félegyházi- Csongrád sakkcsapata. Az együttesnek az eredeti tervek szerint osztályozómérkőzést kellett volna játszania a ligatagságának megőrzéséért. A Magyar Sakkszövetség döntése értelmében a Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Körének sakkcsapata osztályozó mérkőzés nélkül szerepelhet az NBII Tóth László csoportjának 2014-2015-ös szezonjában.

Részletek

Megyei középiskolás diáksport eredmények

2014. május 12. 11:41

Kecskeméten rendezték meg a IV. korcsoportos megyei atlétikai pályabajnokság döntőjét, ahol Takács Zoltán Dominik a Móra Ferenc Gimnázium 9/C osztályos tanulója mind távolugrásban, mind magasugrásban I. helyen végzett.

Részletek
A Jövő Bajnokai nyerték a hódmezővásárhelyi U-12-es fiú tornát

A Jövő Bajnokai nyerték a hódmezővásárhelyi U-12-es fiú tornát

2014. május 11. 21:53

Három csapatos tornán szerepelt Hódmezővásárhelyen május 11-én a Jövő Bajnokai DSE kosárlabda U-12-es fiú együttese. Mivel a korosztályos bajnokság a versenykiírásnak köszönhetően már április közepén befejeződött, az ilyen és az ehhez hasonló tornák biztosítanak folyamatos játéklehetőséget a csapatoknak. A Jövő Bajnokai DSE játékosai hatalmas küzdelmek után végig mindkét mérkőzésüket megnyerték és elsőként zártak.

Részletek