Hirdetés
Változik a szakrendelés a városi kórházban

Változik a szakrendelés a városi kórházban

2019. augusztus 9. 13:00

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Kiskunfélegyházi Telephely járóbeteg-szakellátásán augusztus 10-én, szombaton csak az alábbi ellátások érhetőek el: neurológia, sürgősségi sebészeti ellátás, háziorvosi sürgős beutalóval: Röntgen, ultrahang.

Részletek
Háromszor egymillió forint a tét

Háromszor egymillió forint a tét

2019. július 4. 07:30

Még két hétig lehet nevezni a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei Pályázatra, amin 1 millió forint támogatáshoz juthatnak azok az önkéntesek, civil szervezetek, egészségügyi szakemberek vagy minden olyan jótevő, aki önzetlen munkájával segíti az emlődaganattal diagnosztizált nőket a gyógyulásban.

Részletek
Július 1-jétől az Egészségközpontban üzemel az ügyeleti ellátás

Július 1-jétől az Egészségközpontban üzemel az ügyeleti ellátás

2019. július 1. 14:00

Július 1-jén, hétfőtől a kiskunfélegyházi önkormányzat biztosítja a félegyházi és környező települések betegeinek az ügyeleti ellátást. Új helyszíne az Egészségközpont (Korond utca 5.) földszinti ügyeleti rendelői. Fontos tudnivaló, hogy az érkező betegek a rendelőket az udvar felől tudják megközelíteni. A kapu melletti falon két csengő található, külön a gyermek és külön a felnőtt betegek részére. A központi ügyeleti telefonszám 76/403-104. Ez egy közös diszpécserközpontja a mentőnek és a háziorvosi ügyeletnek, ahol a bejelentés alapján szakember hoz felelős döntést arról, hogy kit küldjön a helyszínre. Az ügyeleti ellátás hétköznap 17 óráról másnap reggel 8 óráig, hétvégén péntek 17 órától hétfő reggel 8 óráig vehető igénybe.

Részletek