Meghalt az első magyar koronavírusos beteg

Meghalt az első magyar koronavírusos beteg

2020. március 15. 17:30 | Koronavírus

Vasárnap sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba, írja a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal, a Koronavirus.gov.hu. A beteg a szállítást követően halt meg.

Részletek
Ingyenes tüdőszűrés Félegyházán

Ingyenes tüdőszűrés Félegyházán

2020. szeptember 4. 16:00

Kiskunfélegyházára érkezik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tüdőszűrő busza. Az EGÉSZSÉGNAP részeként az ingyenes szolgáltatást szeptember 5-én, szombaton 10 és 12, valamint 13 és 16 óra között vehetik igénybe a Korona utcai parkolóban. Fontos, hogy a tüdőszűréshez szükséges személyi igazolványt, TAJ kártyát, saját névre megcímzett, felbélyegzett borítékot vigyék magukkal!

Részletek
Szívügyünk...

Szívügyünk...

2020. március 7. 08:00

Ez év elején megdöbbenve ért mindenkit a hír, hogy Gesztesi Károly, 56 éves korában váratlanul elhunyt, halálát valószínűleg infarktus, szívmegállás okozta. Hirtelen tragédiája felhívta figyelmünket a szívbetegségekre.

Részletek
Felelősen és mértéktartón a koronavírusról

Felelősen és mértéktartón a koronavírusról

2020. február 29. 08:00

Az elmúlt hetek, napok vezető hírei kétségtelenül a koronavírussal kapcsolatosak. A téma mára már beköltözött a félegyháziak gondolataiba is: felmerül hétköznapi utcai párbeszédekben, a fodrászbúra alatt ülve, a körmösnél, az autószerelőnél, a családi vacsorák alkalmával…

Részletek
Orvos igazgató Pálmonostoráról

Orvos igazgató Pálmonostoráról

2020. március 2. 08:00

– Mindig többet fektettem a mun­kába, mint amennyit elvártak. Mindig kicsit előrébb jártam, próbáltam meglátni a várható eseményeket – nyilatkozta korábban az innoteka.hu magazinnak Losonczi Erika, a Sanofi gyógy­szercég európai orvos igazgatója. A Szegedi Tu­domány­egye­te­men orvosi diplomát szerzett szakember a gyökerek és a példamutatás fontosságáról is beszélt.

Részletek