Hirdetés
Maszkos gondolatok...

Maszkos gondolatok...

2020. március 20. 15:00 | Koronavírus

Arra figyeljen mindenki, hogy a maszk hamis biztonságérzetet ad. Természetesen hasznos, mert a nagy cseppek (nyál) nem jutnak rögtön közvetlenül a légutakba. Ezért, ha muszáj emberek közé menni, akkor rendben, hordjuk.

Részletek
Csak egy lélegeztetőgép

Csak egy lélegeztetőgép

2020. március 22. 08:00 | Koronavírus

A hosszú posztok nem hasznosak a Facebookon, hiszen senki nem olvassa végig őket. Most mégis tollat ragadtam és itt írok, mert talán a figyelmet itt tudom a legjobban megragadni. Célközönségem az újságírók, akik eddig is rengeteget segítettek abban, hogy az 1001 orvos hálapénz nélkül oldal eseményeiről hitelesen tájékoztassák a lakosságot.

Részletek
Ne spájzoljon! – Van és lesz elég élelmiszer!

Ne spájzoljon! – Van és lesz elég élelmiszer!

2020. március 21. 16:00 | Koronavírus

Magyarország agrár-élelmiszeripari ország, komoly exportőr, hazánk önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből. A mostani veszélyhelyzetben különös jelentősége van ennek: a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar folyamatosan képes biztosítani a lakosság számára az élelmiszereket.

Részletek
Már a világhálón is ott a koronavírus

Már a világhálón is ott a koronavírus

2020. március 21. 12:00 | Koronavírus

Roppant komoly kihívások előtt állnak a vállalati informatikai rendszerek a munkavállalók kényszerű, otthoni munkavégzése miatt. Támadások tömege zúdulhat a felhasználókra, ami a nem megfelelően előkészített megoldások miatt a korábbiaknál is veszélyesebb lehet. Ráadásul már koronavírus zsarolóprogram és járványhoz kapcsolódó adathalász oldalak sora is megjelent a világhálón, ami még veszélyesebbé teszi a kialakult szituációt – hívja fel a figyelmet a Panda Security Hungary.

Részletek