Helyi hírek 2017. május 2. 07:30

A kisgyermekek neveléséről beszélgettek a Szülők Akadémiáján

Képgaléria
A kisgyermekek neveléséről beszélgettek a Szülők Akadémiáján
Szülők Akadémiája címmel rendezték meg a Kiskunfélegyházi Nagycsaládos Egyesület programsorozatának első részét április 29-én. A legtöbb szülő a gyermeknevelést szép és nemes feladatnak tartja, ám vannak időszakok, amikor problémákkal, és nehéz időszakokkal kell szembenézniük.

Ezeknek az időszakoknak a megértésében és helyes kezelésében nyújtott segítséget a Szülők Akadémiája első előadássorozata, amelyben dr. Kissné Sváb Ildikó, pszichológus elsősorban a legkisebb gyermekek nevelésénél adódó krízisekről tartott előadást.

A jelenlévők a várandóság, a születés és a gyermeknevelés közötti időszak megéléséről hallhattak, valamint az előadáson megvizsgálták mélyebben is ezt a témakört a gyerekek és a szülők szemszögéből. Kérdések is felmerültek, amelyekre az előadó készséggel válaszolt, így mindenki személyre szabott tanácsot kaphatott a szakembertől. A rendezvényen a Betűbölcsi oszlopos tagjai is részt vettek, hiszen az előadás elsősorban a 3 éves kor alatti gyermekekről szólt.

A Szülők Akadémiája az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program jóvoltából A nagy család közös ügyünk című pályázat keretében valósult meg.

 

Kövessen minket a Facebookon is!