Gátér 2021. június 15. 10:00

Találkozóra várják az elszármazott gátériakat

Találkozóra várják az elszármazott gátériakat
Meghosszabbították a jelentkezési határidőt, június 20-áig várják azokat az egykori gátéri lakosokat, akik valamikor a településen élték mindennapjaikat és szívesen vesznek részt egy kedves, jó hangulatú találkozón.

A július 3-i ünnepséget kiegészítik falunapi programokkal is – tudtuk meg Jánosiné Gyermán Erzsébet polgármestertől. 9 órától várják a vendégeket, majd egy szentmisét terveznek. 11 órától köszöntő, majd ebéd és délután szórakoztató programok várják az odalátogatókat.



A polgármester elmondta, hogy céljuk a közösségépítés, aminek ez egy nagyon jó lehetősége, hiszen az elszármazottak mellett jelen lesznek a falubeliek is és hosszú hónapok után végre együtt tölthetnek egy kellemes, hangulatos napot. Bízik benne, hogy a napnak lesz egy olyan hozadéka, amelynek nyomán felfrissülnek a régi barátságok, távolabbi rokoni kapcsolatok és ezek a későbbiekben is megmaradnak.

Hozzátette: nagy örömükre szolgál, hogy az elmúlt években sokan választották Gátért lakóhelyül és a folytatásban is szeretettel várják azokat, akik szeretnének egy csendes, békés, nyugodt településen élni.

A találkozóra jelentkezni több fórumon lehet: telefonon, a 06-76/426-220 vagy a 06-70/586-72-24-es számon, Gátér község Facebook-oldalán vagy személyesen.

A program:

9-10 óra: vendégek fogadása

10 óra: mise a Szent Anna Templomban

11 óra: elszármazottak köszöntése, ünnepség

12 óra: ebéd

14 óra: szórakoztató programok

20 órától bál

Z. A.
 

Kövessen minket a Facebookon is!