Napi pozitív 2014. december 15. 18:00 Forrás: hir24.hu

Kulcsár Edina: "Még mindig nem tudom felfogni, ami történt"

Képgaléria
Kulcsár Edina: "Még mindig nem tudom felfogni, ami történt"
Kulcsár Edina második helyezést ért el az idei Miss World világversenyen, ezzel minden idők legeredményesebb szépségkirálynője lett.










A júliusban Magyarország Szépének megválasztott Kulcsár Edina vasárnap Londonban versengett a Miss World címért. A 23 éves budapesti lány kiemelkedően szerepelt a világversenyen, ahol már az eredményhirdetés előtt is történelmet írt. Ő lett ugyanis az első hazánkból, aki bekerült a legjobb öt közé a rangos megmérettetésen. A zsűri végül második helyezettnek választotta, és a Miss Európa címet is elnyerte. Ilyen jó eredményt még egyetlen magyar lány sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

"Még mindig nem tudom felfogni, ami történt! Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy benne vagyok a legjobb ötben. Aztán pedig amikor az első udvarhölgyként kimondták a nevem, úgy éreztem, én vagyok a világ legboldogabbja. Nem gondoltam, hogy valaha ilyen megtiszteltetés érhet. A verseny után elsőként a dédimet hívtam fel, az anyukámat és a páromat pedig rögtön magamhoz is öleltem, mert ők ott voltak velem a helyszínen. Ma egész nap angol televízió- és rádióműsorok vendége leszek, este pedig hazarepülök Budapestre. Még nem tudom pontosan, hogy milyen teendők várnak rám, de az biztos, hogy nagyon sokat fogok utazni az elkövetkezendő egy évben. Izgatottan várom a sok feladatot" - nyilatkozta a Hír24-nek Kulcsár Edina.
 

És hogy mi lehet Edina eddig példátlan sikerének a titka? Hajas László mesterfodrász a tudatosságban és a személyiségben látja a titkot.

"Edina nagyon tudatos lány, lélekben is nagyon tudatosan készült a versenyre. A profizmus, a kommunikáció, a kapcsolatteremtő-képesség....ez mind hozzájárulhatott az ő sikeréhez, de ezt sosem lehet tudni pontosan. A zsűri nyilván szubjektív szempontok alapján ítél, és mivel ők előtte már többször találkoznak a lányokkal, a kedvesség sokat számít; ha valaki visszahúzódóbb személyiség, talán észre sem veszik. Tehát nem elég a szépség; és bár Edina gyönyörű, azért az okosság és a talpraesettség is sokat számít, és ez neki mind megvan. Eddig mindig csak reménykedtünk, hogy bebizonyosodik a világ előtt is, hogy a magyar lányok mennyire szépek, most végre be is bizonyosodott. Nagyon örülök a sikernek!"
 

Bálint Antónia mindenekelőtt gratulálni szeretne az elért eredményhez.

"Ahogy én láttam bármilyen felvételt Edináról, a nagyon jó kisugárzása tűnt fel. Eddig is tökéletes alakú, szép arcú lányok vettek részt a világversenyen, de Edina talán a szép lelkéből és az egyéniségéből is többet tudott megmutatni. Igazából nem követtem végig a döntőt, de a helyezés híre hozzám is rögtön eljutott. Nagyon örültem ennek a gyönyörű eredménynek. És igaz, Edinát egy hajszál választotta el a világszépe címtől, de nekünk így is ő az."

 

Kövessen minket a Facebookon is!