Helyi hírek 2016. április 28. 12:30

Támogassuk Csontos Piroskát!

Támogassuk Csontos Piroskát!
A K&H Csoport, a Magyar Paralimpiai Csapat Pénzintézete és a Magyar Paralimpiai Bizottság ezüst fokozatú támogatója, immár 10 éve segíti egyénileg is az elhivatott, eltökélt, és kiváló teljesítményt nyújtó magyar sportolókat.

A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogramban idén is 3 kategóriában lehet szavazni április 30-áig. A szavazáson a kategóriánként legtöbb voksot kapó három sportoló fejenként bruttó 800 000 forint támogatásban részesül, amit 4 hónapon keresztül, havi bruttó 200 000 Ft-os járadék formájában kap meg. A kiskunfélegyházi Csontos Piroska is indul az idei paralimpiai játékokon. Szavazni lehet rá, mellyel segítséget nyújthatnak a paralimpiára való felkészülésében.

A 22 éves sportolónő a tavalyi év legsikeresebb hazai paraatlétája. Az Inas Világjátékokon 200 méteren világcsúccsal győzött, 400 méteren 4. helyezést ért el. A dohai IPC Atlétikai Világbajnokságon szintén kiválóan szerepelt, 400 méteren és távolugrásban is a döntő résztvevője volt.

A riói paralimpia évében, a felkészülés utolsó nagy hajrájához kíván most hozzájárulni a pénzintézet a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogrammal. A támogatás a K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlásokból adódik össze, hiszen a K&H minden elköltött 1000 Ft után 1 forintot különít el saját bevételéből a sportolók segítésére. A támogatás eredményeként az elmúlt 10 évben 15 paralimpikon és egy paralimpikon segítő kapott összesen 15,4 millió forintot.

Szavazni itt lehet: http://kh-regisztracio.hu/mozdulj/szavazok#szavaz






 

Kövessen minket a Facebookon is!