Két embert holtan találtak otthonukban Lakiteleken

2014. február 3. 10:54

Egy lakiteleki házban holtan találtak egy 52 éves férfit, illetve 81 éves édesanyját február 3-án a reggeli órákban. A két ember halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta - tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Részletek

A Bács-Kiskun megyei határátkelőkön nem lehet belépni Szerbiába

2014. február 1. 16:50

A szerbiai hatóságok döntése alapján 2014. február 1-jén 14 óra 15 perctől a Bács-Kiskun megyei határátkelőkön sem lehet belépni az országukba. A tilalom a személy- és teherforgalmat egyaránt érinti. Az intézkedés visszavonásig érvényes - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Részletek
Közösen indít képzést a Kecskeméti Főiskola és az MNB

Közösen indít képzést a Kecskeméti Főiskola és az MNB

2014. január 30. 08:54

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Kecskeméti Főiskolával együttműködve duális rendszerű képzést indít a gépészmérnöki alapszak gazdasági gépészmérnök szakirányán - közölte Ailer Piroska, a Kecskeméti Főiskola rektora szerdán az intézmény nyílt napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Részletek

Februárban indulnak Kecskeméten a Mercedes buszok

2014. január 29. 11:27

Február 17-én kapcsolódnak be Kecskemét tömegközlekedésébe a Mercedes legmodernebb technológiával készült hibrid meghajtású buszai – közölte Zombor Gábor (Fidesz-KDNP), a város polgármestere keddi sajtótájékoztatóján, a városházán.

Részletek