Városalapítók Hete az egészség jegyében

Városalapítók Hete az egészség jegyében

2016. április 25. 10:30

Idén Kiskunfélegyháza lett az ország egyik Egészségvárosa. A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

Részletek
Nyílt hét a kecskeméti repülőbázison

Nyílt hét a kecskeméti repülőbázison

2016. április 5. 10:15

Nyílt hetet tart általános és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmények nappali tagozatos diákjai számára a Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis június 7-e és 10-e között. A várhatóan nagy számú érdeklődőt vonzó programra érdemes időben jelentkezni azoknak az osztályoknak és csoportoknak, akik részt szeretnének venni.

Részletek
Egészségnap a strandon

Egészségnap a strandon

2016. április 9. 13:30

Az Egészségügyi világnap alkalmából szerveznek programot április 10-én, vasárnap a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszodában. Az egészség jegyében a belépőjegyek mellé 1 pohár gyógyteával kedveskednek a Kamilla Biobolt jóvoltából, melyet az uszoda büféjében fogyaszthatnak el a vendégek. A belépő megvásárlásával minden program ingyenes a látogatóknak.

Részletek
Dsida Jenő könyvbemutató

Dsida Jenő könyvbemutató

2016. április 2. 13:00

Költészet-napi ünnepi műsort rendeznek április 7-én, csütörtökön a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Köszöntőt mond Gajdics Ottó, a Karc FM Rádió ügyvezető-főszerkesztője. A rendezvényen bemutatják Lőwey Lilla és Váradi Péter Pál Magyar Örökség-díjas, Tamási Áron-díjas szerzőpáros Erdély – Magyar Zsoltár - Dsida Jenő című könyvét. Közreműködik: Soós Andrea előadóművész, a Lánchíd Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Részletek
Egészségnap Félegyházán

Egészségnap Félegyházán

2016. április 4. 16:30

"Az egészség mindenkié" mottóval rendezi meg a Móra Ferenc Művelődési Központ a II. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo címet viselő programját április 9-én, szombaton 10 és 17 óra között. Az Egészség Világnapja alkalmából a rendezvényt Endrei Judit televíziós műsorvezető, újságíró nyitja meg. 

Részletek
Tószőlősi falunap

Tószőlősi falunap

2016. március 31. 08:10

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA partnereivel együtt negyedik éve szervezi a Virtuális Falu Programot. Ennek a komplex képzési, fejlesztési programnak célja a falusi közösségek megerősítése felkészült fiatal önkéntesekkel, vezetőkkel. A Programhoz kapcsolódóan, annak záróeseményeként április 1-jén kerül sor az első „Tószőlősi Falunap” rendezvényre Lajosmizsén, a Geréby Kúriában.

Részletek