Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

Elkezdődött a sakk csapatbajnokság

2019. november 10. 15:40

Megkezdte szereplését az NB II. Tóth László csoportjában a Félegyháza - Csongrád. Az előző szezon 8. helyén zárt együttes játékosai november 10-én Kecskeméten a TÁKISZ SE otthonában ültek asztalhoz. A partikat 7,5 - 4,5 arányban a hazaiak nyerték. A Félegyháza – Csongrád 4,5 pontot gyűjtött, mindezt úgy érve le, hogy a 12 játékból 9 végződött döntetlennel. A remikért egyaránt fél-fél pontot osztottak.

Részletek
Hozta a kötelezőt az FKSC

Hozta a kötelezőt az FKSC

2019. november 10. 09:00

A ligautolsó Tiszaalpári SE otthonába látogatott a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 8. fordulójában. Az esélyesebb FKSC hozta a papírformát, már az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát. A szünetben 21-11-re vezetett és végül 39-21-re nyert. Ezzel a sikerrel a tabellán is feljebb lépett az együttes, amely már a hetedik.

Részletek
Pontmentés az utolsó percben

Pontmentés az utolsó percben

2019. november 9. 19:00

A Honvéd Sporttelep első pályájának felázása miatt a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban fogadta a Szabadszállás csapatát a Kiskunfélegyházi HTK november 9-én. A megyei I. osztályú bajnoki villanyfényben játszódott, amit némi meglepetésre kis híján majdnem elveszített a KHTK.

Részletek
Megszakadt a jó sorozat

Megszakadt a jó sorozat

2019. november 9. 17:15

Zsinórban négy megnyert mérkőzést követően 2-1-es vereséget szenvedett Kiskunmajsán a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjában.

Részletek
Előnyről veszített a Vasutas SK

Előnyről veszített a Vasutas SK

2019. november 9. 17:00

Izsákon vendégszerepelt a 12. fordulóban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában, november 9-én. A két csapatot előzetesen 6 pont és egy hely választotta el egymástól. Az alsóházi rangadót a Vasutas SK kezdte jobban, a 20 éves Virág Pál Boldizsár góljával bő negyedórát követően előnybe került. Az Izsáki SSE azonban fordított a szünetig és a második félidőben fölényessé téve előnyét, 5-1-re győzött. Az őszi szezonból már csak egy mérkőzés van hátra, a Kiskunfélegyházi Vasutas SK hazai pályán a Kiskunmajsai FC ellen fejezi be az évet november 16-án, szombaton 13 órától.

Részletek
Világbajnok lett erőemelésben Szabó Tamás

Világbajnok lett erőemelésben Szabó Tamás

2019. november 9. 16:30

Kiváló formának örvend a félegyházi fekvenyomó és erőemelő bajnok, Szabó Tamás. Az idei esztendő EB aranyát követően októberben a szlovákiai Érsekújváron megrendezett GPC erőemelő világbajnokságon mérettette meg magát. Erőemelésben (fekvenyomás, felhúzás, guggolás) összetett 635 kilogrammal világbajnoki címet szerzett október 24-én. Három nappal később fekvenyomásban világbajnoki ezüstérmet ért el, így tovább gyarapította egyre hosszabb és sikeresebb eredménysorát.

Részletek
Sokan ragadtak íjat a jótékonysági versenyen

Sokan ragadtak íjat a jótékonysági versenyen

2019. november 10. 08:30

Huszonnégy lőállás, ötletes és szépen felépített célok várták a versenyzőket a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztálya által szervezett megmérettetésen november 9-én, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Kecskeméten játsszák a bajnoki mérkőzést

Kecskeméten játsszák a bajnoki mérkőzést

2019. november 8. 16:00

A Honvéd pálya talajának alkalmatlansága miatt nem hazai pályán, hanem a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján játsszák le a november 9-i, szombati KHTK I. – Szabadszállás megye I. osztályú bajnoki mérkőzést, 16.30-kor, így szokatlan módon villanyfényes mérkőzés vár a csapatokra. Mindenkit szeretettel várunk, a meccs megtekintése díjtalan. A főmérkőzés előtt 14.15-kor tartják a két egyesület ifi gárdáinak összecsapását is. Hajrá Félegyháza! Hajrá KHTK!

Részletek
Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában

Kilencet rúgott az Astra a Magyar Kupában

2019. november 8. 09:00

Címvédőként a 2. forduló küzdelmeibe kapcsolódott be a női futsal magyar kupában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. November 7-én az ELTE SE várt az Astrára. A mérkőzés fölényes, 9-1-es Astra győzelemmel zárult.

Részletek
Huszka József Íjász Emlékverseny

Huszka József Íjász Emlékverseny

2019. november 7. 12:00

Jótékony célú íjászversenyt rendez a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály november 9-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A rendezvény bevételéből Huszka József tiszteletére készülő emlékhely megvalósítását támogatják.

Részletek