Hirdetés
Nyert az éllovas a félegyházi futsalosok ellen

Nyert az éllovas a félegyházi futsalosok ellen

2020. február 2. 19:50

Két együttes emelkedik ki a korosztályos U17-es leány futsal első osztályú bajnokságból. A Tolna-Mözs illetve a Szekszárdi UFC fut versenyt a bajnoki címért. Utóbbi egyedüliként még veretlen és vesztett pontok tekintetében vezeti a bajnokságot. Ennek fényében mondhatni a legerősebb ellenfélhez látogatott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls félegyházi játékosokkal szereplő csapata.

Részletek
Orosházán nyert a sakkcsapat

Orosházán nyert a sakkcsapat

2020. február 2. 18:40

Jól szerepeltek az 5. forduló keretében a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjában. Február 2-án az Orosházi SE otthonában ültek asztalhoz, ahol 7 – 5-ös győzelmet értek el. Az első négy táblán remi született. Az ötödik táblán Kemény Csaba nyerni tudott, csakúgy, mint az alsóbb táblákon Kelemen Sándor és Hideg István Benjámin. A Hideg testvérek összesen két döntetlent és egy sikert értek el, így sokat tettek a félegyházi csapat győzelméért. Az együttes a tabellán is megelőzte az orosháziakat és immár a 8. helyen áll a bajnokságban 24 ponttal.

Részletek
Mezőberényi siker asztaliteniszben

Mezőberényi siker asztaliteniszben

2020. február 2. 15:30

A 12. fordulóval folytatódott a felnőtt férfi extraliga, amelynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata Mezőberénybe utazott. A házigazdákkal ősszel már találkoztak a félegyháziak, akkor mezőberényi siker született. A tabellán elfoglalt helyezés is hazai győzelmet vetített előre.

Részletek
Kerekegyházi sikerrel kezdődött a „Csiki” emléktorna-sorozat

Kerekegyházi sikerrel kezdődött a „Csiki” emléktorna-sorozat

2020. február 3. 18:00

Amint arról már beszámoltunk idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Csikós József „Csiki” emléktornát, amivel az egykori labdarúgó kapus előtt tisztelegnek a sportbarátok. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya és a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) által szervezett tornasorozaton az egyesület minden utánpótláscsapata részt vesz, több vendégegyüttessel. Elsőként az U19-es korosztályú labdarúgók mérték össze tudásukat február 2-án a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében.

Részletek
VIII. Csiki emléktorna

VIII. Csiki emléktorna

2020. február 1. 12:00

Nyolcadik alkalommal rendezik meg azt az emléktornát, amellyel az egykori labdarúgó, Csikós József „Csiki” előtt tisztelegnek a sportbarátok. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya és a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) által szervezett tornasorozaton az egyesület minden utánpótláscsapata részt vesz, több vendégegyüttessel. A versenynek a Mezgé tornaterme ad otthont. Február 2-án, vasárnap az U19-esek mérik össze erejüket, február 8-án, szombaton az U16, 9-én, vasárnap az U11, február 16-án, vasárnap az U14, 22-én, az U12, 23-án, vasárnap 9 órakor az U7, 13 órakor pedig az U9 lép pályára. Minden szurkolót, sportbarátot és érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényekre.

Részletek
Eseménydús, sikeres évkezdés a Koppányoknál

Eseménydús, sikeres évkezdés a Koppányoknál

2020. január 30. 14:00

A 2020-as év első versenye január 12-én volt Dunaújvárosban, a Skorpió Íjász Team szervezésében. A Bánki iskola tornatermében, Scorpion Winter Challenge elnevezésű verseny jellege örömíjász volt, történelmi sziluettekkel, lőlapos célokkal és 3D állatokkal. Színesítette a küzdelmet több trükkös cél is. Kiskunfélegyházát 4 fő Koppány íjász képviselte.

Részletek
Székely-Magyar sakkbarátság

Székely-Magyar sakkbarátság

2020. január 28. 15:00

A hagyományos sportrendezvényen a birkózók mellett sakkozók is képviselik Kiskunfélegyháza színeit. Az idei, 35. sakktalálkozón hazai sikert könyvelhettek el, a vendégek a dobogós helyeken osztoztak.

Részletek
Mesterhármassal debütált Czinege Eszter a felnőtt csapatban

Mesterhármassal debütált Czinege Eszter a felnőtt csapatban

2020. január 27. 09:00

Különleges mérkőzésnek lehettek szemtanúi a félegyházi szurkolók és drukkerek. A női NB I-es futsal bajnokság 13. fordulójában a 15 éves félegyházi játékos Czinege Eszter is magára húzhatta a felnőtt csapat mezét. A debütálása kiválóan sikerült. Mesterhármasával az Astra Kiskunfélegyházi Bulls 6-2-re nyert a Szekszárd FC ellen.

Részletek
Három félegyházi dartsos az elődöntőben

Három félegyházi dartsos az elődöntőben

2020. január 26. 15:00

Véget ért a Kecskeméti Lesz Vigasz Amatőr Darts Viadal első fordulója, amelyen a Félegyházi Darts Clubot hat fő képviselte. Vincze Katalin, Horváth Zsolt, Horváth Tibor, Pecz István, Valkovics István, valamint Mészáros József ragadott nyilat.

Részletek