Hirdetés
Alsóházi rangadón maradt alul a Félegyháza-Csongrád

Alsóházi rangadón maradt alul a Félegyháza-Csongrád

2020. március 9. 11:00

Nem várt izgalmakat tartogathat az NB II-es sakkcsapat bajnokság Tóth László csoportjának hajrája. Két fordulóval a szezon zárása előtt rendkívül szorossá vált a hátsó régió. A 7. fordulóban a 8. helyezett Félegyháza-Csongrád a 10. helyezett Gyulai SE ellen maradt alul 7-5-re, így a gyulaiak elmozdultak a sereghajtó pozícióból. A tabella alján immár az Orosházi SE található, míg a Félegyháza-Csongrád a 9. helyről várhatja a folytatást.

Részletek
Hatpontos mérkőzést játszott a félegyházi futsalcsapat

Hatpontos mérkőzést játszott a félegyházi futsalcsapat

2020. március 8. 19:00

Közvetlen riválisával, a negyedik helyezett Miskolci Vénusszal találkozott Üllőn az Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza FC U17-es korosztályú csapata a leány futsal első osztályban. Mindkét együttes számára nagy téttel bírt a mérkőzés a bajnoki versenyfutásban. Győzelem esetén az Astra megelőzhette volna a miskolciakat, míg az ellenfél bebiztosíthatta jelenlegi pozícióját.

Részletek
Sikeres szereplés a karate diákolimpián

Sikeres szereplés a karate diákolimpián

2020. március 8. 15:00

Nagyszerű eredményt értek el a félegyházi Kyokushin Kumite Sport Egyesület tagjai a Szentesen megrendezett Kyokushin Karate Diákolimpián márciusban. Az ifjú harcosok közül Szabó Sárói Hetti (kumite) és Fekete Bence (Kata) lett diákolimpiai bajnok kategóriájában. Mellettük öt ezüstérem született: Vas Ádám (kumite), Kurucz Botond (Kata), Gál Levente (kumite), Ágoston Ádám (Kata), Buchholcz-Kis Csenge (kumite). Továbbá hat fő nyert bronzérmet: Szabó Sárói Hetti (Kata), Kovács Zoé Boglárka (Kata + kumite), Gál Levente (Kata), Demeter Edvin (kumite), Szarvas Emil (kumite), Ajtai Bernadett (kumite). Edző: Kurucz László.

Részletek
Bácsbokodon játszották az alsóházi rangadót

Bácsbokodon játszották az alsóházi rangadót

2020. március 8. 09:00

A 9. helyezett D-V SE Csávoly fogadta Bácsbokodon a 10. helyezett P&P Kiskunfélegyházi HTK csapatát a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 16. fordulójában. Októberben már összemérte egyszer tudását a két gárda, akkor 37-35-re a Csávoly nyert. A KHTK fiataljainak most nem sikerült a visszavágás. Az őszi mérkőzéshez képest ezúttal nagyobb különbséggel, 24-36-ra maradtak alul. Legközelebb hazai pályán javíthatnak, hiszen március 22-én, vasárnap 17 órától a Gézengúz UKC-t fogadják a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Győzelemmel rajtolt a Vasutas SK

Győzelemmel rajtolt a Vasutas SK

2020. március 7. 19:25

Az őszi szezonhoz hasonlóan a tavaszi szezont is győzelemmel kezdte a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. Mindehhez az is kellett, hogy a bajnokság leggyengébb csapatával, a Helvéciai SE-vel találkozzon az együttes. Augusztusban Helvécian 2-1-re nyert a Vasutas, március 7-én pedig 3-1-re múlta felül. Ezzel pedig egyúttal megduplázta győzelmei számát.

Részletek
Hullámvölgyben a KHTK

Hullámvölgyben a KHTK

2020. március 7. 19:00

Nem kezdte jól a tavaszi szezont a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskunfélegyházi HTK, amely idei harmadik mérkőzésén is nyeretlen maradt. Legutóbb a Kiskunhalas csapatától szenvedett vereséget a KHTK, március 7-én pedig a Duna Aszfalt TLC II. együttesétől is kikapott 5-3-ra Tiszakécskén.

Részletek
Asztalitenisz-versennyel emlékeztek Tajti Lajosra

Asztalitenisz-versennyel emlékeztek Tajti Lajosra

2020. március 8. 11:00

Hagyományteremtő céllal első alkalommal rendezték meg március 7-én a Tajti Lajos Asztalitenisz Emlékversenyt a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében. A versenyen amatőr játékosok indulhattak el, akik férfi – női egyéni és páros küzdelmekben mérték össze tudásukat.

Részletek
Aranyhegy Teremíjász Versenyen a Koppányok

Aranyhegy Teremíjász Versenyen a Koppányok

2020. március 3. 15:30

Február 29-én, Tiszaföldváron, az Aranyhegy Íjászok által rendezett történelmi teremversenyen mérették meg magukat a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai. A találkozót a Tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskola csarnokában rendezték meg. Az örömíjászat jellegű teremversenyen 12 cél volt, 2 körben. A versenyen 2D, 3D, ügyességi és lőlapos célokra kellett lőni a nevezőknek, találatonként 10-8-5 pontozással, 5-18 méter közötti távokon, 3 nyílvesszővel célonként.

Részletek
Hat aranyat nyertek a magyar szervátültetett sportolók

Hat aranyat nyertek a magyar szervátültetett sportolók

2020. március 3. 12:00

A hétfős magyar csapat hat arany-, hét ezüst- és két bronzérmet nyert a Szervátültetettek XI. Téli Világjátékán, a kanadai Banffben, írta közleményében a Magyar Szervátültetettek Szövetsége. A csapat összesítésben a hatodik helyen végzett, olyan sínemzeteket is megelőzött, mint Ausztria vagy Németország.

Részletek