Újra nyilat fogtak a dartsosok

Újra nyilat fogtak a dartsosok

2019. augusztus 21. 11:00

Augusztus 19-én rögtönzött open versenyen indultak a félegyházi dartsosok Kecskeméten, a II. Bojler kupán. Horváth Zsolt, Pecz István és Tóth Róbert ragadott nyilat.

Részletek
Hat éves kortól várja a focizni vágyókat az Astra

Hat éves kortól várja a focizni vágyókat az Astra

2019. augusztus 20. 11:00

Az Astra HFC kiskunfélegyházi alközpontjában 7 éve működik az utánpótlás-képzés, aminek a vezetését eddig Síber Rita és Síber Mátyás látta el. A Síber családból Glória és Szófia a pályán is szép sikereket értek el az Astra színeiben. 2018-ban ezüstérmet szereztek az U15-ös országos futsal bajnokságban, azt követően pedig a kiemelt U16-os csapat húzóemberei voltak. Az alközpont vezetését 2019 nyarától Abonyi Péter vette át, aki az U7-es korosztálytól kezdve az U19-ig bezárólag várja a tehetségeket a csapatokba. Segítője Bali Cintia lesz, aki a Bozsik-program irányítása mellett az alsóbb korosztályokat is koordinálja.

Részletek
Kézilabdapályát adtak át Tiszaalpáron

Kézilabdapályát adtak át Tiszaalpáron

2019. augusztus 20. 10:00

Gumiborítású kézilabdapályát adtak át Tiszaalpáron. A megyei I. osztályban játszó férficsapatnak eddig nem volt megfelelő hazai pályája. A nemzetiszínű szalagot a 208-szeres válogatott, 208 centiméteres Nagy László, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar kézilabdázó vágta át. Fotók: Szentirmay Tamás és Víglási Krisztina

Részletek
Döntetlen Halason

Döntetlen Halason

2019. augusztus 19. 10:30

Kétszer is vezetett, de nem tudta megtartani előnyét és 2-2-es döntetlent játszott Kiskunhalason a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. A helyi beszámolók szerint sok szurkoló látogatott ki az összecsapásra. Lüktető, jó iramú játékot produkáltak a csapatok.

Részletek
Átalakultak az erőviszonyok a női futsalban

Átalakultak az erőviszonyok a női futsalban

2019. augusztus 21. 07:30

Előtérbe kerültek a fiatalok, új kihívói lettek a Hajdúböszörménynek. Röviden így lehetne összefoglalni a női élvonalbeli bajnokság szeptember elején induló új idényét. Ennyivel azonban nem intéznénk el a dolgot, hiszen a Futsal-hungary mindig is kiemelt figyelmet szentelt a női futsalnak.

Részletek
Az egyik, ha nem a legjobb tábor

Az egyik, ha nem a legjobb tábor

2019. augusztus 19. 16:00

Több mint hetven, 2007. január 1-je után született gyerek részvételével zajlott Kiskunfélegyházán az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU) előkiválasztó-tábora, amelynek egy kétnapos edzőképzés is a részét képezte.

Részletek
Győzelem az idénynyitón

Győzelem az idénynyitón

2019. augusztus 11. 09:00

Fölényes sikerrel kezdte a 2019/2020-as szezont a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK, amely hazai pályán 6-3-ra múlta felül a Soltvadkert csapatát augusztus 10-én. Bajnoki mérkőzésen első alkalommal ölthette magára a KHTK mezét Tököli Attila korábbi többszörös NB I-es gólkirály, aki most is betalált. A vendégek csupán az utolsó percekben tették szorosabbá az eredményt.

Részletek