Sikert, sikerre halmoztak a birkózók

Sikert, sikerre halmoztak a birkózók

2023. szeptember 12. 16:00

Szeptember 9-én, szombaton, Kiskunhalason a 6-10 évesek mutathatták meg oroszlánkörmeiket, itt még a lányok a fiúk között versenyezhettek. Aranyérmet ketten tudtak szerezni: Nagy Noémi és Bárány-Almási Ádám. Ezüstérmesek: Kotroczó Csenge és Sárkány Dominik. Bronzérmesek: Dobák Luca, Nagy Nóra, Bakó Dáriusz, Bódi Bence és Bódi Milán – mondta el lapunknak Szabó József edző.

Részletek
Csak egy pontot sikerült szerezni a Harta ellen

Csak egy pontot sikerült szerezni a Harta ellen

2023. szeptember 10. 16:00

A vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Kiskunfélegyháza a Harta SE-t fogadta. Mind a két félidő más játékot hozott. Az elsőben a vendégek, a másodikban a hazaiak voltak a jobbak.

Részletek
Meggyőző játékkal nyert csapatunk Kecelen

Meggyőző játékkal nyert csapatunk Kecelen

2023. szeptember 4. 19:15

A vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik fordulóját bonyolították le az elmúlt hétvégén. A Kiskunfélegyháza Kecelre látogatott, hogy gyarapítsa pontjainak a számát. Csapatunknak még csak ez volt a második mérkőzése, mert az első fordulóban szabadnapos volt, a harmadik forduló találkozóját a Kiskunfélegyháza–Baja mérkőzést pedig november 25-ére halasztották, mert a Duna-parti város még érdekelt a Magyar Kupában.

Részletek
Platánosok az Atlétika VB-n

Platánosok az Atlétika VB-n

2023. szeptember 5. 12:00

Az Atlétikai VB programjaként diákolimpikonok futottak augusztus 26-án délelőtt 10 x 200 méteres váltóversenyt. A versenyszámra olyan csapatokat hívtak meg, akik a 2022/2023. tanévben eredményesen szerepeltek a Diákolimpia Ügyességi- és Váltófutó Csapatbajnokságon. A váltó tagjai 11-12-13 éves gyerekek, ezt a speciális váltót 5 lány és 5 fiú alkotta.  Az országból összesen 8 iskola kapott felkérést, közöttük a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola. A Platán iskola egész tantestülete elkísérte a versenyző gyermekeket.

Részletek
Nyárzáró strandröplabdaverseny

Nyárzáró strandröplabdaverseny

2023. augusztus 30. 14:00

Szezonzáró strandröplabdaversenyt rendezett a Kiskunfélegyházi Honvéd TK Szabadidős Szakosztálya a Félegyházi Termál Parkfürdőben augusztus 27-én, vasárnap. Az eseményen vegyes párosok mérték össze tudásukat. A nagy meleg sem tartotta vissza a 12 csapatot, hogy egy színvonalas játékot mutassanak be. Érkeztek versenyzők Félegyházáról, Kecskemétről, Dunaújvárosból, Táborfalváról, Dabasról és Szegedről.

Részletek