A Zuglói Sasokkal csap össze az FTSI

A Zuglói Sasokkal csap össze az FTSI

2023. március 25. 17:30

Csütörtökön Budapesten, a Honvéd ellen arattunk győzelmet, ezzel a kiemelt bajnokság rájátszásában a harmadikat. Március 26-án, vasárnap 17 órától itt a lehetőség a negyedikre, de ehhez ismét szükségünk van a csodálatos szurkolótáborunkra! Várunk minden sportszeretőt a Constantinum sportcsarnokba, hajrá Félegyházi TSI kadet fiúk!

Részletek
Egerben jártak ökölvívóink

Egerben jártak ökölvívóink

2023. március 23. 19:00

A Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia három fő versenyzővel vett részt Egerben, az Észak-Magyarország régió és a Kárpátok Régió csapattalálkozón. A szigorú időponttartást követve a versenyzők többsége bemutatómérkőzést vívott, így a mieink is.

Részletek
Minden éremből jutott a szenior úszóknak

Minden éremből jutott a szenior úszóknak

2023. március 20. 17:50

Március 18-án és 19-én, Békéscsabán rendezték meg a XXIV. Nemzetközi Szenior Úszóversenyt, ami egyben Gáspár Ervin emlékverseny is volt. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE négy versenyzővel vett részt a megmérettetésen – mondta el lapunknak Ónodi László csapattag.

Részletek
A teniszben télen sincs pihenő

A teniszben télen sincs pihenő

2023. március 20. 14:00

Szettveszteség nélkül, taktikus, fegyelmezett játékkal négy meccset nyerve szerezte meg első tornagyőzelmét februárban a Szentes Kupa Országos Korosztályos Fiú 12 teniszversenyen Rekedt-Nagy Zoltán, a József Attila Sportiskolai Általános Iskola 3.a osztályos tanulója. A fiatal, 10 éves sportoló jelenleg a Korosztályos Fiú 12 ranglista 3. helyén áll.

Részletek
Kiválóan indította a versenyszezont a Jogging Plus

Kiválóan indította a versenyszezont a Jogging Plus

2023. március 19. 17:00

Március 18-án rendezték meg a SPORT XXI. szakaszos AQUATLON VERSENY Dél-keleti Regionális Döntőjét (Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád megye) Martfűn. Ezzel megkezdődött a 2023. évi versenyszezon a Joggingnál. A téli időszakot követően mindig egy kicsit nehezebb összerendeződni, főleg az elmúlt időszak részleges edzési körülményei nagyobb kihívást jelentettek a sportolók és szüleik számára. Mindezek ellenére a Jogging Plus Sportegyesület 33 fővel rendkívül sikeresen képviselte Kiskunfélegyházát: 5 arany-, 5 ezüst- és 6 bronzéremmel tértek haza.

Részletek
Sólyom szárnyán

Sólyom szárnyán

2023. március 18. 16:00

A történelmi íjászat sport és hagyományőrzés is egyben. Egyre népszerűbb, látványos sport hazánkban és Európa-szerte. A versenyek hangulata, a korhű történelmi jellegű ruhák világa könnyen rabul ejti a nézőket és íjászokat egyaránt. Sokak számára jelenti a szabadidő hasznos, kellemes eltöltését. Vannak, akiknek egyfajta időutazás a régi korokba. Van, akiknek a hagyományok, a honfoglaló magyarság hadi tudományának ápolása, bemutatása az elsődleges célja.

Részletek
U15-ös válogató verseny Kaposváron

U15-ös válogató verseny Kaposváron

2023. március 13. 13:00

Kaposváron rendezték az U15-ös korosztály számára az első válogató versenyt, ahol hazai és külföldi csapatok is részt vettek. Ezen és még további két versenyen lehet megszerezni a korosztályos Európa-bajnokságra a részvételi jogot.

Részletek