A Hódmezővásárlyi FC érkezik a MOL Magyar Kupa első fordulójában

A Hódmezővásárlyi FC érkezik a MOL Magyar Kupa első fordulójában

2022. augusztus 6. 14:00

Ezen a hétvégén kezdődnek meg a MOL Magyar Kupa 2022/23-as kiírásának a küzdelmei. Az első fordulóban öt Bács-Kiskun megyei együttes érdekelt, köztük a Kiskunfélegyháza. A megyei első osztályban szereplő félegyházi gárda vasárnap 16 óra 30 perces kezdettel fogadja a Hódmezővásárhelyi FC csapatát.

Részletek
Lakiteleken bokszoltak

Lakiteleken bokszoltak

2022. augusztus 4. 17:30

Lakiteleken, a Tőserdei Kupán vettek részt négyen a Hideg László Box Egyesület versenyzőiből, július 30-án.

Részletek
Erőemelő tehetségkutatóra várják a sportág szimpatizánsait

Erőemelő tehetségkutatóra várják a sportág szimpatizánsait

2022. augusztus 4. 16:00

Patyi Zoltán, az Erőemelő Liga elnökségi tagja örömmel tájékoztatta portálunkat, hogy városunkban egy új rendezvény van készülőben. Erőemelő tehetségkutatóra várják a sportág szimpatizánsait augusztus 19-én, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokba. Az Erőnek Erejével címet viselő eseményre Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből várják a 14 évet betöltött próbálkozókat.

Részletek
Egy hosszú versenynap a Jogging-nál

Egy hosszú versenynap a Jogging-nál

2022. augusztus 3. 18:00

Július 30-án néhány versenyzőnél reggel fél 4-kor csörgött az óra, pakolt, majd indult a kiskunfélegyházi találkozóhelyre, ahonnan az egyesület vezetőivel, edzőjével együtt indult a csapat a XXXVIII. SporTolna Triatlon Fesztiválra, Fadd-Domboriba.

Részletek
Egy karnyújtásnyira a Spartathlon

Egy karnyújtásnyira a Spartathlon

2022. augusztus 5. 08:00

Kádár Kitti ultrafutó, edző sok éves álma teljesülhet jövőre, 2023-ban elindul a Spartatlon versenyen. A Spartathlon egy 246 kilométeres ultramaraton futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között. Az 1983 óta, évente rendezett verseny mindig szeptember utolsó péntekén rajtol, és a futók az Akropolisz lábától Leonidász király, Spárta főterén álló szobráig futnak. A versenyt komoly szintkülönbségek jellemzik és a hőség is hátráltató tényező szokott lenni. Ahogyan több ultrafutó, Kitti is hangsúlyozta, hogy ez a megmérettetés nem való forrófejű fiatal versenyzőknek. Általában a futók is már bőven harmincon túl vállalják ezt a kihívást.

Részletek
Astra Focisuli – 2022

Astra Focisuli – 2022

2022. augusztus 1. 14:00

A tavalyi év után idén nyáron második alkalommal szervezett focisulit a labdarúgás iránt érdeklődő fiataloknak a Kiskunfélegyházi Astra Bulls egyesület. Június 25-étől 29-éig napi két edzéssel várták a jelentkezőket a Honvéd-pályán. A mintegy 20 résztvevőt 8 éves kortól 16 éves korig fiú lányok egyaránt alkották, akik a nagy meleg ellenére minden foglalkozáson rendszeresen részt vettek.

Részletek
Serházzugi sikerek

Serházzugi sikerek

2022. augusztus 1. 12:00

Július utolsó napján rendezték meg a IX. Serházzugi Hosszútávúszó Versenyt Csongrádon, a városi sporttelep melletti Holt-Tiszában. A jó hangulatú megmérettetésen minden korosztály képviseltette magát. Akár mind a három távon (500m, 1500m, 3000m) el lehetett indulni. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE két tagja vágott neki az erős széltől hullámzó víznek. Csenki Klára az 500 méteres korosztályában első helyen végzett, míg Urbán Tamás 1500 méteren ezüstérmes lett.

Részletek
Strandröplabda verseny Félegyházán

Strandröplabda verseny Félegyházán

2022. július 28. 14:00

Tíz csapat részvételével rendezték meg július 24-én, vasárnap a Félegyházi Termál Parkfürdő területén az Aranyhomok röplabdaversenyt. A két pályán lebonyolított ötcsoportos találkozó igen magas szintű játékot mutatott. Körmérkőzések után a két csoport első és második helyezettjei játszották a döntőt. Kiváló időben jól elő készített pályákon a résztvevő csapatok színvonalas mérkőzéseken döntötték el a helyezéseket.

Részletek