Győzelemmel kezdték a rájátszást

Győzelemmel kezdték a rájátszást

2021. március 30. 09:00

Amint arról már beszámoltunk, hatodik helyen fejezte be az alapszakaszt a Kiskunfélegyházi KC férfi kosárlabdacsapata, így a 6-9. helyért folyó rájátszásban folytatja a további küzdelmeket. Az NB II. keleti csoportjának első rájátszásbeli mérkőzésén Gyulára látogatott a félegyházi együttes.

Részletek
Nyert a listavezető Celldömölk

Nyert a listavezető Celldömölk

2021. március 29. 09:00

Érvényesítve a papírformát fölényesen győzött a bajnokságot holtversenyben vezető Celldömölk csapata a Félegyházi ASI ellen a felnőtt férfi asztalitenisz Extraliga 17. fordulójában.

Részletek
Nagyot hajrázva maradtak alul - videóval

Nagyot hajrázva maradtak alul - videóval

2021. március 28. 13:20

Tízgólos hátrányból felállva szoros küzdelemben veszített mérkőzést a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata a Soltvadkert gárdája ellen a megyei I. osztályú bajnokság 17. fordulójában.

Részletek
Majsán maradt mindhárom pont

Majsán maradt mindhárom pont

2021. március 28. 09:00

Rangadón veszített Kiskunmajsán a Kiskunfélegyházi HTK II. csapata a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A listavezető KHTK II. vereségével még sűrűbbé vált az élmezőny. Az első öt csapatot mindössze négy pont választja el egymástól.

Részletek
Megszerezte első győzelmét a Vasutas SK

Megszerezte első győzelmét a Vasutas SK

2021. március 27. 19:30

Bravúrgyőzelmet ért el Tiszaalpáron a Kiskunfélegyházi Vasutas SK labdarúgócsapata a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjának március 27-i játéknapján. A mindent eldöntő találatot a félegyházi együttes veterán támadója, Seres János szerezte a 71. percben.

Részletek
Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

2021. március 27. 19:00

Legyőzte a második helyezett Kalocsai FC-t és megelőzte a tabellán a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában. A hatpontos rangadó megnyerésével egyúttal egy pontra megközelítette a Hartán botló listavezető Kiskőrös csapatát a félegyházi együttes.

Részletek
Gőzerővel zajlanak a korosztályos vízilabda-bajnokságok

Gőzerővel zajlanak a korosztályos vízilabda-bajnokságok

2021. március 25. 14:00

Az elmúlt évekhez hasonlóan a most futó szezonban is több korosztályban érdekeltek a félegyházi vízilabdázók. A Görög Imre edző által irányított csapatok a Kölyök Póló Suli Egyesület félegyházi tagozataként a délkeleti serdülő és a gyermek bajnokságokban szerepelnek. A legügyesebb játékosok emellett a Budapest bajnokság serdülő és ifjúsági korosztályában is megmérettetik magukat.

Részletek
Egy gól döntött a rangadón

Egy gól döntött a rangadón

2021. március 21. 18:20

Az első helyezett Kiskőrösi LC otthonába látogatott a negyedik helyen álló Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A megyei I. osztályú bajnokság csúcsrangadóját végül a házigazda kiskőrösiek nyerték meg 1-0-ra, így visszavágtak a februárban elszenvedett 5-3-as vereségért. A félegyházi csapatnak tízmeccses veretlenségi sorozata szakadt meg a kiskőrösiek ellen.

Részletek
Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt

2021. március 21. 09:00

Első alkalommal játszott a Honvéd Sporttelep első pályáján idén a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata, amely a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjában a Tiszaalpári SE-t fogadta. A játék képe alapján a KHTK II. megérdemelten nyert és visszavette a vezetést a bajnokság élén.

Részletek
Egy lépésre az országos „B” döntőtől

Egy lépésre az országos „B” döntőtől

2021. március 23. 09:00

Mindhárom mérkőzését megnyerte az országos alsóház főtáblájának fiú serdülő korosztályában a Félegyházi TSI csapata, így ezzel a teljesítménnyel közel került az országos „B” döntőhöz. Simon Zoltán vezetőedző csapata az 5. fordulóban a Szerencsi Darazsakat, a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémiát és a SZEDEÁK gárdáját múlta felül. Ezzel az ország legjobb 20 együttese között van és olyan eredményt ért el, amire előzetesen kevesen gondoltak. A sikerért nagy elismerés illeti a játékosokat és mindenkit, aki segítette a csapatot céljai elérésében – mondta el értékelésében Simon Zoltán vezetőedző.

Részletek