Hirdetés
Dunaújvárosi Koppány eredmények

Dunaújvárosi Koppány eredmények

2020. február 22. 17:30

Négy Koppány Íjász: Bicskeiné Csányi Mária, Szeibert Imre, Boldog Bence és Kis Csaba képviselte városunkat Dunaújvárosban, a Scorpion Winter Challenge harmadik versenyén, február 16-án.

Részletek
Minden U11-es kosárlabdacsapat pályára lépett

Minden U11-es kosárlabdacsapat pályára lépett

2020. február 21. 09:00

Február közepén az FTSI U11-es korosztályú csapatai a szezon 5. fordulóját játszották le. Szinte minden csapatnál fejtörést okozott a betegségek és a farsangi időszak miatt, hogy kellő létszámban kiálljanak. Ezt végül mindenhol sikerült megoldani, ebben óriási segítség volt a gyerekek és a szülők hozzáállása is. A győzelem-vereség mérleget most nem sikerült a sikerek felé billenteni, március 7-én és 8-án mindenki újra harcba szállhat a javításért.

Részletek
Megvédi-e címét az Astra?

Megvédi-e címét az Astra?

2020. február 21. 10:00

Már nem kell sokat várni, és itt a hétvégi magyar kupa Final Four, ahol kiderül, hogy melyik csapat emelheti magasba a trófeát. Szombaton délelőtt rendezik a két női elődöntőt. Az első mérkőzésen rögtön megismétlődik a tavalyi döntő, ahol a címvédő Astra a Tolnával találkozik. Ezt követően a Szekszárd próbál meg a döntőbe kerülni a másodosztályú Budaörssel szemben, ahol a kis csapat akár folytathatja remek sorozatát. Mindkét találkozót élőben streamelik a Futsal Hungary közvetítésében.

Részletek
19 érmet gyűjtöttek

19 érmet gyűjtöttek

2020. február 18. 14:00

Február 15-én és 16-án, Százhalombattán rendezték meg a X. Országos Rövidpályás Szenior Úszóbajnokságot, ahol kiválóan szerepeltek a félegyházi szenior úszók. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE hat versenyzővel vett részt a bajnokságon, ahol három arany-, négy ezüst- és tizenkét bronzérmet nyertek.

Részletek
Békésen nyertek a Félegyháza-Csongrád sakkozói

Békésen nyertek a Félegyháza-Csongrád sakkozói

2020. február 18. 10:00

Legutóbb Orosházán, most pedig Békésen győzött a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata az NB II-es bajnokság Tóth László csoportjában. A 6. forduló izgalmas végjátékot hozott, az első öt asztalnál egyaránt remi született. Az alsóbb asztaloknál három félegyházi játékos tudott nyerni: Kelemen Sándor, Szekeres Sebestyén és Hideg Gergő Benedek. Ez pedig elégnek bizonyult a 6,5 – 5,5 pontos győzelemhez. A bajnokság szorosan alakul, hiszen a tizedik Gyulát és a hatodik TÁKISZ SE csapatát mindössze 3,5 pont választja el egymástól.

Részletek
Rangadót nyert a TFSE az Astra ellen

Rangadót nyert a TFSE az Astra ellen

2020. február 17. 10:30

Derbivel folytatódott a női futsal első osztályú felnőtt bajnokság. Az alapszakaszbeli elsőségért harcban lévő Astra Kiskunfélegyházi Bulls az ugyancsak bajnokaspiráns TFSE csapatát fogadta Üllőn.

Részletek
Félegyházi futsalsiker a Czinege-testvérek vezérletével

Félegyházi futsalsiker a Czinege-testvérek vezérletével

2020. február 17. 09:30

Folytatta remek szereplését a félegyházi játékosokkal felálló Astra Kiskunfélegyházi Bulls U17-es korosztályú leány futsalcsapata az első osztályú bajnokság soros fordulójában. Az együttes ezúttal Üllőn fogadta TFSE csapatát és könnyed, 11-2-es győzelmet ért el. Czinege Eszter egymaga hét gólt szerzett. Mellette testvére, Czinege Enikő mesterhármast jegyzett, illetve Gál Tímea iratkozott még fel a góllövők közé.

Részletek
Maradtak az „A” csoportban az FTSI leány serdülő kosarasai

Maradtak az „A” csoportban az FTSI leány serdülő kosarasai

2020. február 17. 13:00

A regionális leány bajnokság második alapszakaszának 1. fordulóját rendezték meg a dél-keleti régió „A” csoportjában. Az FTSI csapata a házigazda Kecskemét és a Szolnok együttese ellen lépett pályára. A Kecskemét szoros csatában őrizte meg veretlenségét, míg az FTSI – Szolnok mérkőzés hivatalos végeredménye 2:0 lett, mivel a szolnokiak csak 9 játékossal álltak ki.

Részletek