Nyerő szériában a lánycsapat

Nyerő szériában a lánycsapat

2021. március 20. 18:00

Idei negyedik mérkőzését is megnyerte a nagypályás labdarúgó-bajnokság leány U19-es korosztályának délkeleti csoportjában az Astra-HFC Kiskunfélegyháza. Az együttes ezúttal a Kecskeméti LC KTE SI csapatát győzte le 5-2-re a Honvéd Sporttelep hátsó pályáján. Sikerével megerősítette második helyét a bajnokságban és továbbra is jó formának örvend a félegyházi játékosokkal felálló lánycsapat.

Részletek
Elhunyt Dick Hoyt

Elhunyt Dick Hoyt

2021. március 19. 17:00

Március 17-én egy nagy úttörő távozott. Meghalt Dick Hoyt, aki 1130 versenyt, közte 72 maratonit és 6 ironmant teljesített együtt súlyosan mozgássérült, saját testébe zárt fiával. Az 1130-ból 227 triatlonverseny volt. Az Ironman 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és egy maratoni futás (42.2 km). Az úszáson egy csónakban húzta maga után fiát, a bringát egy speciális kerékpárral teljesítette, amelyen Rick előtte helyezkedett el, a futáson pedig a képeken is látható futókocsit tolta. Ez egyszer is emberfeletti teljesítmény lenne, ő évtizedekig csinálta.

Részletek
Érmes helyezés a ligadöntőben

Érmes helyezés a ligadöntőben

2021. március 17. 09:00

Újabb kiemelkedő hétvégét zárt a dartsosként versenyző félegyházi Tóth Róbert. Március 13-án a Steel Nemzeti Bajnokság soros fordulójában mérettette meg magát, illetve március 14-én a 2020-as év darts ligadöntőjén is nyilakat ragadott. Utóbbi tornán bronzérmet szerzett.

Részletek
Az első félidő hajrája döntött

Az első félidő hajrája döntött

2021. március 13. 18:20

A jó formának örvendő Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata ezúttal is Kecskeméten, a műkertvárosi sportcentrumban fogadta ellenfelét. Március 13-án a Lajosmizsei VLC gárdájával csapott össze a megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában.

Részletek
Egy félidőn át tartotta magát a Vasutas SK

Egy félidőn át tartotta magát a Vasutas SK

2021. március 13. 18:00

Az előző heti KHTK II. elleni bajnokit követően ezúttal sem várt könnyű feladat a Kiskunfélegyházi Vasutas SK csapatára, amely az élmezőnyhöz tartozó SC Hírös-Ép Egyesülettel találkozott március 13-án.

Részletek
Tíz emberrel is könnyedén nyertek

Tíz emberrel is könnyedén nyertek

2021. március 13. 13:40

A Szolnok elleni rangadót követően ismét hazai pályán játszott az Astra-HFC Kiskunfélegyháza csapata a Leány U-19 délkeleti csoportjában. Ezúttal a szegedi Szent Mihály együttese volt az ellenfél. A korán ember és gólhátrányba kerülő Astra fölényesen nyert 8-1-re.

Részletek
Fölényesen nyertek a pécsiek

Fölényesen nyertek a pécsiek

2021. március 11. 09:00

A bajnokságot holtversenyben vezető Pécsi TE PEAC csapatával találkozott a Félegyházi ASI a felnőtt férfi asztalitenisz Extraligában. Az esélyesebb pécsiek hozták a papírformát, és könnyed győzelmet arattak.

Részletek
Bronzérmes lett a félegyházi futsalcsapat

Bronzérmes lett a félegyházi futsalcsapat

2021. március 9. 10:00

A bajnoki hajrá kedvező alakulásának is köszönhetően megszerezte a harmadik helyet a leány futsal I. osztályú U17-es bajnokságban az Astra HFC kiskunfélegyházi csapata. A félegyházi lányok Abonyi Péter edző irányításával kihozták a szezonból a maximumot. Az átalakított együttes a Tolna-Mözst és a DEAC csapatát megelőzve szerezte meg a bronzérmet. Az együttes házi gólkirálya Czinege Eszter lett 28 találattal. A bajnoki cím a Szekszárdi UFC-hez került, a második helyet a Budaörs kaparintotta meg.

Részletek
U12 Fiúk: a nehézségek ellenére is hoztuk a kötelezőt

U12 Fiúk: a nehézségek ellenére is hoztuk a kötelezőt

2021. március 8. 18:00

Mindkét mérkőzését sikerrel abszolválta a Simon Zoltán edző által irányított U12-es fiú kosárlabdacsapat, amely a 7. régió alsóházában előbb a kecskeméti „Amazonokat” győzte le 59:44-re, majd pedig a nagykőrösi „Sólymokat” múlta felül 87:29-re. Elsősorban a játékbeli a pontatlanságok kiküszöbölése lesz a cél a továbbiakban.

Részletek