Hirdets
Négy büntető, majsai győzelem

Négy büntető, majsai győzelem

2020. szeptember 20. 09:00

Kilenc gólt hozott a Kiskunmajsai FC és a Kiskunfélegyházi Vasutas SK találkozója a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjának 5. fordulójában, szeptember 19-én. A gólokból négy is 11-esek után született.

Részletek
Kupasiker a főtáblán

Kupasiker a főtáblán

2020. szeptember 19. 18:05

Továbbjutott a Magyar Kupa főtábláján a 6. fordulóból a megyei I. osztályú Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata, amely hazai pályán 1-0-ra múlta felül az NB III-as bonyhádi Majosi SE csapatát. A félegyházi együttes ezzel túl is szárnyalta tavalyi menetelését, amikor is a főtáblán az NB I-es ZTE ellen maradt alul. A következő körben immár a legjobb 64 között szerepel a Kiskunfélegyházi HTK.

Részletek
Nagy súlyokat mozgattak meg a második napon

Nagy súlyokat mozgattak meg a második napon

2020. szeptember 19. 18:25

A második nappal folytatódott a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa és Elit Show a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Szeptember 19-én, szombaton +90 kg felett RAW + EQ: Erőemelés-guggolás-felhúzás kategóriában mérték össze tudásukat a felek. A délután folyamán elit show-t rendeztek, amelyen az elmúlt év legjobban teljesítő versenyzői ragadtak súlyokat.

Részletek
Elkezdődött az országos erőemelő verseny

Elkezdődött az országos erőemelő verseny

2020. szeptember 18. 15:30

Nagy várakozás előzte meg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa és Elit Show megrendezését. Az eredetileg tavaszra kiírt versenyt szeptember 18-a és 20-a között bonyolítják le a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A higiéniás feltételek betartása mellett méltó körülmények várják a megjelenteket. A háromnapos versenyre mintegy 700 fő nevezett.

Részletek
Kupamérkőzést játszik a KHTK

Kupamérkőzést játszik a KHTK

2020. szeptember 17. 17:00

A KHTK csapatának idén újra sikerült kivívnia a Magyar Kupa országos főtábláján való szereplést. Tavaly futballünnepet rendezhettek a Honvéd pályán, hiszen kuriózumnak számított, hogy a ZTE csapatában NB1-es ellenfelet fogadhattak hazai pályán. Egy éve azon a mérkőzésen kevés esély volt a továbbjutásra, és a papírformát igazolva első osztályú ellenfelük nagyarányú győzelmet ért el.

Részletek
Tovább gyűjtik a pontokat az íjászok

Tovább gyűjtik a pontokat az íjászok

2020. szeptember 16. 11:00

Mozgalmasan kezdődött a szeptember a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület számára. Szeptemberben már három versenyen vettek részt: jártak Táborfalván, Taksonyban és Budapesten.

Részletek
Jogging sportsikerek a szentesi aquatlon versenyen

Jogging sportsikerek a szentesi aquatlon versenyen

2020. szeptember 15. 14:00

Szeptember 5-én rendezték meg a szentesi meghívásos IV. Aquatlon versenyt a Four Diamonds SE szervezésében. A rendezvény célja az úszás, futás, triatlon és az öttusa sportág népszerűsítse volt, a versenyzők felkészültségének felmérése, sportkapcsolatok építése, illetve sportolási lehetőség minden korosztály számára, családok együtt versenyzése egy kellemes sportos nap együtt töltésével.

Részletek