Hirdetés
Komlói siker az asztalitenisz-bajnokságban

Komlói siker az asztalitenisz-bajnokságban

2020. február 16. 11:00

Az előző körös győzelmet követően ezúttal Komlóra utaztak a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai, akik február 15-én az ottani férfi extraligás csapattal mérkőztek meg. Ezt megelőzően már találkozott egymással a két együttes, októberben a komlóiak nyertek 5:2-re. A mostani találkozón megismétlődött az őszi végeredmény. Félegyházi oldalon nyerni tudott a Pengő Gábor – Korponai Zoltán páros, egyéniben Pengő Gábor szerzett pontot. A Félegyházi ASI a 9. helyről várhatja a folytatást, a komlóiak továbbra is harcban állnak a dobogós pozíciókért.

Részletek
Elhunyt a kenuslegenda, Wichmann Tamás

Elhunyt a kenuslegenda, Wichmann Tamás

2020. február 13. 11:00

Hosszan tartó súlyos betegség után, egy héttel 72. születésnapját követően, február 12-én 21.33 órakor elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus – erősítette meg a Nemzeti Sport megkeresésére Wichmann Balázs, a kenuslegenda fia.

Részletek
Két mérkőzést nyertek a junior kosarasok

Két mérkőzést nyertek a junior kosarasok

2020. február 16. 13:00

A gyulai csapat ellen folytatták jó sorozatukat februárban a Félegyházi TSI junior fiú kosarasai, akik hazai környezetben 89:52-re múlták felül ellenfelüket. Vladimir Vujadinovic edző csapata nagyarányú győzelmet zsebelt be. A játékosok közül mindenki pályára lépett és pontot szerzett. Ezt követően Ceglédre utaztak a félegyháziak, ahol könnyed, 101:37-es győzelmet értek el. A csapat legeredményesebb tagja Gelányi 40 pontot dobott.

Részletek
Megyei döntőt nyert a félegyházi leány U20-as futsalcsapat

Megyei döntőt nyert a félegyházi leány U20-as futsalcsapat

2020. február 12. 09:00

Kecskeméten rendezték meg február 8-án a leány U20-as futsal megyei döntőt. A tornára 5 csapat nevezett a 2000-2003-as korosztályban, köztük a félegyházi játékosokkal felálló Astra korosztályos gárdája. Az Abonyi Péter vezette csapat nagy csatában, jobb gólarányával nyerte meg a megyei döntőt.

Részletek
Kiváló eredmények a szabadfogású birkózóversenyen

Kiváló eredmények a szabadfogású birkózóversenyen

2020. február 10. 14:00

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi birkózók a délkelet-magyarországi régió szabadfogású területi bajnokságán. Négy megye 24 csapata mérette meg magát Mezőberényben, az elmúlt vasárnap. A félegyháziak öt aranyérmet szereztek, továbbá négy ezüstöt és egy bronzot, így tíz versenyző jutott tovább az országos döntőre. Örvendetes, hogy a 12-13 éves korosztály számára kiírt versenyen három 11 éves fiatal is kiharcolta a továbbjutást, ráadásul Hideg Balázs az első helyen. További érdekesség, hogy a fiúk között egy kislány, Rácz Anasztázia a dobogó második fokára állhatott fel a tízfős súlycsoportjában.

Részletek
Elkezdte a bajnokságot a P&P Kiskunfélegyházi HTK - videóval

Elkezdte a bajnokságot a P&P Kiskunfélegyházi HTK - videóval

2020. február 10. 09:00

Bő kéthónapos szünet után útjára indult a labda a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban, amelyben a P&P Kiskunfélegyházi HTK is érdekelt. Az őszt a 10. helyen fejezte be a fiatal, junior játékosokra építő együttes, amely február 9-én a Kecel csapatát fogadta. A mérkőzést végig vezetve, 29-22-re a Kecel KC nyerte.

Részletek
Szoros első félidő után győzött a KKC

Szoros első félidő után győzött a KKC

2020. február 11. 14:00

Jól felkészült a félegyházi csapatból, így jelentős erőbedobásra késztette a Kiskunfélegyházi KC csapatát a debreceni Príma SE II. az NB II. felnőtt férfi kosárlabda bajnokság keleti csoportjában. A 16. fordulóbeli találkozón a Constantinum Sportcentrumban csaptak össze felek. Szoros első két negyedet követően a KKC végül 86-69-re nyert.

Részletek
Nyolcgólos döntetlen

Nyolcgólos döntetlen

2020. február 9. 09:00

A Magyar Kupát követően ezúttal a női futsal NB I-ben találkozott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls és a Hajdúböszörményi TE. A kupában az Astra jutott tovább, azonban a bajnoki címvédő Hajdúböszörmény ellen egy csapat sem mehet biztosra. A jelentős átalakuláson átesett böszörményiek ősszel már egyszer meglepték az Astrát. Az akkori 3-3-at követően most is döntetlenre végeztek a felek. A február 8-i mérkőzés 4-4-es pontosztozkodással ért véget.

Részletek