Méltón fejezték be a labdarúgó-bajnokságot

Méltón fejezték be a labdarúgó-bajnokságot

2023. május 26. 21:20

Úgy fejezte be a 2022/2023-a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot a Kiskunfélegyháza, ahogyan azt a szurkolók, és a vezetők is várták, bajnokcsapathoz méltóan. Ez pedig azt jelentette, hogy a Harta ellen hazai mérkőzést is megnyerték.

Részletek
Lefutották idén is

Lefutották idén is

2023. május 26. 17:00

Sorban a második alkalommal rendezték meg idén Csongrádon a „Fussuk le!” futóversenyt. A május 21-i megmérettetésen félezernél is többen vettek részt. A fél- és negyedmaraton mellett gyermekfutam is volt. A tűző napsütés és a hőség megnehezítette a versenyzők dolgát, de a frissítőpontoknál sokan új lendületre kaptak, valamint számos zenés, táncos produkció fokozta a versenydrukkot. A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül lefutották: Kovács Kornél 1.a, Kovács Kitti 4.a, Gálfi Zsuzsi 4.a

Részletek
Lelkes kézis lányok

Lelkes kézis lányok

2023. május 26. 13:00

Szeptember eleje óta hétfőn és szerdán délutánonként a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület utánpótlásának U8 és U9-es edzései folynak a Batthyány Lajos Általános Iskola tornatermében, amelyek a tanév végével be is fejeződnek.

Részletek
Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

2023. május 25. 15:30

Kedves Szurkolók, Sportbarátok! A 2022/23-as labdarúgó szezon a végéhez ért, felnőtt és utánpótlás csapataink hosszú és eredményekben gazdag idényen vannak túl, melyben számos sikert értek el.

Részletek
Dobd a kosárra!

Dobd a kosárra!

2023. május 25. 17:00

"Dobd a kosárra!" programot tartottak a Batthyány Lajos Általános Iskola alsós osztályaiban testnevelés órák keretében, ahol a gyerekek megismerkedhettek a kosárlabdázás alapjaival.

Részletek
300-ból a 3. a Constantinum csapata a Diákolimpiai döntőben

300-ból a 3. a Constantinum csapata a Diákolimpiai döntőben

2023. május 24. 16:00

Páratlan eredményt ért el a Labdarúgó Diákolimpia országos döntőjén a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium V-VI. korcsoportos csapata. A 20 megyei bajnok versenyén a bronzérmet szerezték meg a félegyházi fiúk. A 20 döntős korábban 280 ellenfelet hagyott a háta mögött a körzeti és megyei selejtezők során. Hosszú menetelés után jutottak be az országos döntőbe, amelynek idén Debrecen adott otthont.

Részletek