Emberelőnyben nyert a Félegyháza

Emberelőnyben nyert a Félegyháza

2021. október 10. 09:00

Jól állta a sarat a 75 percet emberhátrányban védekező Lajosmizsei VLC Kiskunfélegyházán. A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója végül 3-1-es hazai győzelmet hozott. A Kiskunfélegyháza csapata több góllal is nyerhetett volna, de a vendégek kényszerből kapuba álló mezőnyjátékosa, Kiss László nem egy ziccert megfogott.

Részletek
Békéscsabán nyert a KKC

Békéscsabán nyert a KKC

2021. október 9. 15:15

Első győzelmét érte el az NB II-es kosárlabda-bajnokság keleti csoportjában a Kiskunfélegyházi KC felnőtt férficsapata. A 2. fordulóban Békéscsabára látogatott a félegyházi együttes, ahol 80-64-es győzelmet aratott.

Részletek
Kosárlabda hírek

Kosárlabda hírek

2021. október 14. 09:00

A junior és az U12-es fiú kosárlabdacsapat is itthon szerepelt október 9-én. A Félegyházi TSI junior fiú csapata a neves Alba Fehérvár együttesével találkozott az országos főtáblán, míg az U12-es együttes a Kecskeméti KA Párducokkal és a Pityke KSE gárdájával mérkőzött meg.

Részletek
Menetelnek az asztaliteniszezők

Menetelnek az asztaliteniszezők

2021. október 9. 13:40

Az 5. fordulóban is folytatta remeklését az NB I. keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Némileg szokatlan időpontban, október 8-án, péntek kora délután látta vendégül a fővárosi KSI SE csapatát, amelyet végül 11:3 arányban múlt felül.

Részletek
Verseny a legendás testnevelő emlékére

Verseny a legendás testnevelő emlékére

2021. október 7. 16:00

Október 5-én rendezték meg a Mészáros Gyula Emlékversenyt a Darvas Általános Iskolában. A megmérettetésre nyolc csapat sok sportolóval érkezett. A versenyszámok között szerepelt 60 m futás, távolugrás, 4x200 m váltó és 800 m futás.

Részletek
Szécsényben nyert az asztaliteniszcsapat

Szécsényben nyert az asztaliteniszcsapat

2021. október 7. 11:00

Tovább folytatta jó szereplését a férfi NB I. keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata, amely az október 2-i játéknapon Szécsényben a SZERVA ASE II. együttese ellen győzött 12:2-re. A Félegyházi ASI három győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a szezont.

Részletek
Aranyérmes a triatlon mixváltó az ifjúsági Eb-n

Aranyérmes a triatlon mixváltó az ifjúsági Eb-n

2021. október 4. 15:00

A visszafogott egyéni szereplés után a verseny utolsó napján, vasárnap húzott nagyot a magyar válogatott az antalyai ifjúsági Eb-n: a Nádas Romina, Hóbor Zalán, Dobi Lili, Trungel-Nagy Kolos összeállítású mixváltó az első helyen ért célba a török tengerparton tartott viadalon.

Részletek
Hosszú távon építkeznek

Hosszú távon építkeznek

2021. október 6. 11:00

A Hepp Kupát követően az NB II. keleti csoportjában is megkezdte a bajnokságot a Kiskunfélegyházi KC. Az első körben a bajnokesélyes Békéscsabai KK látogatott Félegyházára. Az előző szezont a hetedik helyen záró KKC játékoskerete némileg átalakult és célként fogalmazódott meg az utánpótlásban pallérozódó fiatal junior játékosok beépítése a felnőtt csapatba.

Részletek
Kétgólos siker

Kétgólos siker

2021. október 3. 18:55

Nehéz mérkőzésre számíthatott az ötödik helyezett Akasztó FC otthonában a Kiskunfélegyháza megyei I. osztályú labdarúgócsapata, amely a harmadik helyről várta az összecsapást. A félegyházi együttes az előző körben rangadót veszített a Jánoshalma ellen, így próbált javítani, ami sikerült is. Az együttes Erős Gergő és Oroszi Dániel góljaival 2-0-ra nyert, így megszilárdította harmadik helyét a bajnoki táblázaton.

Részletek