Hirdetés
Bravúros játék a listavezető ellen

Bravúros játék a listavezető ellen

2020. március 2. 11:00

Minden várakozást felülmúlva nagyszerű mérkőzést játszott hazai környezetben a Kiskunfélegyházi KC a listavezető DEAC ellen a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság keleti csoportjának 18. fordulójában. A sérülések által tizedelt félegyházi csapat erőn felül teljesítve még a harmadik negyedben is vezetett, a vendégek ezt követően fordították meg a mérkőzést.

Részletek
Egy félidőn át tartott a lendület - videókkal

Egy félidőn át tartott a lendület - videókkal

2020. március 1. 14:00

Helyenként gyors és lendületes játékot bemutatva megszorongatta esélyesebb tiszakécskei ellenfelét a P&P Kiskunfélegyházi HTK a megyei felnőtt férfi kézilabda-bajnokság 15. fordulójában. A félegyházi fiatalok nagyot küzdve az első félidő végéig tartották a lépést ellenfelükkel és hosszútávra nézve bíztató játékkal maradtak alul 25-32-re.

Részletek
Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2020. március 1. 11:00

Slágermérkőzéssel folytatódott a női futsal első osztályú felnőtt bajnokság, amelynek keretében a DEAC hazai pályán fogadta az Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza FC csapatát. Az alapszakaszbeli rangadó valódi háromesélyes csatának ígérkezett, amire a felek sem cáfoltak rá.

Részletek
Győzelmi sorozatban a félegyházi futsalcsapat

Győzelmi sorozatban a félegyházi futsalcsapat

2020. március 1. 09:00

Ellenkező előjelekkel várhatta a február 29-i összecsapást az Astra Car-Bay Kiskunfélegyháza FC és a DEAC a leány első osztályú U17-es futsal bajnokságban. A félegyházi együttes legutóbbi két találkozóját megnyerve győzelmi sorozatot épített, míg a DEAC a legutóbbi négy mérkőzését elveszítette. A két csapatot a jelentős pontkülönbség ellenére mindössze egy hely választotta el egymástól a táblázaton. A forma, valamint a fejlődés alapján nagyot fordult a világ a két együttes háza táján. Első szezonbeli összecsapásukat még könnyedén 5-1-re nyerte a DEAC, azóta viszont az Astra visszavágott és most is esélyesnek számított.

Részletek
Visszavágtak az őszi vereségért

Visszavágtak az őszi vereségért

2020. február 29. 17:10

Az alsóházbeli D-V SE Csávoly csapata várt a Félegyházi KSC gárdájára a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 15. fordulójában. Az FKSC nyolcadikként a középmezőnyhöz való felzárkózás reményében lépett pályára, a Csávoly pedig meglepetést szeretett volna okozni. A mérkőzés nem várt eredményt hozott.

Részletek
Meglepetésvereséget szenvedett el a KHTK

Meglepetésvereséget szenvedett el a KHTK

2020. február 29. 16:30

A tavaszi második fordulóval folytatódott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK a Kiskunhalas csapatát fogadta a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban. A tavaszi szezont egyik együttes sem kezdte jól. A Halas hazai pályán kapott ki a Kerekegyházától, míg a KHTK a Soltvadkert otthonában játszott döntetlent. Javítaniuk végül a halasiaknak sikerült.

Részletek
Jól szerepelt itthon az U11-es fiú kézilabdacsapat

Jól szerepelt itthon az U11-es fiú kézilabdacsapat

2020. február 29. 15:20

Bő kéthónapos szünetet követően folytatódott a fiú U11-es gyermekbajnokság, amelynek D csoportjának küzdelmeit február 29-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban bonyolították le. A házigazda P&P Kiskunfélegyházi HTK mellett a Kiskunhalasi UKSC, a Kecskeméti Junior SN, a Tisza Volán SC I., a Tisza Volán SC II., az FKSE-Algyő, valamint a Deszk fiataljai csaptak össze. Minden csapat két mérkőzést játszott a forduló során.

Részletek
Országos amatőr versenyen ragadtak nyilat a dartsosok

Országos amatőr versenyen ragadtak nyilat a dartsosok

2020. február 26. 09:00

Országos amatőr versenyt rendeztek Érden február 15-én és 16-án, amelyen több mint ezer férfi nevező és mintegy 60 női dartsos méretette meg magát. A félegyházi alakulatot Horváth Zsolt, Horváth Tibor, Mészáros József, Pecz István, Tóth Róbert, Valkovics István és nem utolsó sorban Vincze Katalin alkotta.

Részletek