Ismét összegyűltek az íjászok a reptéren

Ismét összegyűltek az íjászok a reptéren

2023. május 24. 17:00

Idén is a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály rendezte a „Sólyompróbák Versenysorozat” negyedik fordulóját, a döntőt. Május 21-én, vasárnap reggeltől majdnem több mint 100 íjász mérte össze tudását, hogy megszerezzék a versenysorozat fődíját, az arany sólyom trófeát és a vele járó „Sólyompróbák Bajnoka” címet. Szerencsénkre az idő is velünk volt, így ki tudtuk magunkból hozni a legjobbat.

Részletek
Kiskunfélegyháza a vármegye bajnoka

Kiskunfélegyháza a vármegye bajnoka

2023. május 23. 12:00

Ismét bajnok a Kiskunfélegyháza vármegyei I. osztályú labdarúgócsapata. Három fordulóval a bajnokság vége előtt már olyan előnyre tett szert, amit már az utána következő csapat a Jánoshalma nem tudott behozni, így ünnepelhetnek a játékosok, vezetők és a szurkolók is.

Részletek
Az ultrafutás, avagy a határok feszegetése

Az ultrafutás, avagy a határok feszegetése

2023. május 25. 08:00

Az emberi elme és test mindig is vonzódott a határok feszegetéséhez és az új kihívások meghódításához. Az ultramaraton, a hosszútávú futás egyik szélsőséges formája, amelyben a versenyzők a hagyományos maratontáv helyett olykor több száz kilométert tesznek meg. Ez a sportág az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé vált, és a legtöbb ember kíváncsi arra, mi hajtja ezeket a kőkemény sportolókat az ilyen extrém kihívások felé. Herédi-Szabó Péter ultrafutó erről a világról mesélt.

Részletek
Felnőtt magyar bajnoki cím, hazai és nemzetközi sikerek

Felnőtt magyar bajnoki cím, hazai és nemzetközi sikerek

2023. május 15. 12:00

Csepelen rendezték az idei birkózó Felnőtt Országos Bajnokságot, ahol a szabadfogású 70 kg-os súlycsoportban Molnos Norbert nagyon magabiztosan győzte le minden ellenfelét, ezzel magyar bajnoki címet szerzett. A korondi nevelésű fiatalember a sportolás mellett tanítja is a fiatalokat a birkózás tudományára. Ugyanebben a kategóriában Biblia Róbert először vehetett részt felnőtt OB-n, mert még alig múlt 17 éves, de máris a dobogó harmadik fokára állhatott. A szászrégeni fiú már harmadik éve a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia növendéke. A női 59 kg-osok között Tapodi Rebeka ötödik lett.

Részletek
Közgyűlést tartott a Kiskun Vízi és Szabadidő SE

Közgyűlést tartott a Kiskun Vízi és Szabadidő SE

2023. május 14. 18:45

Május 13-án, szombaton megtartotta éves közgyűlését a Kiskun Vízi és Szabadidő SE. Az eseményen  Sebők János elnök értékelte a 2022-es évet az eredmények tükrében. Megállapította, hogy az egyesület sportolói a már megszokott szorgalmas és eredményes munkájuknak köszönhetően igen jól szerepeltek és sok érmet nyertek. Az egyesület létszáma növekedett, de várjuk azokat a kiskunfélegyházi egykori úszókat, akik belépnének az egyesületbe és újra folytatnák sportolói tevékenységüket.

Részletek