Mikulás erőemelő kupát rendeztek a városban – frissítve

Mikulás erőemelő kupát rendeztek a városban – frissítve

2023. december 2. 18:00

Erőemelő kupát rendeztek a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium sportcsarnokában december 2-án. Az egész napos eseményen 461 versenyző indult. Ebből a legfiatalabb 14, a legidősebb pedig 81 éves volt. A megjelenteket Csányi József polgármester köszöntötte. A verseny részleteiről Patyi Zoltán szervező számolt be.

Részletek
Őszi Koppány eredmények

Őszi Koppány eredmények

2023. november 30. 15:00

Tiszaföldváron versenyeztek az Aranyhegy Íjászok által szervezett történelmi íjászversenyen a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sportegyesület tagjai, október 14-én. Az eseményt az Életfa-ligetben tartották 15 célon, 2 körben.

Részletek
Éremhalmozó félegyházi karatékák

Éremhalmozó félegyházi karatékák

2023. november 26. 16:00

Győrben, a Dana Cup Nyílt Nemzetközi Knock Down Kyokushin Karateversenyen vettek részt a Kiskunfélegyházi Kyokushin Kumite SE versenyzői, november 25-én. A megmérettetésen 10 ország (Svájc, Románia, Szlovákia, Németország, Japán, Spanyolország, Hollandia, Ausztria, Ukrajna, Magyarország) 281 indulója vett részt. Szervezetük 18 versenyzővel és 11 bíróval képviseltette magát a nyílt Európa-kupán. Sensei Kurucz László 3 danos mester a közösségi oldalán közzétett posztban kiválónak értékelte a versenyszezont, ráadásul a félegyháziak elnyerték a legjobb bírói csapat díját.

Részletek
Magyarország–Anglia: 6 – 3

Magyarország–Anglia: 6 – 3

2023. november 25. 06:00

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad meccsét” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, amelyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzedelmeskedett, 6 – 3 arányban. A diadal történelmi jelentőségű volt, hiszen az angol futball addigi 90 éve alatt először fordult elő, hogy egy kontinensről érkezett válogatott saját otthonában győzze le Angliát.

Részletek
Csapatbajnokságon jártak a félegyházi karatékák

Csapatbajnokságon jártak a félegyházi karatékák

2023. november 21. 17:30

November 18-án, szombaton, Jászberényben rendezték meg a DREAM CUP WORLD elnevezésű karateversenyt. A családias, barátságos hangulatú eseményen – amelyet a budapesti Stabilitás Sport Klub szervezett – három csapattal vett részt a Kiskunfélegyházi Kyokushin Kumite SE. A versenyzők és a felkészítő edzők méltán lehetnek büszkék magukra. A tornán először mozgássérült sportolók mutatkoztak be, ezután pedig a kyokushin karatékái léptek a tatamira – számolt be közösségi oldalán Sensei Kurucz László, 3 danos mester.

Részletek
Kislányok mattolták a királyt

Kislányok mattolták a királyt

2023. november 21. 19:00

Mind a hét mérkőzését megnyerte az alsós lány kategóriában és összetettben lett első Pengő Blanka, a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola 2.a osztályos tanulója a négy iskola közötti sakkverseny-sorozat első állomásán, Kunszálláson.

Részletek
Anna, az egri hős

Anna, az egri hős

2023. november 21. 15:05

Regionális válogatott országos versenyt rendeztek november 18-án és 19-én Eger városában. Az eseményen a válogatott uszonyosúszók régiós csapatokba szerveződve küzdöttek meg egymással a "Régiós vándorserlegért".

Részletek