Értékes pontot szerzett a Félegyházi KSC

Értékes pontot szerzett a Félegyházi KSC

2019. október 27. 17:30

A nyolcadik és a hatodik helyezett csapott össze a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban. A Félegyházi Kézilabda SC a Kecskeméti FS DSE I. együttesét látta vendégül a Constantinum Sportcentrumban október 27-én. Az utolsó pillanatig izgalmas találkozón többgólos hátrányból állt fel az FKSC és a győzelemért is támadhatott, végül azonban 34-34-es döntetlennel zárta a mérkőzést. Az FKSC a sírból mentette meg az egyik pontot.

Részletek
Megkezdte a felzárkózást a KHTK II.

Megkezdte a felzárkózást a KHTK II.

2019. október 27. 16:30

Egyre jobb formába lendül a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. Az együttes zsinórban a harmadik mérkőzésén győzött 2-0-ra október 27-én. Ezúttal a Lakiteleki TE volt a szenvedő fél a 10. játéknapon.

Részletek
Győzelmi sorozatban a KKC

Győzelmi sorozatban a KKC

2019. október 27. 14:00

Két győzelemmel a háta mögött az utolsó helyezett Gyulai Color KE csapatát fogadta a Kiskunfélegyházi KC az NB II. keleti csoportjának 4. fordulójában. A kosárlabda mérkőzést ezúttal a Constantinum Sportcentrumban rendezték meg. A KKC fölényes, 124-69-es győzelmet aratott, így átmenetileg fellépett a negyedik helyre a tabellán.

Részletek
Hazai győzelem a Félegyházi ASI ellen

Hazai győzelem a Félegyházi ASI ellen

2019. október 27. 12:00

A 6. fordulót rendezték meg a férfi extraligában, aminek október 26-i játéknapján a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Mosonmagyaróvári TE 1904 otthonában vendégszerepelt. Mindkét együttesre ráfért volna a győzelem, ez végül a hazaiaknak sikerült.

Részletek
Hatgólos döntetlen Böszörményben

Hatgólos döntetlen Böszörményben

2019. október 27. 09:00

A két csapat történelme alapján rangadónak számított a Hajdúböszörményi TE és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls összecsapása, hiszen a legutóbbi bajnoki döntőt is e két együttes játszotta a női futsal felnőtt első osztályban. Az átalakuló erőviszonyoknak köszönhetően a címvédő böszörményiek még nyeretlenül álltak a bajnokságban, míg az Astra legutóbbi három mérkőzésén egyaránt győzni tudott. A találkozó végül 3-3-as döntetlennel ért véget.

Részletek
Hosszabbításban dőlt el a rangadó

Hosszabbításban dőlt el a rangadó

2019. október 26. 17:50

Izgalmas végjáték után a Jánoshalmi FC szerezte meg a győzelmet Kiskunfélegyházán a KHTK ellen a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján. A listavezető vendégek kerültek először előnybe, de a KHTK gyorsan kiegyenlített (1-1). A hosszabbítás legvégén végül ismét a jánoshalmiak örülhettek, akik az utolsó utáni pillanatban érték el a győztes gólt (1-2).

Részletek
Szoros mérkőzéssel kezdett az FTSI leány serdülő kosárcsapata

Szoros mérkőzéssel kezdett az FTSI leány serdülő kosárcsapata

2019. október 28. 15:00

A dél-keleti régió regionális leány serdülő bajnokságának alapszakaszbeli első fordulóját rendezték meg október 26-án a Constantinum Sportcentrumban. Az FTSI ellenfele a Kecskeméti KA/B, illetve a Szolnoki SC/B volt ezen a játéknapon. A Kecskemét ellen nagyot küzdött az FTSI csapata és csupán a véghajrában maradt alul. A Szolnok ellen az előző küzdelemtől megfáradtan veszített az együttes. A játékban akadtak pozitívumok, így sok szép eredmény várhat még Fekete- Seres Ildikó és Bokányi Rita edzők csapatára a szezonban.

Részletek
Letörné a Bikák szarvát a Hajdúböszörmény

Letörné a Bikák szarvát a Hajdúböszörmény

2019. október 26. 09:00

Az alapszakasz első körének utolsó fordulóját rendezik a női NB I-ben. Közülük kiemelkedik a HTE-Astra csúcsderbi, de borzasztó nehéz megtippelni milyen eredmény születik a Miskolci Vénusz szekszárdi vendégjátékán. Kötelező siker előtt áll a DEAC és a TFSE.

Részletek
Országos bajnok a PG súlylökő csapata

Országos bajnok a PG súlylökő csapata

2019. október 24. 14:30

Október 20-án rendezték meg Kecskeméten a 2019/2020. tanévi Diákolimpia Atlétika-Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság országos döntőjét, amin a megyei döntő megnyerése után a PG csapata is részt vett súlylökés kategóriában, egyúttal elnyerték az V-VI. korcsoport fiú súlylökés kategória országos bajnoki címét is, 13,2175 m-es átlaggal.

Részletek