Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt

2021. március 21. 09:00

Első alkalommal játszott a Honvéd Sporttelep első pályáján idén a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata, amely a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjában a Tiszaalpári SE-t fogadta. A játék képe alapján a KHTK II. megérdemelten nyert és visszavette a vezetést a bajnokság élén.

Részletek
Egy lépésre az országos „B” döntőtől

Egy lépésre az országos „B” döntőtől

2021. március 23. 09:00

Mindhárom mérkőzését megnyerte az országos alsóház főtáblájának fiú serdülő korosztályában a Félegyházi TSI csapata, így ezzel a teljesítménnyel közel került az országos „B” döntőhöz. Simon Zoltán vezetőedző csapata az 5. fordulóban a Szerencsi Darazsakat, a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémiát és a SZEDEÁK gárdáját múlta felül. Ezzel az ország legjobb 20 együttese között van és olyan eredményt ért el, amire előzetesen kevesen gondoltak. A sikerért nagy elismerés illeti a játékosokat és mindenkit, aki segítette a csapatot céljai elérésében – mondta el értékelésében Simon Zoltán vezetőedző.

Részletek
Nyerő szériában a lánycsapat

Nyerő szériában a lánycsapat

2021. március 20. 18:00

Idei negyedik mérkőzését is megnyerte a nagypályás labdarúgó-bajnokság leány U19-es korosztályának délkeleti csoportjában az Astra-HFC Kiskunfélegyháza. Az együttes ezúttal a Kecskeméti LC KTE SI csapatát győzte le 5-2-re a Honvéd Sporttelep hátsó pályáján. Sikerével megerősítette második helyét a bajnokságban és továbbra is jó formának örvend a félegyházi játékosokkal felálló lánycsapat.

Részletek
Elhunyt Dick Hoyt

Elhunyt Dick Hoyt

2021. március 19. 17:00

Március 17-én egy nagy úttörő távozott. Meghalt Dick Hoyt, aki 1130 versenyt, közte 72 maratonit és 6 ironmant teljesített együtt súlyosan mozgássérült, saját testébe zárt fiával. Az 1130-ból 227 triatlonverseny volt. Az Ironman 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és egy maratoni futás (42.2 km). Az úszáson egy csónakban húzta maga után fiát, a bringát egy speciális kerékpárral teljesítette, amelyen Rick előtte helyezkedett el, a futáson pedig a képeken is látható futókocsit tolta. Ez egyszer is emberfeletti teljesítmény lenne, ő évtizedekig csinálta.

Részletek
Érmes helyezés a ligadöntőben

Érmes helyezés a ligadöntőben

2021. március 17. 09:00

Újabb kiemelkedő hétvégét zárt a dartsosként versenyző félegyházi Tóth Róbert. Március 13-án a Steel Nemzeti Bajnokság soros fordulójában mérettette meg magát, illetve március 14-én a 2020-as év darts ligadöntőjén is nyilakat ragadott. Utóbbi tornán bronzérmet szerzett.

Részletek
Az első félidő hajrája döntött

Az első félidő hajrája döntött

2021. március 13. 18:20

A jó formának örvendő Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata ezúttal is Kecskeméten, a műkertvárosi sportcentrumban fogadta ellenfelét. Március 13-án a Lajosmizsei VLC gárdájával csapott össze a megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában.

Részletek
Egy félidőn át tartotta magát a Vasutas SK

Egy félidőn át tartotta magát a Vasutas SK

2021. március 13. 18:00

Az előző heti KHTK II. elleni bajnokit követően ezúttal sem várt könnyű feladat a Kiskunfélegyházi Vasutas SK csapatára, amely az élmezőnyhöz tartozó SC Hírös-Ép Egyesülettel találkozott március 13-án.

Részletek
Tíz emberrel is könnyedén nyertek

Tíz emberrel is könnyedén nyertek

2021. március 13. 13:40

A Szolnok elleni rangadót követően ismét hazai pályán játszott az Astra-HFC Kiskunfélegyháza csapata a Leány U-19 délkeleti csoportjában. Ezúttal a szegedi Szent Mihály együttese volt az ellenfél. A korán ember és gólhátrányba kerülő Astra fölényesen nyert 8-1-re.

Részletek
Fölényesen nyertek a pécsiek

Fölényesen nyertek a pécsiek

2021. március 11. 09:00

A bajnokságot holtversenyben vezető Pécsi TE PEAC csapatával találkozott a Félegyházi ASI a felnőtt férfi asztalitenisz Extraligában. Az esélyesebb pécsiek hozták a papírformát, és könnyed győzelmet arattak.

Részletek