Hirdetés
Kunszentmártonon ragadtak nyilat a dartsosok

Kunszentmártonon ragadtak nyilat a dartsosok

2020. február 3. 15:00

Jubileumi 10. kunszentmártoni dartsversenyre utaztak el a Félegyházi D. C. játékosai február elsején. A nevezési lista alapján nem számítottak könnyű versenyre, ugyanis az ország három legjobb játékosa is dobóvonal mögé állt (Lakatos Gergely, Kovács Patrik, Balló Sándor). A félegyházi különítmény Horváth Zsolt, Horváth Tibor, Pecz István, Valkovics István és a Tóth Róbert alkotta csapat nem ijedt meg a feladattól, így mindenki sikeresen vette a csoportküzdelmeket.

Részletek
Szabadfogású birkózóverseny Tokodon

Szabadfogású birkózóverseny Tokodon

2020. február 3. 11:00

Tokodon rendezték az első serdülő válogató versenyt az idén, ahol a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői a szabadfogású küzdelmekben mérettették meg magukat. A 230 versenyzőt felvonultató rendezvényen a lányok szerepeltek sikeresebben. A 62 kg-osok között Kiss Viktória szép győzelmeket szerezve döntőbe jutott, de ott sajnos alulmaradt, így ezüstérmet nyert. Ezzel Viki meghívást kapott a válogatott keretbe. Tapodi Rebeka és Tapodi Zsófia a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Kiss Henrietta negyedik lett, ezzel a félegyháziak csapatban a harmadik helyen végeztek. Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András és Polyák Dániel.

Részletek
Futsal évértékelő Dombó Jánossal

Futsal évértékelő Dombó Jánossal

2020. február 4. 09:30

Dombó János csapata magabiztosan vághatott neki a 2019-es esztendőnek, hiszen az előző évben csak egy hajszállal, rosszabb gólkülönbséggel maradt le az Európa-bajnokságról. A válogatott az ősszel négy mérkőzéséből négyet megnyert és már a következő selejtezősorozatra tekint.

Részletek
Kupadöntőbe jutott az Astra

Kupadöntőbe jutott az Astra

2020. február 3. 10:00

Nyolcadik alkalommal harcolta ki a Final Fourt, így megvédheti címét a női futsal Magyar Kupában az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A négyes döntőhöz a Hajdúböszörmény együttesén átvezetett az út. Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született, az Üllőn megrendezett február 2-i visszavágón az Astra 4-0-ra győzött. Emellett az is eldőlt, hogy a Budaörs, illetve a Szekszárd is ott lesz a fináléban. A negyedik résztvevő csapat a Tolna-DEAC párharcból kerül ki.

Részletek
Idegenben nyertek a junior kosarasok

Idegenben nyertek a junior kosarasok

2020. február 3. 14:00

Megszerezték idei első győzelmüket az FTSI U18-as junior fiú kosarasai a regionális korosztályos bajnokságban. A félegyházi együttes Szentesen nyert 79-59-re. Vladimir Vujadinovic edző értékelésében elsősorban a csapatmunkát emelte ki. Támadásban mindenki szerzett pontot, míg a védekezés egységesen működött.

Részletek
Nyert az éllovas a félegyházi futsalosok ellen

Nyert az éllovas a félegyházi futsalosok ellen

2020. február 2. 19:50

Két együttes emelkedik ki a korosztályos U17-es leány futsal első osztályú bajnokságból. A Tolna-Mözs illetve a Szekszárdi UFC fut versenyt a bajnoki címért. Utóbbi egyedüliként még veretlen és vesztett pontok tekintetében vezeti a bajnokságot. Ennek fényében mondhatni a legerősebb ellenfélhez látogatott az Astra Kiskunfélegyházi Bulls félegyházi játékosokkal szereplő csapata.

Részletek
Orosházán nyert a sakkcsapat

Orosházán nyert a sakkcsapat

2020. február 2. 18:40

Jól szerepeltek az 5. forduló keretében a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjában. Február 2-án az Orosházi SE otthonában ültek asztalhoz, ahol 7 – 5-ös győzelmet értek el. Az első négy táblán remi született. Az ötödik táblán Kemény Csaba nyerni tudott, csakúgy, mint az alsóbb táblákon Kelemen Sándor és Hideg István Benjámin. A Hideg testvérek összesen két döntetlent és egy sikert értek el, így sokat tettek a félegyházi csapat győzelméért. Az együttes a tabellán is megelőzte az orosháziakat és immár a 8. helyen áll a bajnokságban 24 ponttal.

Részletek
Mezőberényi siker asztaliteniszben

Mezőberényi siker asztaliteniszben

2020. február 2. 15:30

A 12. fordulóval folytatódott a felnőtt férfi extraliga, amelynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola csapata Mezőberénybe utazott. A házigazdákkal ősszel már találkoztak a félegyháziak, akkor mezőberényi siker született. A tabellán elfoglalt helyezés is hazai győzelmet vetített előre.

Részletek
Kerekegyházi sikerrel kezdődött a „Csiki” emléktorna-sorozat

Kerekegyházi sikerrel kezdődött a „Csiki” emléktorna-sorozat

2020. február 3. 18:00

Amint arról már beszámoltunk idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Csikós József „Csiki” emléktornát, amivel az egykori labdarúgó kapus előtt tisztelegnek a sportbarátok. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya és a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) által szervezett tornasorozaton az egyesület minden utánpótláscsapata részt vesz, több vendégegyüttessel. Elsőként az U19-es korosztályú labdarúgók mérték össze tudásukat február 2-án a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében.

Részletek
VIII. Csiki emléktorna

VIII. Csiki emléktorna

2020. február 1. 12:00

Nyolcadik alkalommal rendezik meg azt az emléktornát, amellyel az egykori labdarúgó, Csikós József „Csiki” előtt tisztelegnek a sportbarátok. A Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya és a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) által szervezett tornasorozaton az egyesület minden utánpótláscsapata részt vesz, több vendégegyüttessel. A versenynek a Mezgé tornaterme ad otthont. Február 2-án, vasárnap az U19-esek mérik össze erejüket, február 8-án, szombaton az U16, 9-én, vasárnap az U11, február 16-án, vasárnap az U14, 22-én, az U12, 23-án, vasárnap 9 órakor az U7, 13 órakor pedig az U9 lép pályára. Minden szurkolót, sportbarátot és érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényekre.

Részletek