Szimultán versennyel népszerűsítik a sakkot

Szimultán versennyel népszerűsítik a sakkot

2014. június 1. 12:34

Sakk Szimultán versenyt rendez június 5-én a Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya a Darvas József Általános Iskolában, melyen az NBII-es csapat él-táblása, Karsai István ellen mérhetik össze az érdeklődők tudásukat.

Részletek
Nem dőlt el a bajnoki cím sorsa

Nem dőlt el a bajnoki cím sorsa

2014. május 31. 19:21

Megszakadt a Kiskunfélegyházi HTK győzelmi-sorozata a megyei I. osztályú bajnokság utolsó előtti fordulójában. A bajnoki éllovas félegyháziak a kalocsai csapattal szemben veszítettek váratlanul pontokat, amivel nyílttá tették a bajnoki véghajrát. Előnyük ugyanis egy pontra olvadt a második helyezett Híd SC-vel szemben. A végig szervezetten játszó kalocsaiak rászolgáltak az egy pontra.

Részletek
Minden mérkőzését megnyerte a teniszcsapat

Minden mérkőzését megnyerte a teniszcsapat

2014. május 31. 12:44

Tovább folytatta menetelését az Országos Csapatbajnokság másodosztályában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A félegyháziak május 25-én Gyulán győztek 6-3-ra, május 31-én pedig az Orosházát múlták felül hazai pályán 6-3-ra.

Részletek
Befejeződött a vízilabda bajnokság

Befejeződött a vízilabda bajnokság

2014. május 31. 12:37

Május 31-én zárult le a serdülő korosztály Vidék Bajnoksága, melynek utolsó fordulóját a félegyházi strandon bonyolították le. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület az utolsó körben egy győzelmet szerzett, valamint egy elmaradt találkozóját is megnyerte. Ezzel a félegyháziak csoportjukban az ötödik helyen végeztek.

Részletek
Egy kosáron múlt a döntő

Egy kosáron múlt a döntő

2014. május 29. 18:59

Békésen rendezték meg május 29-én a III. korcsoportos fiú kosarasok országos elődöntőjét. Az elődöntőben három megye bajnoka, a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium és Általános Iskola, a miskolci Jókai Mór Református Általános Iskola, a debreceni Református Kollégium Általános Iskolája, valamint Bács-Kiskun megye ezüstérmese, a kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola csapata mérte össze erejét. A tornát végül a házigazda békésiek nyerték meg, a félegyháziak a harmadik helyen zártak.

Részletek

Az V. Kollégiumi Diákolimpiát rendezik meg a hétvégén

2014. május 29. 12:03

Május 30-a és június elseje között immár az V. Kollégiumi Diákolimpiának ad otthont Kiskunfélegyháza. A rendezvény hivatalos megnyitóját május 30-án a félegyházi sportcsarnokban tartják meg. Ezt követően a diákok több sportágban mérik össze erejüket, tudásukat.

Részletek