Gólarány dönthet a bajnoki címről?

Gólarány dönthet a bajnoki címről?

2014. április 28. 12:22

Pontszámban beérte a listavezető Híd SC csapatát a Kiskunfélegyházi HTK. A Híd SC április 27-én Tompára látogatott. Fütyü Illés tanítványai /Tompa SE/ fordulatos mérkőzésen, az utolsó percben szerzett góllal verték meg 3-2-re a bajnoki éllovast, így nyílttá tették a szezon végét. A megyei I. osztályú bajnokságot jelenleg 61 ponttal a Híd SC vezeti. A Kiskunfélegyházi HTK ugyancsak 61 ponttal, rosszabb gólkülönbséggel a második helyen áll.

Részletek
Utolsó helyen végzett a sakkcsapat

Utolsó helyen végzett a sakkcsapat

2014. április 28. 11:49

Gyulán fejezte be a bajnokságot az NBII Tóth László csoportjában szereplő Félegyháza- Csongrád sakkcsapata. A félegyháziaknak a forduló előtt csak matematikai esélyük volt arra, hogy elkerüljenek az utolsó helyről. Az együttes az utolsó játéknapon mindössze négy pontot szerzett és 11 ponttal maradt el az utolsó előtti Röszke mögött.

Részletek
Gyomaendrődön jártak a Koppányíjászok

Gyomaendrődön jártak a Koppányíjászok

2014. április 28. 10:34

Április 27-én, vasárnap a Kőrösmenti Íjfeszítő Egylet szervezett örömíjász versenyt Gyomaendrődön. Szerencsére az idő kegyes volt, valamint Kőrösmentiek már bizonyították, hogy rangos, jó versenyt szerveznek. Ennek eredményekét összegyűlt a történelmi íjászok apraja-nagyja.

Részletek
Bajnoki címet szerzett a Kiskunfélegyházi HTK II.

Bajnoki címet szerzett a Kiskunfélegyházi HTK II.

2014. április 27. 23:45

Négy fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert és bajnok lett a megyei III. osztály keleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. A félegyháziak április 27-én, a bajnokság 22. fordulójában a Szanki OBSE-t múlták felül. A fordulatos találkozón kétgólos hátrányból fordítottak, így hazai pályán szerezték meg a bajnoki címet.

Részletek
Fontos asztalitenisz-siker Budaörsön

Fontos asztalitenisz-siker Budaörsön

2014. április 27. 23:35

8-2-re győzött, így értékes kettő pontot szerzett Budaörsön a férfi Extra Liga április 26-i fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes zsinórban két győzelmet aratott, hiszen a játékosok legutóbb Gödöllőn is győzni tudtak. Ezzel a két sikerrel a FASI feljebb zárkózott a bajnoki táblázaton.

Részletek
Tét nélküli mérkőzésen kapott ki az Astra

Tét nélküli mérkőzésen kapott ki az Astra

2014. április 27. 20:40

A női futsal NBI idei bajnokaként lépett pályára a félegyházi sportcsarnokban április 27-én az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra ellenfele a felső ági rájátszás 6. fordulójában a már szinte biztos ezüstérmesnek tekinthető Rába ETO volt. Az első két helyezett összecsapása végig izgalmasan alakult, melynek végén ezúttal a győriek örülhettek.

Részletek
Profikkal bunyózhattak a félegyházi gyerekek

Profikkal bunyózhattak a félegyházi gyerekek

2014. április 27. 17:27

Profi bokszolók várták a gyerekeket április 25-én a városi sportcsarnokban. Bedák Zsolt Európa- és Erdei Zsolt világbajnok a Félegyházi Ökölvívó Tehetséggondozó Alapítvány és a Jövő Bajnokai Egyesület meghívására érkezett egy bemutatóra. A zsúfolásig telt csarnokban előbb a helyi versenyzők tartottak bemutatót. Ezt követően a vendégeket ismerhették meg a fiatalok. Erdei és Bedák nem csak beszélt a ringben, hanem lehetőséget biztosítottak mindenkinek egy ütésváltásra is. A fiúk és lányok eleinte félve közelítettek a szorítóhoz, egy óra múlva viszont már alig lehetett véget vetni az eseménynek.

Részletek
Eredményes hétvégi kosárszereplés

Eredményes hétvégi kosárszereplés

2014. április 27. 10:04

Három Jövő Bajnokai DSE csapat is szép eredményeket ért el a hétvégén. Az U-11-es, kenguru csoportban szereplő lányok mindkét mérkőzésüket megnyerték, míg a fiúk ugyancsak két sikert aratva elsők lettek az alsóági bajnokságban. A serdülőbajnokság eközben Kecelen folytatódott, ahol a Jövő Bajnokai újabb két győzelmet arattak.

Részletek
Egy félidőig élt a „Vasutas-remény”

Egy félidőig élt a „Vasutas-remény”

2014. április 27. 09:46

A Tiszaalpár együttesét látta vendégül április 26-án, a megyei II. osztály 22. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A gyenge formában lévő félegyháziak részéről bravúrnak számított volna a pontszerzés, amire az első félidőben esélyük is adódott, de a vendégek a második félidőben végül megfordították az állást. A Vasutas újabb vereségével továbbra is sereghajtó a bajnokságban.

Részletek
Gólarányt javított a Kiskunfélegyházi HTK

Gólarányt javított a Kiskunfélegyházi HTK

2014. április 26. 19:58

Magabiztosan játszva, hét gólt rúgva ütötte ki ellenfelét a megyei I. osztály 24. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnoki címre is esélyes félegyháziak ezúttal a Harta csapatát múlták felül. A KHTK pontszámban, ha időlegesen is, de beérte az első helyen álló Híd SC gárdáját.

Részletek