Lakossági barnakőszén igényfelmérés

Lakossági barnakőszén igényfelmérés

2022. szeptember 20. 12:00

A háború és a bevezetett gazdasági szankciók következtében drasztikusan megemelkedett energiaárak mellett a Kormány célja továbbra is az, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag, például barnakőszén. Ennek érdekében az önkormányzaton keresztül felmérés indul, hogy a településen hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Részletek
Tűzifaprogram a magyar családok részére

Tűzifaprogram a magyar családok részére

2022. szeptember 21. 12:00

Az orosz-ukrán háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválság alakult ki Európában. A Tűzifaprogram célja, hogy a tűzifával még nem rendelkező magyar családok számára az idei téli energiaszükségletet biztosítsa és kiszolgálja a lakossági igényeket. A kezdeményezést nem szociális szempontból, hanem az energia-veszélyhelyzet megoldása érdekben indította el a kormány, amelynek keretében az állami erdőgazdaságoknál megtermelt tűzifa egységesen maximált áron vásárolható meg, háztartásonként legfeljebb 10 erdei köbméter mennyiségben. Ezen felül az erdőgazdaságok továbbra is biztosítják a rőzsegyűjtés lehetőségét, ami a rászoruló családoknak jelenthet segítséget.

Részletek
Karbantartás miatt nem lesz meleg víz

Karbantartás miatt nem lesz meleg víz

2022. szeptember 9. 13:00

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja fogyasztóit, hogy nem lesz melegvíz-szolgáltatás a Darvas-téri fűtőműben végzendő gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt szeptember 14-én és 15-én, a távhőszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében.

Részletek
Konyhavezetőt keres az önkormányzat

Konyhavezetőt keres az önkormányzat

2022. augusztus 11. 12:45

Konyhavezető munkakör betöltésére munkavállalót keres a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal. A munkavégzés helye: Központi konyha, Kiskunfélegyháza, dr. Holló Lajos utca 16. Az állás azonnal betölthető.

Részletek