Leolvassák a melegvíz-mérőket

Leolvassák a melegvíz-mérőket

2023. június 21. 20:25

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztóit, hogy június 26-27-28-án, 15 és 18:30 között leolvassák a használati meglegvíz-mérőket a lépcsőházakban meghirdetett időpontokban. Pótleolvasásra június 27-28-29-én, 9 és 12 óra között lesz lehetőség. Kérik, hogy tegyék lehetővé a szolgáltató munkatársainak az ingatlanokba való bejutását.

Részletek
Földi szúnyogirtás lesz Kiskunfélegyházán

Földi szúnyogirtás lesz Kiskunfélegyházán

2023. június 22. 12:00

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy földi úton történő szúnyogirtás lesz a városban június 23-án, pénteken a napnyugta utáni órákban. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a munkát, akkor azt június 24-én vagy 25-én megismétlik ugyanebben az időben.

Részletek
Segítse Ön is a szúnyogok elleni védekezést!

Segítse Ön is a szúnyogok elleni védekezést!

2023. május 30. 14:00

A csípőszúnyogok lárvái vízben fejlődnek. Tévedés azt gondolni, hogy csak a tavak, folyók árterében szaporodnak a szúnyogok. Több gyakori szúnyogfaj lárvája a ház körüli kisebb-nagyobb vízgyülemekben, vizes edényekben fejlődik. Akár egy pohárnyi vízben is több száz szúnyog fejlődhet.

Részletek
Nyári szünidei étkeztetés

Nyári szünidei étkeztetés

2023. május 19. 15:00

Déli meleg főétkezést nyújt Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata június 16-ától 5 hónapos kortól 18 éves korig a szünidei gyermekétkeztetés keretében a nyári szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező, valamint a 106/2022. Korm. rendelet 3/A § alapján azon gyermekek, tanulók részére, aki menedékes, menedékesként elismerését kérő vagy az Ukrajnában állandó lakóhellyel rendelkező és 2022. február 24-én, vagy azt követően Ukrajnából érkező magyar állampolgár kiskorú gyerekek részére.

Részletek
Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

2023. május 18. 10:00

A Kiskunfélegyházi Vállalkozókat Támogató Közalapítvány nyilvános pályázatot hirdet Kiskunfélegyháza közigazgatási területén belüli székhellyel rendelkező egyéni vállalkozók, társas vállalkozások, mezőgazdasági gazdálkodók részére.

Részletek
Tájékoztatás mezőgazdasági összeírásról

Tájékoztatás mezőgazdasági összeírásról

2023. május 12. 17:00

Az adatfelvétel célja, hogy nyomon kövesse a 2020. évi Agrárcenzus óta a gazdaságok szerkezetében bekövetkezett változásokat, ezáltal megfelelő minőségű adatok álljanak rendelkezésre a gazdálkodók, illetve a hazai és európai uniós döntéshozók részére. A jó döntések előkészítéséhez pontos, megbízható, hiteles, és naprakész adatok szükségesek.

Részletek