Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

2023. szeptember 20. 14:00

Szeptember 25-én, hétfőn megnyitja első kiskunfélegyházi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics. Az új üzlet a Tesco Hipermarketben kap helyet, és a hagyományos elektronikai eszközökön túl olyan termékeket is árusít majd, mint a LEGO játékok, a kerti és barkácseszközök vagy az elektromos biciklik és rollerek.

Részletek
Új villamoshálózat épült az I. körzetben 

Új villamoshálózat épült az I. körzetben 

2023. szeptember 7. 16:00

Az MVM DÉMÁSZ Áramhálózati Kft. értesíti Kiskunfélegyháza lakosságát, hogy az I. körzet tanya 201. szám, 0312/2 helyrajzi számú ingatlanon – teljesítménybővítés miatt – 0,4 kV-os kisfogyasztói hálózatot létesített. Ennek üzembe helyezése szeptember 19-én, kedden lesz. Ezt követően a kis-, és középfeszültségű vezetékek és berendezések érintése tilos és életveszélyes!

Részletek
Pályázati felhívás orvostanhallgatók helyi ösztöndíj támogatására

Pályázati felhívás orvostanhallgatók helyi ösztöndíj támogatására

2023. szeptember 25. 14:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének Művelődési és Szociális Bizottsága az orvostanhallgatók helyi ösztöndíj támogatásáról szóló 28/2018.(X.29.) önkormányzati rendelet alapján pályázatot hirdet az egészségügyi felsőfokú szakképzési rendszer keretében nappali tagozaton általános orvos szakon tanulmányokat folytató hallgatók számára.

Részletek
Leolvassák a melegvíz-mérőket

Leolvassák a melegvíz-mérőket

2023. június 21. 20:25

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztóit, hogy június 26-27-28-án, 15 és 18:30 között leolvassák a használati meglegvíz-mérőket a lépcsőházakban meghirdetett időpontokban. Pótleolvasásra június 27-28-29-én, 9 és 12 óra között lesz lehetőség. Kérik, hogy tegyék lehetővé a szolgáltató munkatársainak az ingatlanokba való bejutását.

Részletek
Földi szúnyogirtás lesz Kiskunfélegyházán

Földi szúnyogirtás lesz Kiskunfélegyházán

2023. június 22. 12:00

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy földi úton történő szúnyogirtás lesz a városban június 23-án, pénteken a napnyugta utáni órákban. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a munkát, akkor azt június 24-én vagy 25-én megismétlik ugyanebben az időben.

Részletek
Segítse Ön is a szúnyogok elleni védekezést!

Segítse Ön is a szúnyogok elleni védekezést!

2023. május 30. 14:00

A csípőszúnyogok lárvái vízben fejlődnek. Tévedés azt gondolni, hogy csak a tavak, folyók árterében szaporodnak a szúnyogok. Több gyakori szúnyogfaj lárvája a ház körüli kisebb-nagyobb vízgyülemekben, vizes edényekben fejlődik. Akár egy pohárnyi vízben is több száz szúnyog fejlődhet.

Részletek
Nyári szünidei étkeztetés

Nyári szünidei étkeztetés

2023. május 19. 15:00

Déli meleg főétkezést nyújt Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata június 16-ától 5 hónapos kortól 18 éves korig a szünidei gyermekétkeztetés keretében a nyári szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező, valamint a 106/2022. Korm. rendelet 3/A § alapján azon gyermekek, tanulók részére, aki menedékes, menedékesként elismerését kérő vagy az Ukrajnában állandó lakóhellyel rendelkező és 2022. február 24-én, vagy azt követően Ukrajnából érkező magyar állampolgár kiskorú gyerekek részére.

Részletek