Konyhavezetőt keres az önkormányzat

Konyhavezetőt keres az önkormányzat

2022. augusztus 11. 12:45

Konyhavezető munkakör betöltésére munkavállalót keres a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal. A munkavégzés helye: Központi konyha, Kiskunfélegyháza, dr. Holló Lajos utca 16. Az állás azonnal betölthető.

Részletek
Növényvédelmi permetezés

Növényvédelmi permetezés

2022. július 4. 17:00

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy július 5-én, kedden – az időjárás és a rajzás figyelembevételével – elvégzik a közterületi díszfák növényvédelmi permetezését. Rossz idő esetén 6-án vagy 7-én pótolják az elmaradt munkát.

Részletek
Nyári szünidei étkeztetés

Nyári szünidei étkeztetés

2022. május 27. 08:00

Déli meleg főétkezést nyújt 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata június 16-ától szünidei gyermekétkeztetés keretében a nyári szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező, valamint a 106/2022. Korm. rendelet 3/A § alapján azon gyermekek, tanulók részére, aki menedékes, menedékesként elismerését kérő vagy az Ukrajnában állandó lakóhellyel rendelkező és 2022. február 24-én, vagy azt követően Ukrajnából érkező magyar állampolgár kiskorú gyerekek részére.

Részletek