Helyi hírek 2016. április 20. 11:30

Ezerszínű otthonok

Képgaléria
Ezerszínű otthonok
A jó idő beálltával sokan fognak hozzá lakásuk csinosításához, korszerűsítéséhez. Ilyenkor lehet a fűtésrendszer karbantartását elvégezni, és az elavult gépészetet lecserélni. Új színekkel vidámabbá tehetjük otthonunkat, vagy a régi megkopott csempék helyett új burkolatot rakhatunk fel. A téli estéken dédelgetett tervek megvalósítása nem kis feladat, melyhez összeállításunkkal szeretnénk segítséget nyújtani. Olyan félegyházi vállalkozásokat mutatunk be, ahol a szakértelem, a széles áruválaszték, és a versenyképes árak mellett a közös cél a vevők elégedettsége. Ezúttal az Izsáki úton lévő Otthon-kert barkács áruházat mutatjuk be.

A lakásfelújítások befejező szakaszát jelentik a festés, és tapétázás, amit ha csak önmagában elvégzünk, akkor is látványos eredményeket érhetünk el otthonunkban. Igazán pedig akkor vagyunk készen, ha végre a függönyök is a helyükre kerültek. A számunkra leginkább tetsző enteriör kialakításához széles választékban találunk festékeket és kiegészítőket Kiskunfélegyházán, az Izsáki úton lévő Otthon-kert barkács áruházban.

A külső hőszigetelő rendszerek, nemesvakolatok, lábazati vakolatok hangsúlyos részét képezik a lakásfelújításoknak, ugyanúgy, mint a belső festés, mázolás. A Festékcenter Kft. üzlete széles árupalettával áll a lakásfelújítók rendelkezésére, ötleteket és kéziszerszámokat is kínálva a megvalósításhoz.

Az Otthon-kert barkács áruház 2010 óta az Izsáki úton nagyobb alapterületen, jobban megközelíthető, több parkolóval rendelkező üzletben fogadja a vásárlókat.

Kínálatukban a kül- és beltéri festékek mellett megtalálhatók autózománcok, és ipari festékek is.

Homlokzatfestékek, beltéri falfestékek, de fára való festékek színre keverését is vállalják. Bagosi László, a Festékcenter Kft. ügyvezetője elmondta, hogy azon túl, hogy két-háromszáz előre kevert szín található meg a polcokon, további több tízezer színt tudnak előállítani.

Fő tevékenységük mellett a barkácsolás felé bővítenek, így kéziszerszámokat, csavarokat, a festéshez, karbantartáshoz szükséges eszközöket is megtalálják az üzletben a lakásfelújítók.

A Diego üzletlánc franchise tagjaként az emeleti részen az enteriőr kikalakításához találnak függönyöket, karnisokat, tapétákat, szőnyegeket, laminált padlókat nagy választékban. Ezzel teljes kiszolgálást tudnak adni a felújításokhoz a zsákos vakolatoktól kezdve a belső terek teljes kilakítására.

Az áruház kínálata ár-érték arányban kedvező, melyet ismert nagy cégek termékeivel a minőségre törekedve alakítanak ki. A színvonalas kiszolgálás részét képezi, hogy szakképzett munkatársaik foglalkoznak a vevőkkel, mert számukra fontos az elégedett vásárló.


K.G.

Fotó: Ficsór Zoltán




 

Kövessen minket a Facebookon is!