Módosított árfolyamgáttal mentenék a devizahiteleseket

2014. április 28. 06:23

Az árfolyamgát módosítása jelenthetné a megoldást a devizahitelesek problémáira – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója Azenpenzem.hu portál kérdésére a bank közgyűlését követő sajtótájékoztatón. Idén a várakozások szerint a fogyasztási és a lakáshitelek kihelyezése is nőni fog.

Részletek
Már lehet bringát kölcsönözni a Balatonnál

Már lehet bringát kölcsönözni a Balatonnál

2014. április 25. 07:51

Tizennégy ponton lehet felvenni és leadni, egy napra 2200 forintot kell fizetni érte. Az őszi próbaüzemet követően április 1-jén megkezdte a 2014-es szezont a Bakony és Balaton térség Rent a Bike kerékpárkölcsönző hálózata. Az október 31-ig tartó időszakban 11 település 14 pontján válthatnak két kerékre az érdeklődők, ahol a kerékpárok mellett az azokhoz szükséges tartozékokat is megkapják. A kölcsönzési pontok a térség fókuszterületein találhatók: Veszprém, Várpalota, Balatonkenese, Zirc, Nagyvázsony, Kislőd, Halimba, Somló, Tapolca, Nemesvámos.

Részletek

Pályázatfigyelő

2014. április 14. 10:34

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása az alábbi pályázati lehetőségekre hívja fel az érdeklődők figyelmét.

Részletek

Bárki, bárhol nyithat bankszámlát az EU-n belül

2014. április 13. 21:27

Ezentúl bárki nyithat alapszolgáltatást nyújtó bankszámlát, aki legálisan tartózkodik az Európai Unióban, és ehhez még bejelentett lakcímre sincs szükség: az erről szóló, az Európai Tanács és az Európai Parlament között született megállapodásról kedden szavaz a ház. A bankszámlák díjainak és feltételeinek áttekinthetőnek és más termékekkel összevethetőnek kell lenni azért, hogy az ügyfelek egyszerűen válthassanak egy jobb szolgáltatást nyújtó számlára.

Részletek
Világsztár olimpikonok Kecskemét főterén

Világsztár olimpikonok Kecskemét főterén

2014. április 11. 14:54

Martinek János kétszeres olimpiai ill. háromszoros világbajnok és Madaras Ádám kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok öttusázók különleges akcióra készülnek Kecskemét főterén 2014. április 15-én 17.00 órakor.

Részletek