Kimagasló Jogging tenisz eredmények Szentesről

Kimagasló Jogging tenisz eredmények Szentesről

2018. május 28. 11:30

Május 26-án rendezték meg Szentesen a Szentes Kupa Play&Stay Korosztályos Teniszversenyt, ahol 10 egyesület 30 sportolója vett részt. A kiskunfélegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub 5 igazolt utánpótlás tenisz versenyzői 1 arany, 3 ezüst és 1 bronzérmet szereztek. Külön öröm, hogy a kezdő versenyzők is több meccset nyerve szereztek érmes helyezést. A tenisznövendékek kiválóan szerepeltek a versenyen és eredményeikkel öregbíthették városunk hírnevét. Felkészítő edző: Rekedt Zoltán

Részletek
Rangadót veszített a KHTK

Rangadót veszített a KHTK

2018. május 28. 09:00

Távolabb került a dobogótól a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, amelynek utolsó előtti fordulójában a Jánoshalmi FC otthonában szenvedett 4-0-s vereséget. A jó formában lévő jánoshalmi együttes bebiztosította második helyét, Harnos Zoltán Dániel triplájával és Jeszenszky Roland góljával fölényesen nyert. A KHTK lecsúszott a dobogóról, az utolsó fordulót a negyedik helyről várhatja. A zárónapon, június 2-án, szombaton 17 órától a Kiskőrös LC-t fogadja, míg a harmadik pozícióban lévő Kecel FC épp a Jánoshalmával csap össze.

Részletek
Szép számban ültek asztalhoz a Városalapítók Kupán

Szép számban ültek asztalhoz a Városalapítók Kupán

2018. május 27. 12:00

A Városalapítók Hete programsorozathoz kapcsolódóan ezúttal is megrendezték a Városalapítók Kupa nemzetközi sakkversenyt, amelynek május 26-án a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthont. Két csoportban összesen 37 sakkozó mérte össze tudását, érkeztek játékosok a megye, sőt az országhatáron túlról is. A minősítő versenyt 6 ponttal Keresztes Richárd nyerte, az amatőrök között Rácz István László győzött. A Városalapítók Kupa idén is hozzájárult a sportbaráti kapcsolatok bővítéséhez, ápolásához – tette hozzá Seres László versenybíró.

Részletek
Ezüstérmes futsalcsapat

Ezüstérmes futsalcsapat

2018. május 27. 09:00

A Hajdúböszörményi TE nyerte a női futsal NB I. 2017/18-as kiírását. A bajnoki döntő negyedik összecsapásán egy góllal győzött az Astra-4IG Kiskunfélegyházi Bulls ellen. A három nyert mérkőzésig tartó párharc mindvégig szorosan alakult, az Astra az első találkozón jobbnak bizonyult, de ezt követően a Hajdúböszörmény hátrányból fordított, a negyedik mérkőzést 2-1-es előnyről várhatta. A sorsdöntő összecsapás egyetlen gólját a második félidő közepén Szekér Anita szerezte, amivel aranyéremhez segítette csapatát. A Hajdúböszörményi TE alapszakasz-győztesként megvédte címét, míg az Astra ezúttal ezüstérmesként zárt.

Részletek
Elcsentek egy pontot Félegyházáról

Elcsentek egy pontot Félegyházáról

2018. május 27. 13:40

Fordulatos, izgalmas és a második félidőben paprikás hangulatú mérkőzésen 2-2-es döntetlen született a Kiskunfélegyházi HTK II. – Hetényegyházi SC összecsapáson a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában. A vendég együttes a szünetben már két góllal vezetett, de Cseh Dániel duplájával a második félidőben egyenlített a KHTK II. Ezt követően a helyzetek alapján a győzelmet is megszerezhette volna a félegyházi együttes, de a lehetőségek kimaradtak. A pontosztozkodással szinte biztossá vált, hogy a KHTK II. a negyedik helynél nem végezhet előrébb a tabellán.

Részletek
Bajnok lett a Kiskunfélegyházi Vasutas SK

Bajnok lett a Kiskunfélegyházi Vasutas SK

2018. május 27. 10:30

Egy fordulóval a 2017/18-as szezon vége előtt megnyerte a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportját a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. A félegyházi együttesnek Bugacon egy pont is elég volt az elsőség bebiztosításához, a fordulatos találkozón végül 5-2-es Vasutas győzelem született. A bajnoki második Ladánybenei LC eközben hazai pályán botlott, így egy körrel az idény vége előtt a félegyházi csapat előnye 8 pontra duzzadt. Az aranyérmes Kiskunfélegyházi Vasutas SK június 3-án, vasárnap 17 órakor Tiszaugon zárja a szezont.

Részletek
Birkózóversennyel ünnepelték a városalapítást

Birkózóversennyel ünnepelték a városalapítást

2018. május 26. 13:15

A Városalapítók Hete programsorozathoz kapcsolódóan május 26-án tartották meg a Kiskun Kupa - idősebb Besze László Emlékversenyt a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi meghívásos szabadfogású egyéni és csapatversenyt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület rendezte meg, lehetőséget biztosítva a hazai és a határon túli utánpótláskorú sportolóknak. Rekord létszámban, mintegy 300 versenyző nevezett, a helyi és a környékbeli egyesületeken kívül Korond, Segesvár, Szászrégen, Brassó, Magyarkanizsa, Zenta és Kielce ifjú birkózói léptek szőnyegre.

Részletek
Jubilált a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny - eredményekkel frissítve!

Jubilált a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékverseny - eredményekkel frissítve!

2018. május 28. 12:00

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület szervezésében immár 15. alkalommal bonyolították le a Kuchinka Vilmos Úszó Emlékversenyt, amelynek ezúttal is a Félegyházi Termál Parkfürdő adott otthont május 26-án. A hagyományos és egyben nagy sikerű megmérettetésre 14 egyesület, több mint 200 gyermekkel nevezett. A versenyt fővédnökként dr. Tóth Ákos mesteredző, a Magyar Úszó Szövetség korábbi szövetségi kapitánya nyitotta meg.

Részletek