Gyere futni!

Gyere futni!

2018. június 15. 08:30

Szeretsz futni? Nem megfelelő a technikád? Nem voltál még nagy futóversenyen? Nem gond. Elég ha kíváncsi vagy és jelentkezel Németh Lászlónál az alábbi elérhetőségeken: +36-30-371-6267, www.joggingplus.hu. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub lehetőséget ad arra is, hogy megtanulj úszni, bringázni és kipróbálhasd a triatlon sportágat is! Készülj velünk a szeptember 1-jén, a Hősök parkjában megrendezendő XXV. Kiskun "ROLLSPED KUPA" utcai futóversenyre! Találkozzunk a nyári szünetben június 19-étől kedden és csütörtökönként a Honvéd pályán, 18.45-től! Részvételi díj: egy mosoly

Részletek
Sportolókat, sportvezetőket köszöntöttek

Sportolókat, sportvezetőket köszöntöttek

2018. június 13. 08:00

A 2017/18-as versenyidőszak, illetve a csapatbajnokságok végeztével ünnepélyes keretek között köszöntötték a szezon során érmet szerző sportolókat, diákokat, csapatvezetőket, edzőket a városháza dísztermében. Sikeres idényt tudhatnak maguk mögött a városi egyesületek, amelyek helyi, regionális, országos és nemzetközi egyéni- illetve csapatversenyeken elért sikerekkel öregbítették Félegyháza hírnevét. Több száz sportoló gyűlt össze a díszteremben június 11-én, az önkormányzat részéről Balla László alpolgármester ismertette az egyéni – és csapateredményeket. Meghívott vendégként Lőrincz Krisztina félegyházi születésű paralimpikon is részt vett az eseményen.

Részletek
Hatgólos mérkőzéssel zárták a szezont

Hatgólos mérkőzéssel zárták a szezont

2018. június 10. 09:00

Fordulatos találkozón 3-3-as döntetlennel fejezte be az idényt Lakiteleken a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában. Az utolsó körtől függetlenül már korábban eldőlt, hogy a félegyházi együttes negyedik helyen végzett a szezon végén. A tét nélküli mérkőzésen Cseh István és Koncz Miklós góljaival a második félidő elején már 3-0-ra is vezetett a KHTK II., innen egyenlített a hazai Lakiteleki TE. Az utolsó perceket Koncz Miklós kiállítását követően 10 emberrel fejezte be a félegyházi csapat. A bajnokságot szoros csatában a Duna Aszfalt TVSE II. nyerte, egy ponttal megelőzve a Kerekegyházi SE-t.

Részletek
Ismét az ország legsikeresebb iskolája atlétika sportágban

Ismét az ország legsikeresebb iskolája atlétika sportágban

2018. június 8. 18:00

Május 28-án kezdődtek a 2017/2018. tanévi Atlétika Diákolimpia országos döntői, amelyet idén a győri Olimpiai Sport Parkban rendeztek meg négy korcsoportban. A döntőn valamennyi megye, a budapesti és a meghívott csapatok versengtek az egyéni és csapatelsőségekért. A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola és a Platán Utcai Tagintézményének tanulói kiváló sikereket értek el, hiszen ismét az ország legsikeresebb iskolája lett atlétikából.

Részletek
Lovasverseny a Vasas-pályán

Lovasverseny a Vasas-pályán

2018. június 8. 16:00

Gyermek ügyességi és regionális díjugrató versenyt rendez a Félegyházi Lovas Klub június 24-én, szombaton 9 órától. Az ügyességi versenyre a [email protected] e-mail címen lehet. További információ Rózsa Józseftől kérhető a 06-20-926-9450-es telefonszámon.

Részletek
Aranyérmes bugaci focisták

Aranyérmes bugaci focisták

2018. június 6. 11:00

Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivált rendeztek a IV. korcsoportos, Bozsik-programban részt vevő lányok számára Telkiben, május 26-án. A bugaci lányok aranyérmet szereztek a tornán. Csapattagok: Baranyi Réka (leggyorsabb gól), Farkas Nina Réka (gólkirály), Pallagi Vanda, Milóczki Lilla, Hajagos Boglárka, Kovács Brigitta, Bónus Fanni, Ferenczi Sára, Kovács Emma. Edző: Tholt János.

Részletek
Félegyháziak a nemzetközi K1 versenyen

Félegyháziak a nemzetközi K1 versenyen

2018. június 6. 08:30

Június 2-án rendezték meg a Flex Superfights League nemzetközi K1versenyt, amelyen a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület (KHSE) két tehetséges tagja is részt vett a Kemecsei Bálint mester és Kispál Balázs által szervezett megmérettetésen.

Részletek
Józsefes sikerek a Tenisz Diákolimpián

Józsefes sikerek a Tenisz Diákolimpián

2018. június 5. 17:30

Május utolsó hetében rekordszámú csapat részvételével, Balatonbogláron rendezték meg a Tenisz Diákolimpiát. A magas részvételi arány a Magyar Tenisz Szövetség azon újításának is volt köszönhető, hogy idén először az alsó tagozatban Play & Stay szabályok szerint zajlottak a küzdelmek. A Play & Stay versenyeken a korosztálynak megfelelő méretű kisebb pályán, könnyebb labdával, alacsonyabb hálón teniszeznek a gyerekek. A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola két csapata egy arany és egy ezüstérmet szerzett.

Részletek
Érmes helyezések Fonyódon

Érmes helyezések Fonyódon

2018. június 5. 14:30

Június 2-án negyedik alkalommal rendezték meg a BÚI Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista versenyt Fonyódon. A rekkenő hőségben, ellenben viharos széllel tarkított időben a versenyzők a Balaton erős hullámzásával megküzdve teljesítették az úszó szakaszt, majd a jelentős szintkülönbséggel rendelkező, a forgalomtól elzárt útszakaszon folytatták a kerékpáros és futó távok megtételét. A 66 egyesülettel és 574 nevezővel lebonyolított versenyről a DMTK-KVSE kiskunfélegyházi triatlonistái kitűnő eredményekkel tértek haza.

Részletek
Nemzetközi bajnokságon szerepeltek

Nemzetközi bajnokságon szerepeltek

2018. június 4. 15:30

Május 26-án és 27-én rendezték Budapesten a IV. Nyílt Nemzetközi Chan Wu Tradicionális Kungfu és Modern WuShu Bajnokságot, amelyen a Kiskunfélegyházi Chen stílusú Tai Ji Quan Egyesület is három versenyzővel: Csenki Tamással, Sallai Lászlóval, és Vidéki Lászlóval képviseltette magát. Edzőjük Nagy Ferenc edző.  

Részletek