Sikeres lovasverseny

Sikeres lovasverseny

2018. június 30. 08:30

Június 23-án és 24-én rendezték meg Kiskunfélegyházán a lovas napokat. Kiváló időjárás jellemezte a versenyt, ami kedvezett a mintegy száz versenyzőnek, a lovaknak és a szervező Félegyházi Lovas Klubnak is. A kétnapos eseményen a 3 évestől a tapasztalt felnőttig mérették meg magukat az indulók.

Részletek
Diákok mérték össze horgásztudásukat

Diákok mérték össze horgásztudásukat

2018. június 23. 09:10

Általános-, illetve középiskolás tanulók ragadtak horgászbotot a Kiskunsági Sporthorgász Egyesület hagyományos versenyén júniusban. A diákok részére szervezett versenyre négy-négy általános iskolai, illetve középiskolás csapat nevezett. Iskolánként 3-3 diák ragadott pecabotot, a versenyszabályzat értelmében a csapatok összfogása számított mérvadónak a végelszámolásnál. Segítők, szülők, csapatvezetők és pedagógusok kísérték el a tanulókat, akiket az egyesület látott vendégül. A legjobbakat kupákkal, érmekkel, illetve horgászati eszközökkel jutalmazták - mondta el Forgó István egyesületi elnök. Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a diákokat, ennek ellenére a lelkesedésük több szép fogást eredményezett. Az általános iskolák között a darvasos tanulók győztek, mögöttük a dózsások, illetve a platánosok végeztek. A középiskoláknál az első helyet a mezgé diákjai szerezték meg, másodikként a közgé, míg harmadikként a Szent Benedek Iskola tanulói zártak.

Részletek
Új ringgel ajándékozták meg bunyósainkat

Új ringgel ajándékozták meg bunyósainkat

2018. június 22. 07:30

A félegyházi bokszolók teljesítményét elismerve, Szántó József mesteredző kezdeményezésére új ringgel ajándékozta meg a sportolókat a Papp László Ökölvívó Akadémia. A ring a Kiskunfélegyházi Honvéd Ökölvívó Szakosztályának edzési feltételeit javítja. Az egyesület emellett különböző városi rendezvényeken is felállíthatja, amikor bemutatók megtartására vállalkoznak – mondta el Ramocsa Sándor egyesületi vezető. Az új játékteret először a Tréfás Békás Forgatagon állították fel, ahol a fiatalok bemutatóval népszerűsítették a sportágat.

Részletek
Kosártábor kisiskolásoknak

Kosártábor kisiskolásoknak

2018. június 22. 09:00

Ebben az esztendőben is nagy sikerrel ért véget a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárlabda tábora, amit június 18-a és 22-e között rendeztek meg. Elsősorban a kisiskolásokat várták, a tréningeket a sportiskola szakmai edzői stábja felügyelte, koordinálta. Idén több mint 60 gyermek vett részt a foglalkozásokon, a 2006 után született diákok elsősorban a kosárlabdázás alapjait gyakorolták.

Részletek
Jól állják a pofonokat

Jól állják a pofonokat

2018. június 18. 09:00

Mozgalmasan telik a nyár a Hideg László Boksz Egyesület tagjai számára, a félegyházi ökölvívók legutóbb Hódmezővásárhelyen szerepeltek nemzetközi pofon partin. A felhozó mérkőzések jó alkalmat szolgáltak a fiatal bokszolók bemutatkozására, az egyesület népszerűsítésére, megismertetésére - mondta el Hideg László, a klub vezetője.

Részletek
Sikeres szezont zártak a kosarasok

Sikeres szezont zártak a kosarasok

2018. június 15. 09:00

A tavalyi évhez képest még sikeresebb idényt tudhatnak maguk mögött a Félegyházi Térségi Sportiskola kosarasai, akik június 13-án tartották meg hagyományos évzárójukat a Constantinum Sportcentrumban. A taglétszám, a kosarazni vágyó fiatalok száma tovább bővült, több mint 200 gyermek 14 csapattal szerepelt korosztályos bajnokságokban. A sikeresség az egységességnek és az egyre jobb feltételeknek köszönhető, mindezt Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere mondta el köszöntő beszédében.

Részletek
Véget ért az országos vidék-bajnokság

Véget ért az országos vidék-bajnokság

2018. június 13. 17:30

A Félegyházi Termál Parkfürdőben rendezte a DMTK-KVSE Aquasport vízilabda szakosztálya a 2005-ös országos vidék bajnokság záró fordulóját. A bajnoki helyezések már korábban eldőltek, a félegyházi csapat a negyedik helyen végzett.

Részletek